Klasik Lost - Dizi Yorumları

1x8

Sawyer reyize özel kurulu bir bölümdü. :Z
Ortalığı ne kadar kızıştırsa da bence diziye en çok renk katan isim Sawyer. :D Astım ilacının kendisinde olduğuna dair milleti üzerine çekti, Kate'den öpücük istedi. Sonra öptü ve ilaç bende değil dedi. :D Güldüm baya. :F

Sayid'in tavırları pek hoş değil, gidiyorum dedi çekti gitti.

8.5/10

1x9

Sabah izlemiştim de yorum yazmayı unutmuşum, benim deli kadın geldi. :Z :A
Daniella diziye katıldı, baya çirkin kadın. :D Yıllardır buradaymış, hiç bakım yok tabi. :A

Sayid ile dururken ayı sesi geldi ve Daniella ''Şanslıysak ayıdır'' gibisinden bir şey söyledi, sonra Sayid ''şanslıysak mı?'' dedi. Orası hoşuma gitti nedense. Ayı eti yani, ben bile anladım olayı Sayid. :T:

8/10

1x11

Bu bölüm çok iyiydi. :)
Claire ve Charlie kaçırıldı, Ethan ve ekibi tarafından. Yani ekip derken daha pek net değil ama Charlie ''onlar'' dedi.

Charlie öldü ve geri geldi resmen. :( Orada Kate'nin ağlayışı güzel sahneydi. Jack'in vazgeçmeyişi Charlie'yi kazandırdı bize.

Locke dizinin sonunda o gizli yeri buldu, ben hatırladım orayı. :D

9/10

1.Sezon 1.Bölüm yorumu

Açılış çok iyiydi. Jack'in ormanda yerde serili yatışı en başta korku filmi edası yarattı üstümde ve tam o sırada bir köpek bunun üzerinden atladı geçti ama var o köpekte bir bit yeniği çıkar kokusu yakında. :A Meğerse bir uçak kazasıymış yaşanan olay ve Jack'in ormandan hızlıca kaçıp yaralılara yardım etmeye başlaması ve orada yaşanan can pazarı çok güzeldi, müziklerde ayrı ayrı güzel senaristlerin yüreğine sağlık. :D

O ormandan gelen gürültünün kaynağı ne çok merak ettim, yani bakıldığında sadece fırtına koparıyor ama görüntüde bir şey yok çıkacağını düşünüyorum net görüntüsünün ama Charlie Kocaman bir şeydi diyor acaba ben mi göremedim. :F

Kadının adını şu an hafızam almadı kafaya Kate miydi neydi onun ölen Adamın ayağından ayakkabıyı çıkarmasıyla içim burkuldu. O sırada bir yaşlı moruk ağzında tuhaf bir şeyle sırıttı ona bence o adam da boş değil yağmurun altında da salak gibi oturuyordu zaten.

Ormandaki arayışları falan çok güzeldi, uçağın bir yarısını bulduklarında vericiyi bulmak için epey uğraştılar, pilotun canlanması çok komikti :A Charlie tuvaletten çıktığında kadının sorduğu soru çok komikti ben cevap olarak farklı bir şey bekliyordum ama vermedi :F

Son olarak ormanda Jack'in yarasını dikerken ki konuşmada 1'den 5'e kadar sayıp korkusunu yenmesini anlatmıştı aynısını korktuğu Zaman kadının da yapması çok etkileyiciliği arttırmış bence. Pilotun ölüsü ağacın tepesinde güneşleniyordu ki bitti. :F

Not : İzlerken hiç sıkılmadım gözümü de ayırmadım ve çok beğendim. Uykum olduğundan bu gece 1 bölüm yeter ama devam edeceğim. Gerçekten etkileyici.

@OzaN @Yiğitt @Tolstoyevski @DarkLeqenD :A

Efsaneyi dün bitirdim. Diyecek çok şey var ama yazmaya gerek yok. 5.sezon hariç bence çok süper bir diziydi. İleride muhakkak tekrar izlicem, onun için biraz daha az üzülüyorum şuan. En sevdiğim karakter Jack'ti. Olaylar karşısındaki duruşu, coolluğu, Kate'de olan bakışları filan beni bitiriyordu. Özellikle finalde Kate'le karşılıklı I Love You dedikleri sahnede baya duygulandım. Diğer karakterlerde çok iyiydi, sıralıcak olursam Jack'ten sonra Sawyer, Desmond, Miles filan gidiyor işte :D Yabancı dizi izleyen herkesin izlemesi gereken bir dizi bence.

Efsaneyi dün bitirdim. Diyecek çok şey var ama yazmaya gerek yok. 5.sezon hariç bence çok süper bir diziydi. İleride muhakkak tekrar izlicem, onun için biraz daha az üzülüyorum şuan. En sevdiğim karakter Jack'ti. Olaylar karşısındaki duruşu, coolluğu, Kate'de olan bakışları filan beni bitiriyordu. Özellikle finalde Kate'le karşılıklı I Love You dedikleri sahnede baya duygulandım. Diğer karakterlerde çok iyiydi, sıralıcak olursam Jack'ten sonra Sawyer, Desmond, Miles filan gidiyor işte :D Yabancı dizi izleyen herkesin izlemesi gereken bir dizi bence.
Ne kadar sürede bitirdin? :D

Lost 2.bölüm yorum....

Açıkçası ilk bölüme göre biraz daha sönük bir bölümdü. İlk bölümdeki olayların hareketliliği falan daha izlenesiydi ama yine de kötü diyemeyeceğim bir bölümdü. Kaldı ki zaten bu bölüm biraz sırlar üzerine oturtulmuş bir bölümdü. Her karakterin uçaktan düşmeden önceki hallerinin yansıtılması çok başarılı ancak beni şaşırtan ormanda çocuğun bulduğu kelepçenin Kate'e ait olması. Acaba Nasıl bir suç işledi de o kelepçeleri taktılar eline merak etmedim değil.

Jack bu bölüm geri planda kalmıştı bence. Yani polisin vücudundaki şarapnel parçasını çıkarmak dışında pek faal göremedim kendisini. Şişko adamın halleri de ayrı güzel yalnız. :D

Gelelim şu çekik gözlü kadın ve erkeğe. Bunların hikayesi sonradan açılacak gibi duruyor ama tahmin edemiyorum pek. Yani konuştukları dil hem alt yazıda çevrilmiyor, çevrilmediği gibi de konuşmaya çalıştıkları kişiler de anlamıyor onları. Kadının düğmesini kapatması için Nasıl kızdı :A Neyse devamını bekliyoruz bakalım.

Ekip toplu şekilde vericiye sinyal bulabilmek için yüksek tepelere çıktı. Sinyali çizgi anlamında buldular ama o Fransızca konuşan kadın kim acaba merak ettim. 16 yıldır orada ne yapıyor ve neler yaşamışlar merak ettim. Dizinin müzikleri de ayrıca güzel belirtmek istedim yine. :)

@Yiğitt @DarkLeqenD @MasacRE- @-KADİR- @OzaN @cevaa @Tolstoyevski

Lost 2.bölüm yorum....

Açıkçası ilk bölüme göre biraz daha sönük bir bölümdü. İlk bölümdeki olayların hareketliliği falan daha izlenesiydi ama yine de kötü diyemeyeceğim bir bölümdü. Kaldı ki zaten bu bölüm biraz sırlar üzerine oturtulmuş bir bölümdü. Her karakterin uçaktan düşmeden önceki hallerinin yansıtılması çok başarılı ancak beni şaşırtan ormanda çocuğun bulduğu kelepçenin Kate'e ait olması. Acaba Nasıl bir suç işledi de o kelepçeleri taktılar eline merak etmedim değil.

Jack bu bölüm geri planda kalmıştı bence. Yani polisin vücudundaki şarapnel parçasını çıkarmak dışında pek faal göremedim kendisini. Şişko adamın halleri de ayrı güzel yalnız. :D

Gelelim şu çekik gözlü kadın ve erkeğe. Bunların hikayesi sonradan açılacak gibi duruyor ama tahmin edemiyorum pek. Yani konuştukları dil hem alt yazıda çevrilmiyor, çevrilmediği gibi de konuşmaya çalıştıkları kişiler de anlamıyor onları. Kadının düğmesini kapatması için Nasıl kızdı :A Neyse devamını bekliyoruz bakalım.

Ekip toplu şekilde vericiye sinyal bulabilmek için yüksek tepelere çıktı. Sinyali çizgi anlamında buldular ama o Fransızca konuşan kadın kim acaba merak ettim. 16 yıldır orada ne yapıyor ve neler yaşamışlar merak ettim. Dizinin müzikleri de ayrıca güzel belirtmek istedim yine. :)

Aga bu konuda mesajım hiç yok beni nerden bildinde etiketledin :X; daha bunlar başlangıç bende 4. Sezona başladım ilk izleyişim

Lost 2.bölüm yorum....

Şimdi baktım da 2 bölümde toplam 4 kere merak kelimesini kullanmışsın :A Daha çok şeyi merak edeceğine emin olabilirsin. Lost'da gizem, merak unsuru bitmez, her bölüm yeni soru işaretleri geliyor ve bunların cevabı için de sezonlarca beklemen gerekecek öyle hemen yanıtlar gelmiyor yani :D @Yiğitt sen de yeni başlamışsın galiba bence beraber izleyip yorumlaşın teoriler falan üretin bu ne olabilir falan diye öyle daha çok zevki çıkar Lost'un :D

Şimdi baktım da 2 bölümde toplam 4 kere merak kelimesini kullanmışsın :A Daha çok şeyi merak edeceğine emin olabilirsin. Lost'da gizem, merak unsuru bitmez, her bölüm yeni soru işaretleri geliyor ve bunların cevabı için de sezonlarca beklemen gerekecek öyle hemen yanıtlar gelmiyor yani :D @Yiğitt sen de yeni başlamışsın galiba bence beraber izleyip yorumlaşın teoriler falan üretin bu ne olabilir falan diye öyle daha çok zevki çıkar Lost'un :D
Ama Yiğitt ile biz aynı yerde değiliz o daha ileride ben de bugün 3.bölümü izleyeceğim. :D

@denizz19 yavaş yavaş günde bir bölüm izliyor. :F Bana günde 7-8 bölüm izleyecek birisi lazım, ne o öyle? :A 5-6 ayda anca bitiririz, sıkar o iş beni. :D

Ama Yiğitt ile biz aynı yerde değiliz o daha ileride ben de bugün 3.bölümü izleyeceğim. :D
Çok da önde değilim, altı üstü 12'deyim. :D

@denizz19 yavaş yavaş günde bir bölüm izliyor. :F Bana günde 7-8 bölüm izleyecek birisi lazım, ne o öyle? :A 5-6 ayda anca bitiririz, sıkar o iş beni. :D

Çok da önde değilim, altı üstü 12'deyim. :D

Ortada buluşun ya günde 3 bölüm iyidir :D 1 bölüm ne ya 40 dk zaten bir bölüm insanı kesmez hızlan biraz @denizz19 :A