chlo' muz kaynanasına asla zarar vermeyecektir kaynanayıda gelinide seviyoruzhhahah aa inş sezon finalinde dedektif kadını öldürürde görürsün
chlo' muz kaynanasına asla zarar vermeyecektir kaynanayıda gelinide seviyoruzhhahah aa inş sezon finalinde dedektif kadını öldürürde görürsün
bu akşam kısmetse izleyeceğim senin yoruma bakmamak için gözümü kapatıp bu mesajı yazıyorum16.Bölüm bu sezonun en iyi bölümlerinden oldu bence farklı hikayesiyle
@destere @Forumdash
ilk kez süpernaturalda tanrının geldiğini görmüştük bu dizidede geldi göründü başlarda ama tanrı değilmiş tanrının bir eşyasıyla kılıçın parçasıyla kendini tanrı sanıyormuş
ama luciferden özür dilediğinde tanrıydı gbi geldi bana son sahnede artık affetmişsindir babanı dedi luciferde hayır diyince adam baya şaşırdı üzüldü acaba gerçekten tanrımıydı son sahne bence soru işareti bıraktı
iblis kadın ben baybutluyum dedi hahhaha çeviriye bak @destere @Forumdash
Bu gece bekliyorum yorumunu sen benden önce izleyip spoi kutusunun içine etiket yapıyordun beni beyefendibu akşam kısmetse izleyeceğim senin yoruma bakmamak için gözümü kapatıp bu mesajı yazıyorum
izler izlemez burdayımBu gece bekliyorum yorumunu sen benden önce izleyip spoi kutusunun içine etiket yapıyordun beni beyefendi
iblis kadın sayesinde dedektif kadın luciferden uzaklaştı iyice2x16. Bölüm
@Çiğdem- inde dediği gibi maze bayburtluymuş @Forumdash sürpriz gelişmelerin yaşandığı harika bir bölümdü
bölümdeki şarkılar harika hemen hemen her bölüme güzel bir iki şarkı koyuyorlar muhteşem gidiyormaze nin tacizlerinden bıkan chloe artık lucifer e yalvaracak nerdeyse alın bunu başımdan diyorda kurtulacak gibi değil maze üçlü fantazi peşinde amanediel ide peşine takmış
god johnson isimli manyak uzun süre bize kendini tanrı diye yutturdu sonunda tanrı olmadığını anladıkta yalnız charlotte öperken anladığı halde çaktırmamış durumu kadının tek derdi bir erkeği yatağa atmak tanrı olsada olur olmasada zaten ondan hızını alamayınca dan'ın evine baskın yaptı pantolonsuz sarılma fantazisi yapacakmış
aslında chloe lucifer i bırakıp maze ile oynaşsa muhteşem bişey olur ama o sahneyi canlı izlememiz lazımiblis kadın sayesinde dedektif kadın luciferden uzaklaştı iyice
hahah aa seninde derdin nee bee tövbe tövbeaslında chloe lucifer i bırakıp maze ile oynaşsa muhteşem bişey olur ama o sahneyi canlı izlememiz lazım
maze nin kırk gönlü olsa yinede amanediel yarmagülüne bakmaz maze yi artık chloe ile hayal etmeye başladım ama kızın kötü bir huyu var gurup seviyorhahah aa seninde derdin nee bee tövbe tövbe
zenci melek seviyordu onu ama uzakalstılar
Çok gıcıklastı bence geberme vakti geldi o iblisin cnm .A2x17. Bölüm
harikaydı yine bölüm
komedi yönü yüzünden izliyorum zaten polisiye kısmıyla ilgilenmiyorum @Çiğdem-
charlotte un saflığıda komik herşeyi mükemmel bir kadın birazda erkek delisi olmasa daha güzel olacak gibi son sahnede velet tarafından bıçaklanması üzdü beni
maze lucifer kavgası yine çok güzeldi maze nin duygusal anlarına ilk kez şahit olduk ibliste kalp taşıyormuş
chloenun, dan la sohbet ederken charlotte la evlen lucifer ın üvey babası lursun lafıda güzeldi
charlotte iblis değil o bir tanrıçaÇok gıcıklastı bence geberme vakti geldi o iblisin cnm .A
aa o değil bee mazemidir nedir onu diyorum bencharlotte iblis değil o bir tanrıça
mazeme de laf yok chloe , charlotte ve maze asla kötülenmeyecek muhteşem triodur, onlara söz söyleyen çarpılıraa o değil bee mazemidir nedir onu diyorum ben
hhaha aa sen zaten bir beni koruyormsun onun dısında her ecünnüyü koruyorsunmazeme de laf yok chloe , charlotte ve maze asla kötülenmeyecek muhteşem triodur, onlara söz söyleyen çarpılır
sen kendini koruyacak kadar muhteşemsin zaten bunlar ise zavallı korunmaya ihtiyaçları var o yüzden el atıyoruz kızlarahhaha aa sen zaten bir beni koruyormsun onun dısında her ecünnüyü koruyorsun
Hhaha aa iblislerden bile daha tehrikelisin diyorsun gerçi benim oklavam var doğrusen kendini koruyacak kadar muhteşemsin zaten bunlar ise zavallı korunmaya ihtiyaçları var o yüzden el atıyoruz kızlara
o kadar övdüm seni boşuna değil bu çabam artık @sokak sanati nın mendes oğlanına bir terlik yapıştırırsın hogathaHhaha aa iblislerden bile daha tehrikelisin diyorsun gerçi benim oklavam var doğru
yarın yeni bölüm geliyor