FOX Lucifer - 2. Sezon Yorumları

16.Bölüm bu sezonun en iyi bölümlerinden oldu bence farklı hikayesiyle

@destere @Forumdash
ilk kez süpernaturalda tanrının geldiğini görmüştük bu dizidede geldi göründü başlarda ama tanrı değilmiş tanrının bir eşyasıyla kılıçın parçasıyla kendini tanrı sanıyormuş

ama luciferden özür dilediğinde tanrıydı gbi geldi bana son sahnede artık affetmişsindir babanı dedi luciferde hayır diyince adam baya şaşırdı üzüldü acaba gerçekten tanrımıydı son sahne bence soru işareti bıraktı

iblis kadın ben baybutluyum dedi hahhaha çeviriye bak
@destere @Forumdash

Son düzenleme:
bu akşam kısmetse izleyeceğim
senin yoruma bakmamak için gözümü kapatıp bu mesajı yazıyorum

2x16. Bölüm

@Çiğdem- inde dediği gibi maze bayburtluymuş @Forumdash
sürpriz gelişmelerin yaşandığı harika bir bölümdü

maze nin tacizlerinden bıkan chloe artık lucifer e yalvaracak nerdeyse alın bunu başımdan diyorda kurtulacak gibi değil
maze üçlü fantazi peşinde amanediel ide peşine takmış

god johnson isimli manyak uzun süre bize kendini tanrı diye yutturdu sonunda tanrı olmadığını anladıkta yalnız charlotte öperken anladığı halde çaktırmamış durumu
kadının tek derdi bir erkeği yatağa atmak tanrı olsada olur olmasada zaten ondan hızını alamayınca dan'ın evine baskın yaptı pantolonsuz sarılma fantazisi yapacakmış
bölümdeki şarkılar harika hemen hemen her bölüme güzel bir iki şarkı koyuyorlar muhteşem gidiyor

iblis kadın sayesinde dedektif kadın luciferden uzaklaştı iyice

hahah aa seninde derdin nee bee tövbe tövbe

zenci melek seviyordu onu ama uzakalstılar
maze nin kırk gönlü olsa yinede amanediel yarmagülüne bakmaz
maze yi artık chloe ile hayal etmeye başladım
ama kızın kötü bir huyu var gurup seviyor

17.bölüm unutma @destere

luciferin annesinin paraları verip adamı göndermesi komikti luciferler bakıyor dizinin komedi yönü çok iyi .A

lucifer maze kavgasıda güzeldi mazeye bir haller olmus havalanmıs ayoll geberse

luciferin annesiyanlıslıkla birini öldürdü
zenci melek lucifere tanrı en çok seni seviyor anahtar sende diyordu ama anahtar kendisinde çıktı tanrı onu seviyormuş

2x17. Bölüm

harikaydı yine bölüm

komedi yönü yüzünden izliyorum zaten polisiye kısmıyla ilgilenmiyorum @Çiğdem-

charlotte un saflığıda komik herşeyi mükemmel bir kadın
birazda erkek delisi olmasa daha güzel olacak gibi
son sahnede velet tarafından bıçaklanması üzdü beni

maze lucifer kavgası yine çok güzeldi maze nin duygusal anlarına ilk kez şahit olduk ibliste kalp taşıyormuş

chloenun, dan la sohbet ederken charlotte la evlen lucifer ın üvey babası lursun lafıda güzeldi

Çok gıcıklastı bence geberme vakti geldi o iblisin cnm
.A

sen kendini koruyacak kadar muhteşemsin zaten bunlar ise zavallı korunmaya ihtiyaçları var o yüzden el atıyoruz kızlara
Hhaha aa iblislerden bile daha tehrikelisin diyorsun gerçi benim oklavam var doğru

yarın yeni bölüm geliyor