Aslında doğru yapıyordum ama Mediaya hiçbir etki etmiyordu @Forumdash dediğini yükleyince olduharikasın hogatha bizde diğer filme dalabiliriz gönül rahatlığıyla
Aslında doğru yapıyordum ama Mediaya hiçbir etki etmiyordu @Forumdash dediğini yükleyince olduharikasın hogatha bizde diğer filme dalabiliriz gönül rahatlığıyla
birde filmi beğenmeyip düşük puan verirsen bunca çabadan sonra @sokak sanati yine çıldırırAslında doğru yapıyordum ama Mediaya hiçbir etki etmiyordu @Forumdash dediğini yükleyince olduSırf @sokak sanati hatrına uğraşıyorum saatlerdir
Hahaha Aaa gerçekten ayollbirde filmi beğenmeyip düşük puan verirsen bunca çabadan sonra @sokak sanati yine çıldırır)
bu bildiğimiz animasyon değil ama resmen boyaya batırılmış çizgi filmHahaha Aaa gerçekten ayoll
Ama animasyon severim ben beğeniceğimi umuyorum ama canlı ressam tabloları hiç izlememiştim ilginç olacak
@Forumdash Beğenmiş puanı iyiydi senin puanın kaçtı bu hengamede puanınıda unuttum yorumuna izleyince bakacambu bildiğimiz animasyon değil ama resmen boyaya batırılmış çizgi film)
cicili bicili geceler hogatha ben filme dalıyorum kolay gelsin sana@Forumdash Beğenmiş puanı iyiydi senin puanın kaçtı bu hengamede puanınıda unuttum yorumuna izleyince bakacam
Yeni filmimiz neydi bu boyalıdan sonra ona bakayımcicili bicili geceler hogatha ben filme dalıyorum kolay gelsin sana
la tombalak filmi izle diye davet eden sensin kaç yıllık yorumlarımada aşinasın@destere çok sıkıcı ve ukala olmuş yorumun. Puan için disslike atmadım..
@Çiğdem- izleyip yorum yapacaksın yorun kısmını atlama.
@Forumdash destoşa destek veren dilin bağlansın.s s
la tombalak filmi izle diye davet eden sensin kaç yıllık yorumlarımada aşinasınbeğendiysen beğendin beğenmediysen kendine kına yak ne diyim
bende kaliteli filmler izliyorsundur diye koşarak geldim ama malesef bulduğumuz fiyaskoyduKaliteli bi insan olduğunu düşünmüştüm.s.s
https://www.gezginler.net/indir/kmplayer.html indir bunu kur dediklerini yap laaaz kızı
İyi ki kaçmışım uğraşmaktan kurtuldum Forumdash iyi halletmiş olayı ama 1 ay bedava terapi merkezi üyeliği ver ona bunun karşılığındaİşlem tamam yarın izleyecem@MasacRE- @sokak sanati
@MasacRE- @sokak sanati
Filmi izledim şimdi tekrar izleyeceğim. Ben böyle zihin açan kafa temizleyen bi film daha görmedim. O pastel görsellerin içine hapis olmak istiyorum. Film o kadar çekti beni içine. Bayıldım.
Senaryo yada oyunculuk vs yorumları yapılacak bi iş değil. Kesinlikle yönetmenlik başarısı. Yönetmeni kimse onu hemen takibe alacağım. Umarım devamında böyle filmler çeker.
Yönetmen öyle güzel kurmuşki Vincent dünyasını insan o dünyada yaşamak istiyor. Yaa tekrar izlemek istiyorum ben. Gözümü kapatıp o dünyaya dahil olup bahçe dağ bayır gezmek istiyorum. Bu ne tatlı bi film yaa
Vincent'e Sevgilerle10/10
Torrentte altyazı sonradan indirilip eklenir zaten öyle hazır gelmezdestere linki göstermiş zaten. Oradan şu yazıya basLoving Vincent 2017.srt (90208bayt)
Gayet güzeldi bence , Animasyonlu filmler herzaman bende avantajlıdır ama bu tarz ilk defa izledim yanı bildiğin, Ressam tabloları çizmiş ve çizilen tablolar canlanmışfilmin çekim tekniğine alışana kadar kendimi bayağı bayağı zorladım ama izlemeyi başardım sonundabir kere siyah beyaz veya sade renklere düşkünseniz bu filmden uzak durun @Çiğdem- @MasacRE- @Forumdashama eğer @sokak sanati gibi cafcaflı renklere düşkünseniz film tam size göre
heleki birde karakterler hareket ettikçe pırpır edip duruyor ya renkler konuyu kapana kadar neler çektimneyseki ilk 20 dakikayı atlatınca hikaye akıcı hale geliyor katlanıyoruz bir şekilde filme
film müzikleri şahaneydi yormadı beni dinlendirdi adeta filmi bitirmem için teşvik ediciydi
saoirse ronanmı(marguerite) yoksa eleanor tomlinsonmu(adeline) diye soracak olursanız her türlü eleanor tomlinson derim, kadının yağlı boyaya batırılmış hali bile cennetten çıkma adetasesiyle tanıdım görüntüsüyle değil sesi içime işlemiş bir kere
bir başka şey soracaktım size @Forumdash @sokak sanati ve izleyen herkese ? merak ettiğim şuydu şimdi filmde arada yağmurlu sahneler vardı orda hiç yağmur bu boyayı akıtacak diye endişeye düşmedinizmi film boya kutusuna düşmüş gibi,ydiben endişeden çok o sahnelerde umutlandım renkler gitsinde sade görüntüye kavuşayım diye
bir ara senaryonun gidişatı sanki buıgüne kadar bildiğimiz vincent ın hikayesini tersine çevirecek gibi oldu ama finalde bildiklerimizle aynı istikamete geldi gibi
son olarak filmdeki renk cümbüşünden kıpraşıp duran insan silüetlerinden nefret ettim ama hikaye ve film müziği sardı beni bu yüzden altı puanmı yedimi vereyim filme diye düşünürken @Forumdash ında yedi puan verdiğini gördüğümden kader ortağımı yalnız bırakmayayım dedimdoktor gachet a vay adi diyesim geldi ama o yapmamış sadece sinirlenince vincent a kardeşin senin bu bir foka yaramayan resimlerin yüzünden ölüyor demişdoğruyuda söylemiş aslında? sekiz yılda yüzlerce resim yap bir tane satmaöldükten sonra milyon dolarlara satılsada ne işe yarar zamanında adamın derdine bir çare olmamış
7 Puan
sende böyle boyaya batırılmış filmleri seviyormuşsun demekki neyse film güzeldi yani sorun yok bizde beğendikte keşke şu kıpır kıpır renkler gözümüzü almasaydıGayet güzeldi bence , Animasyonlu filmler herzaman bende avantajlıdır ama bu tarz ilk defa izledim yanı bildiğin, Ressam tabloları çizmiş ve çizilen tablolar canlanmış
8 Puanım
Son olarak Dağ Bayır gezintisi istiyorsan , Çizgi roman dünyasına gerek yok çare burası @sokak sanatiSarı ceketli adamın , Vicente ölümünü araştırmasıyla geçti . Bence aşama aşama güzel götürdüler merak uyandırıcıydı .
Vicentenin son sahnede mektubu duygusaldıÖlümünün basit olmadını yıldızlara karışmak için bir yol oldunu aktarmış . Aslında gerçektende öldükten sonra bu camiada yıldızı parlamış bir bakıma istediği olmuş
Ölmeden kıymetini bilmiyoruz değerli insanların bunu güzel şekilde anlatmışlar@Harunnn60
@Forumdash
Bu tarz bende ilk defa izledim ama dizinin müziği senaryosu güzeldi canlı tablolar konusuyor diye çöpe atmakta olamz filmisende böyle boyaya batırılmış filmleri seviyormuşsun demekki neyse film güzeldi yani sorun yok bizde beğendikte keşke şu kıpır kıpır renkler gözümüzü almasaydıhem call me filmini izledikten sonra bu filme fazla haksızlık yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?