Lost 2.bölüm yorum....
Açıkçası ilk bölüme göre biraz daha sönük bir bölümdü. İlk bölümdeki olayların hareketliliği falan daha izlenesiydi ama yine de kötü diyemeyeceğim bir bölümdü. Kaldı ki zaten bu bölüm biraz sırlar üzerine oturtulmuş bir bölümdü. Her karakterin uçaktan düşmeden önceki hallerinin yansıtılması çok başarılı ancak beni şaşırtan ormanda çocuğun bulduğu kelepçenin Kate'e ait olması. Acaba Nasıl bir suç işledi de o kelepçeleri taktılar eline merak etmedim değil.
Jack bu bölüm geri planda kalmıştı bence. Yani polisin vücudundaki şarapnel parçasını çıkarmak dışında pek faal göremedim kendisini. Şişko adamın halleri de ayrı güzel yalnız.
Gelelim şu çekik gözlü kadın ve erkeğe. Bunların hikayesi sonradan açılacak gibi duruyor ama tahmin edemiyorum pek. Yani konuştukları dil hem alt yazıda çevrilmiyor, çevrilmediği gibi de konuşmaya çalıştıkları kişiler de anlamıyor onları. Kadının düğmesini kapatması için Nasıl kızdı
Neyse devamını bekliyoruz bakalım.
Ekip toplu şekilde vericiye sinyal bulabilmek için yüksek tepelere çıktı. Sinyali çizgi anlamında buldular ama o Fransızca konuşan kadın kim acaba merak ettim. 16 yıldır orada ne yapıyor ve neler yaşamışlar merak ettim. Dizinin müzikleri de ayrıca güzel belirtmek istedim yine.
@Yiğitt @DarkLeqenD @MasacRE- @-KADİR- @OzaN @cevaa @Tolstoyevski