İşsizim diye sürekli yüzüme vuruyosun, yettin artık.Ayy ne alakası varBen gece uyumadan izlediğim için tek bölüm. Ayrıca benim KPSS sınavım var sizin gibi boşlukta mı sandınız beni.
İşsizim diye sürekli yüzüme vuruyosun, yettin artık.Ayy ne alakası varBen gece uyumadan izlediğim için tek bölüm. Ayrıca benim KPSS sınavım var sizin gibi boşlukta mı sandınız beni.
Aga yakalamişken sana da sorayım 4. Sezondayım sonu bahsedildigi gibi kötü müİlk defa yabancı dizi izliyor ya bünye alışık değil tabii ağır geldi bence
Aga yakalamişken sana da sorayım 4. Sezondayım sonu bahsedildigi gibi kötü mü
1.sezon 3.bölüm yorumum.
Bölümü bitirdim geçen bölüme göre daha hareketli bir bölüm izledim. Kate'in suçu ne acaba merakla duymak istediğim şeylerden biri bu. Polisi tek mermiyle vurdu ama öldü mü ölmedi mi hala soru işaretiyle bekliyor bakalım ne olacak?
Jack, Kate'in suçlu olduğunu öğrendi ama söylediği sözler çok güzeldi kendisine yakışanı yaptı. Hepimiz ölmüştük, yeniden başlamalıyız.
Bu bölüm dikkatimi çeken şey şu çekik gözlü çiftin konuşmaları bu kez alt yazıyla verildi. 2 bölümdür verilmeyen şey bu bölümde verilince şaşırdım.Ayrıca adamın kadına seni seviyorum demesi de bi ayrı komik çünkü bu kadını dövecek gibi hareketleri var neredeyse. Duş alırken zenci adama yakalanması çok iyiydi.O oğlu da Vincent diye tutturdu durdu sanki adam ne yapsın ormanın içine o tehlikeli zamanda nasıl girsin saf çocuk. Neyse ki bölümün sonlarına doğru şu kel yaşlı adamın yaptığı düdük sayesinde köpek ortaya çıktı. Babasına sessizce gidip köpeği sen buldum de demesi güzeldi ama o adamda esrarengiz bir şeyler var bakalım ne çıkacak.
Şu hamile kadının bebeğin babası yok çünkü evli değilim demesi güldürdüBizim ülkemizde olsa denmedik şey kalmazdı.
Benim favorim şu şişko herif adı Hurley mi ne yanlış hatırlıyor olabilirim.Abi sen mümkünse koşma etlerin ayrı ayrı hopluyor korkuyorum devrilecen diye.
Bu insanlar bu adada yiyecek içecek şeyleri nereden buluyorlar çok merak ediyorum. Hadi bir süre uçaktaki yemeklerle idare ettiler diyeceğim de uçakta nasıl o kadar sağlam yiyecek bulabiliyorlar ki bir sürü patlama oldu.Neyse görmezden geliyorum.
Başka da aklıma bir şey gelmedi şuan. Sonu normal bitti sayılır pek bir merak unsuru yoktu ancak kel yaşlı adamın sinsi bakışları ürkütücüydü.
@OzaN @MasacRE- @Tolstoyevski @MEnes @DarkLeqenD @Yiğitt
Ben isimleri anca ezberlerim bir de isimler sürekli kulağımın önünde olmalı ara ara birbirlerine seslensinler ki aklıma girsin.Yaşlı kel adam deyince @destere nin anlayacağı biçimde yani yanlış anlaşılabiliyor
-Locke, My Name's John Lock.
Dizide bi Korelerin ismini tam ezberleyemedim. Sun ile Jim miydi neydi?
adada binlerce ağaç var yerdede binlerce dönüm arazi ? ağaçta ayva yerde karpuz yetiştirip haydi haydi geçinebilirler gül gibi1.sezon 3.bölüm yorumum.
Bölümü bitirdim geçen bölüme göre daha hareketli bir bölüm izledim. Kate'in suçu ne acaba merakla duymak istediğim şeylerden biri bu. Polisi tek mermiyle vurdu ama öldü mü ölmedi mi hala soru işaretiyle bekliyor bakalım ne olacak?
Jack, Kate'in suçlu olduğunu öğrendi ama söylediği sözler çok güzeldi kendisine yakışanı yaptı. Hepimiz ölmüştük, yeniden başlamalıyız.
Bu bölüm dikkatimi çeken şey şu çekik gözlü çiftin konuşmaları bu kez alt yazıyla verildi. 2 bölümdür verilmeyen şey bu bölümde verilince şaşırdım.Ayrıca adamın kadına seni seviyorum demesi de bi ayrı komik çünkü bu kadını dövecek gibi hareketleri var neredeyse. Duş alırken zenci adama yakalanması çok iyiydi.O oğlu da Vincent diye tutturdu durdu sanki adam ne yapsın ormanın içine o tehlikeli zamanda nasıl girsin saf çocuk. Neyse ki bölümün sonlarına doğru şu kel yaşlı adamın yaptığı düdük sayesinde köpek ortaya çıktı. Babasına sessizce gidip köpeği sen buldum de demesi güzeldi ama o adamda esrarengiz bir şeyler var bakalım ne çıkacak.
Şu hamile kadının bebeğin babası yok çünkü evli değilim demesi güldürdüBizim ülkemizde olsa denmedik şey kalmazdı.
Benim favorim şu şişko herif adı Hurley mi ne yanlış hatırlıyor olabilirim.Abi sen mümkünse koşma etlerin ayrı ayrı hopluyor korkuyorum devrilecen diye.
Bu insanlar bu adada yiyecek içecek şeyleri nereden buluyorlar çok merak ediyorum. Hadi bir süre uçaktaki yemeklerle idare ettiler diyeceğim de uçakta nasıl o kadar sağlam yiyecek bulabiliyorlar ki bir sürü patlama oldu.Neyse görmezden geliyorum.
Başka da aklıma bir şey gelmedi şuan. Sonu normal bitti sayılır pek bir merak unsuru yoktu ancak kel yaşlı adamın sinsi bakışları ürkütücüydü.
@OzaN @MasacRE- @Tolstoyevski @MEnes @DarkLeqenD @Yiğitt
Ben hiç meyve falan görmedim o ağaçlarda hatta yemekte yemiyorlar.adada binlerce ağaç var yerdede binlerce dönüm arazi ? ağaçta ayva yerde karpuz yetiştirip haydi haydi geçinebilirler gül gibi
Toplam 117 bölüm var, artık bu hızla 117 günde bitirirsin.Lost 2.bölüm yorum....
Açıkçası ilk bölüme göre biraz daha sönük bir bölümdü. İlk bölümdeki olayların hareketliliği falan daha izlenesiydi ama yine de kötü diyemeyeceğim bir bölümdü. Kaldı ki zaten bu bölüm biraz sırlar üzerine oturtulmuş bir bölümdü. Her karakterin uçaktan düşmeden önceki hallerinin yansıtılması çok başarılı ancak beni şaşırtan ormanda çocuğun bulduğu kelepçenin Kate'e ait olması. Acaba Nasıl bir suç işledi de o kelepçeleri taktılar eline merak etmedim değil.
Jack bu bölüm geri planda kalmıştı bence. Yani polisin vücudundaki şarapnel parçasını çıkarmak dışında pek faal göremedim kendisini. Şişko adamın halleri de ayrı güzel yalnız.
Gelelim şu çekik gözlü kadın ve erkeğe. Bunların hikayesi sonradan açılacak gibi duruyor ama tahmin edemiyorum pek. Yani konuştukları dil hem alt yazıda çevrilmiyor, çevrilmediği gibi de konuşmaya çalıştıkları kişiler de anlamıyor onları. Kadının düğmesini kapatması için Nasıl kızdıNeyse devamını bekliyoruz bakalım.
Ekip toplu şekilde vericiye sinyal bulabilmek için yüksek tepelere çıktı. Sinyali çizgi anlamında buldular ama o Fransızca konuşan kadın kim acaba merak ettim. 16 yıldır orada ne yapıyor ve neler yaşamışlar merak ettim. Dizinin müzikleri de ayrıca güzel belirtmek istedim yine.
@Yiğitt @DarkLeqenD @MasacRE- @-KADİR- @OzaN @cevaa @Tolstoyevski
Çok mu komik.Toplam 117 bölüm var, artık bu hızla 117 günde bitirirsin.
ona bakarsan dizi boyunca hiçbirini zıçarkende göstermiyorlarBen hiç meyve falan görmedim o ağaçlarda hatta yemekte yemiyorlar.
Aslında her şeylerini görmemiz daha güzel olurduona bakarsan dizi boyunca hiçbirini zıçarkende göstermiyorlartemel ihtiyaçlarını giderirken kamera çekmiyor vatandaşları demekki?? ama kesin karpuz kavun bişeyler yürütüyorlardır birde tropikal iklim kuşağında ada, yani bol bol muz yedikleri kesin)
aslında ada full kız olsa dediğin doğruAslında her şeylerini görmemiz daha güzel olurdu
aslında ada full kız olsa dediğin doğruama arada saplarda çok, o açıdan herşeylerini görmesekte olur)
Denizz19 ile Lost keyfiiii.1.sezon 5.bölüm yorumum...
Yani bittiği sahneyle başlamayıp yeni yeni sahnelerle girişler yapılıyor bu özelliği çok güzel sürekli farklı şeyler ortaya çıkıyor. Jack'in çocuklukta yaşadığı olayın hayaliyle başladık. Arkadaşı dayak yerken onun yerde onu izlemesi ve kalkıp yardım etmek isterken bir yumrukta kendisinin yemesi. Neyse bu sadece kısa bir özetti asıl olay bundan sonrası oldu ki Jack'in babasıyla da arası pek iyi değil ve evden giden babasını arıyor epeyce ancak daha sonra ölüsünü buluyor ceset teşhisinde. Buraya kadar her şey normal derken bu kez de adadaki görünüp kaybolan adamın Jack'in babası olduğunu görüyoruz halbuki ben o zenci kadının kocası olabilir mi diye düşünüyordum ki pis yanıldım. Şimdi bu bir hayalden ibaret bence ama bu kadar üzerinde durulduğuna göre yine bir ters köşe yaşayabileceğimin sinyalleri geliyor bana.
Adada su sıkıntısı yaşanmaya başlandı. İçecek su kalmayınca haliyle Deniz suyunu da içemeyeceklerine göre kendilerine bir yol bulmaları şarttı derken Jack tatlı su kaynağı buldu en azından susuz kalmayacakları şuan için kesin görünüyor. Ayrıca Jack'in söylediği söz çok güzeldi bence. Birlik olmazsak yalnız ölürüz dedikten sonra herkes bütünleşmeye başladı fark etmedim zannetmesinler.
Denizde boğulan kızın kim olduğunu ben çözemedim mesela? Acaba o parasıyla hava atan kız mıydı o boğulan diğer bölümde göreceğiz bakalım.
Her saniyesi ayrı bir olay yahu yetişemiyorum.
@OzaN @Tolstoyevski @MasacRE- @MEnes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?