Lost

5354f20a441dd8f6676ddd6f.jpg

Doğuştan lidersiniz burası kesin. Lisedeyseniz sınıf başkanı, hukukçuysanız 'baş'savcı, doktorsanız başhekimsiniz. Ancak insan yönetimi konusunda kimi sıkıntılar yaşadığınızsa bir gerçek. Otoritenizi sarsan, başarınızı çekemeyen ve elinizden işinizi ya da sevgilinizi çalmaya çalışan alçaklar her daim var! Bunun sebebi de yine sizsiniz. Yardımseverliğin bu kadarı fazla bir kere. Sonra ara ara "lost" oluyorsunuz. Yine de incir reçeli sizsiniz :)

Benim şimdiye kadar izlediğim diziler arasında en iyisidir. Finali de müthişti bence.

"Sayid Jarrah" çıktı!

Gücün timsaliniz. Kafa yapınız da öyle, karakteriniz de. Sorunların karşısında yılmadan durabiliyorsunuz, üstüne sorunları çözmede yüksek lisansı yapmış, doktora yeterlilik sınavına hazırlanıyorsunuz. Bunu da katıksız şüpheciliğinize borçlusunuz kuşkusuz. Allahın adamı, peygamberin ümmeti olmanıza rağmen, taptığınız en büyük şey aşk. Hiç "tövbe haşa" demeyin, biz bizeyiz burada :)

İlk yabancı dizimdir kendisi. :bhr:

Çok beğenmiştim diziyi ama sonra bir anda bırakmak zorunda kaldım, sonra yarıda kaldı. Yeniden başlayacağım diziye, kesinlikle kaçırılmaması gereken dizilerden bence. :)