2017 Loving Vincent - Film Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bulduğunuz filmide bunuda hallederim şunun alt yazısı nasıl olucak dosyayı indirdim ama @Forumdash sen bir anlatı ver @MasacRE- kaçmış

Ben bulduğunuz filmide bunuda hallederim şunun alt yazısı nasıl olucak dosyayı indirdim ama @Forumdash sen bir anlatı ver @MasacRE- kaçmış
Torent ve altyazıyı indirdin mi? Altyazı dosyan ziplidir. Zipli dosyayı açiçinde .srt uzantlı bi dosya vardır. Önce filmi aç sonra o dosyayı tut videonun ustune bırak

indirdiğin filmi neyle açıyorsun BS player mı VLC playermı veya media playermı onu söylesen bir hogatha
Media Player kullanma @Çiğdem- bence

Torent ve altyazıyı indirdin mi? Altyazı dosyan ziplidir. Zipli dosyayı açiçinde .srt uzantlı bi dosya vardır. Önce filmi aç sonra o dosyayı tut videonun ustune bırak

Media Player kullanma @Çiğdem- bence
bsplayer da dosyayı sürükle hikayesi yok otomatikman açıyor zaten

bsplayer da dosyayı sürükle hikayesi yok otomatikman açıyor zaten
BS player maduruyum ben
Kullanmıyorum. Yıl 2008-09 filan ilk kullandiğim playerdı. Reklam virusluymuş.Habire p*rno siteleri acardı ie tarayıcada
O gunden beridir kullanmam nefret ederim

BS player maduruyum ben
Kullanmıyorum. Yıl 2008-09 filan ilk kullandiğim playerdı. Reklam virusluymuş.Habire p*rno siteleri acardı ie tarayıcada
O gunden beridir kullanmam nefret ederim
görüntü kayması oluyor onun dışında hiç bir sorun çıkmadı bende
vlc player da görüntü harika ama bazı altyazı dosyalarını açamıyor açma kabızı

görüntü kayması oluyor onun dışında hiç bir sorun çıkmadı bende
vlc player da görüntü harika ama bazı altyazı dosyalarını açamıyor açma kabızı
Bilgisayardan izlemediğim için artık filmleri player önerirsem de sadece KMplayer öneririm. Onu dene hem. Yazı fontlarına renk de veriyorsun hem
Ben sarı yapıyordum.Dizilerde sonradan yapım ekibini adı filan cıkıyor diye

Altyazı dosyasını ac orada srt uzantılı dosyayı tut videonun ustune bırak olur heralde:/ Olmasa KMplayer indir aynısı yap
kmplayerda altyazıları otomatikman açabilecekmi hogathamın kafası çorba gibi oldu keşke isyan edip izlemekten vazgeçse