Şaşırmadık yine total kafayla izlemişsindir.sonunu izledim ama @sokak sanati nin dediği şey olduğunu anlamadım
Ben izlemedim ama öyle çıktığını okudum ve bıraktım.
Şaşırmadık yine total kafayla izlemişsindir.sonunu izledim ama @sokak sanati nin dediği şey olduğunu anlamadım
yorumumu düzeltiyorumBugüne kadar hiç izlemediğim ve eksikliğini hissetmediğim dizi. Dexter'ın final yorumlarına bakarken 3 yorumdan 2'sinde Lost geçiyordu finali çok kötüymüş.
Breaking Bad ?Herhangi bir diziden çok bir sanat eseri. Bana göre senaryo, kurgu açısından gelmiş geçmiş en iyi dizi. Çoğu zaman rüyalarıma bile giriyor o kadar özlemişim ki. Hiçbir diziyi bu dizi kadar hayret ve merakla, heyecanla izlemedim.
Breaking Bad karakter bakımından gelmiş geçmiş en iyi dizi. Mesela Lost'da öyle aman aman hatırlayacağımız, ne karakterdi be diyeceğimiz karakter pek yok ama Breaking Bad'e baktığımızda hemen hemen her karakteri efsane. Walter White zaten şuana kadar gördüğüm en başarılı kurgusal karakterdi, Hank olsun, Gus olsun, Jes olsun, adını hatırlayamadığım şişko herif olsun , Saul bile efsaneydi. Mike...Breaking Bad ?
senin de izlemene vesile olduysam ne mutlu banaForumumuzun değerli üyelerinden @yatutarsa'nın tavsiyesi üzerine izleme şerefinde bulunduğum dizi.Diziye başlarken büyük bi ön görüyle yaklaşmıştım bi TWD gibi asla olamaz diyordum ama diziye başladıktan sonra aman Tanrım didim.O Othersların, Dharmaların müthiş gizemi o ambians gerçekten büyüledi beni.2. Sezonda Michelle Rodriguez'in de katılmasıyla tamam bu dizi benim herşeyim dedim Sawyer'ın lakapları,Hurley,in "Dude!"leri, Sunla Jin'in atışmaları,John Locke'ın ikide bir Don't tell me what I can't do" demesi,Desmond Reyiz'in Brotha! (See you in another life brotha ! ) deyişiyle,Mr.Eko reyizin coolluktan ölmesiyle,Sayid reyizin "My name is Sayid Jarrah and I am a torturer" deyişiyle efsaneleşmiş gelmiş geçmiş en iyi dizi.
Hacı senin gibi bi filozofun böyle karmaşık bi diziyi izlememesi büyük bir kayıp.Hiç izlemedigim ama son sezonu iyice bozdu kardeşim)))
Estağfurullah.. ama son sezon iyi bağlayaydılar izlerdim)) kotu elestiri olunca izleyisim gelmiyor işte@yatutarsa Sawyer çıktım.
Hacı senin gibi bi filozofun böyle karmaşık bi diziyi izlememesi büyük bir kayıp.
Eleştiri heralde olacak son sezonu izleme sende.Estağfurullah.. ama son sezon iyi bağlayaydılar izlerdim)) kotu elestiri olunca izleyisim gelmiyor işte
İyi de konusu baglanmamamis bir hikayeyi ne yapacağım. salla salla sonra ipin iki ucu bağlanmasın)) house of carrds da öyle 9 bolum sonra dizi çöktü resmen. bağlayamadılar konuyuEleştiri heralde olacak son sezonu izleme sende.
gülü seven dikenine katlanır .dİyi de konusu baglanmamamis bir hikayeyi ne yapacağım. salla salla sonra ipin iki ucu bağlanmasın)) house of carrds da öyle 9 bolum sonra dizi çöktü resmen. bağlayamadılar konuyu
ben kate çıktım
Sawyer çıktım, yok daha neler.Testi çözdünüz mü bilmiyorum ama çözmediyseniz çözün bence
http://onedio.com/haber/lost-u-ozleyenlere-ozel-test-hangi-lost-karakterisin--290333
@OzaN @Tolstoyevski @GreatOttoman @*YıldırıM*