2017 Loving Vincent - Film Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir beş dakika bakayım filmlere geri dönüş yapacağım :)

tahammülsüzlük edeceğinize bir taraftanda siz arasanız bu gece izleyecek bişey :))
hogatha bu filmi indirmişsin işte yarında altyazıyı indirirsin diğer gün filmi izlersin bunun için acele etme başka bir film bulalım izleyecek :)
Aynen kpır kıpır göz yoruyordu. Bence filmin düz halini yayınlasalar çok daha iyi olur:X

Bu arada COCO'nun sinema cekimleri düşmüş ortamlara izlemicem bu gece malasef...Ya ispanyolca/portekizce ne zıkkımsa o dilde dublajlı var yada japonca altyazılı gömülü var. Başka bişey izleyelim. Yoksa Oguzhan izlemeye gidiorum azcık güleyim, evi inleteyim sus diye bağirsinlar:A
Ben bulduğunuz filmide bunuda hallederim şunun alt yazısı nasıl olucak dosyayı indirdim ama @Forumdash sen bir anlatı ver @MasacRE- kaçmış :A

Ben bulduğunuz filmide bunuda hallederim şunun alt yazısı nasıl olucak dosyayı indirdim ama @Forumdash sen bir anlatı ver @MasacRE- kaçmış :A
Torent ve altyazıyı indirdin mi? Altyazı dosyan ziplidir. Zipli dosyayı açiçinde .srt uzantlı bi dosya vardır. Önce filmi aç sonra o dosyayı tut videonun ustune bırak :A

indirdiğin filmi neyle açıyorsun BS player mı VLC playermı veya media playermı onu söylesen bir hogatha :)
Media Player kullanma @Çiğdem- bence:A

bsplayer da dosyayı sürükle hikayesi yok otomatikman açıyor zaten :)
BS player maduruyum ben:X Kullanmıyorum. Yıl 2008-09 filan ilk kullandiğim playerdı. Reklam virusluymuş.Habire p*rno siteleri acardı ie tarayıcada:F O gunden beridir kullanmam nefret ederim:X

BS player maduruyum ben:X Kullanmıyorum. Yıl 2008-09 filan ilk kullandiğim playerdı. Reklam virusluymuş.Habire p*rno siteleri acardı ie tarayıcada:F O gunden beridir kullanmam nefret ederim:X
görüntü kayması oluyor onun dışında hiç bir sorun çıkmadı bende :) vlc player da görüntü harika ama bazı altyazı dosyalarını açamıyor açma kabızı :)

görüntü kayması oluyor onun dışında hiç bir sorun çıkmadı bende :) vlc player da görüntü harika ama bazı altyazı dosyalarını açamıyor açma kabızı :)
Bilgisayardan izlemediğim için artık filmleri player önerirsem de sadece KMplayer öneririm. Onu dene hem. Yazı fontlarına renk de veriyorsun hem:X Ben sarı yapıyordum.Dizilerde sonradan yapım ekibini adı filan cıkıyor diye:X

Altyazı dosyasını ac orada srt uzantılı dosyayı tut videonun ustune bırak olur heralde:/ Olmasa KMplayer indir aynısı yap:X
kmplayerda altyazıları otomatikman açabilecekmi hogathamın kafası çorba gibi oldu keşke isyan edip izlemekten vazgeçse :)

kmplayerda altyazıları otomatikman açabilecekmi hogathamın kafası çorba gibi oldu keşke isyan edip izlemekten vazgeçse :)
Altyazı dosyasını ac orada srt uzantılı dosyayı tut videonun ustune bırak olur heralde:/ Olmasa KMplayer indir aynısı yap:X

Alt yazı olarak şu beyaz sayfa geldi diğeri zaten film :A
gOnLWZ.png