Lost

Bugüne kadar hiç izlemediğim ve eksikliğini hissetmediğim dizi.
Dexter'ın final yorumlarına bakarken 3 yorumdan 2'sinde Lost geçiyordu finali çok kötüymüş.
yorumumu düzeltiyorum

izlemeye başladığım ve duramadığım dizidir kendisi.

şu sayılara anlam katmıştır:

Resmen sevgilimden ayrılmış gibi hissediyorum şuan. Ben ne yapayım a dostlar.

Breaking Bad karakter bakımından gelmiş geçmiş en iyi dizi. Mesela Lost'da öyle aman aman hatırlayacağımız, ne karakterdi be diyeceğimiz karakter pek yok ama Breaking Bad'e baktığımızda hemen hemen her karakteri efsane. Walter White zaten şuana kadar gördüğüm en başarılı kurgusal karakterdi, Hank olsun, Gus olsun, Jes olsun, adını hatırlayamadığım şişko herif olsun
, Saul bile efsaneydi. Mike...

Ancak senaryo ve kurgu açısından Lost'un eline hiçbir dizi su dökemez bana göre. Lost en sevdiğim 1.dizi iken Breaking Bad de 3.dizi gerçi.

Klavyedeki "calculator" tuşu daha önce hiç dikkatimi çekmemişti. Bugün temizlerken fark ettim öyle bir tuş olduğunu. Desmond bırada'yı yad etmiş oldum

İlk yabancı dizimdir kendisi.

Bir haftadır izlemiyorum onun yası var üzerimde.

Gerçekten bağlayıcı bir dizi.

Forumumuzun değerli üyelerinden @yatutarsa'nın tavsiyesi üzerine izleme şerefinde bulunduğum dizi.Diziye başlarken büyük bi ön görüyle yaklaşmıştım bi TWD gibi asla olamaz diyordum ama diziye başladıktan sonra aman Tanrım didim.O Othersların, Dharmaların müthiş gizemi o ambians gerçekten büyüledi beni.2. Sezonda Michelle Rodriguez'in de katılmasıyla tamam bu dizi benim herşeyim dedim Sawyer'ın lakapları,Hurley,in "Dude!"leri, Sunla Jin'in atışmaları,John Locke'ın ikide bir Don't tell me what I can't do" demesi,Desmond Reyiz'in Brotha! (See you in another life brotha !
) deyişiyle,Mr.Eko reyizin coolluktan ölmesiyle,Sayid reyizin "My name is Sayid Jarrah and I am a torturer" deyişiyle efsaneleşmiş gelmiş geçmiş en iyi dizi.

Hiç izlemedigim ama son sezonu iyice bozdu kardeşim)))

senin de izlemene vesile olduysam ne mutlu bana

Eleştiri heralde olacak son sezonu izleme sende.
İyi de konusu baglanmamamis bir hikayeyi ne yapacağım. salla salla sonra ipin iki ucu bağlanmasın)) house of carrds da öyle 9 bolum sonra dizi çöktü resmen. bağlayamadılar konuyu

Sawyer çıktım, yok daha neler.

Sizi bir şeye benzetecek olsak, bu mutlaka ceviz olurdu. Dışınız sert kabuk, içiniz güzel bir yemiş. İlk bakışta sizin kadar gıcık ve de itici bir insan olamaz. Ee haliyle oyunu kuralına göre oynadığınızdan bu gıcıklığınız! Oyuncudan değil, oyundan şikayet et bebeğim
Ancak sizi az biraz tanıyan aslında hiç de öyle bir insan olmadığınızı şıp diye anlar.