projeleri yapımcısı gözlemci kaldırmamı istedi@kvp-medya neden kaldirdin o projeleri
henüz gününü karar vermedim ama ilk bölümü hazırlıyorum cnm 2-3 gün içinde yayınlayabilirim ben 20:00 gibiakşam saatine koymucam haftada 1 kez yapmaya karar verdim ama saati@kvp-medya tamam.Sorun yok o zaman
sen ne zaman istersen o zamana koyacağım 17 boş oluyor zatenhenüz gününü karar vermedim ama ilk bölümü hazırlıyorum cnm 2-3 gün içinde yayınlayabilirim ben 20:00 gibiakşam saatine koymucam haftada 1 kez yapmaya karar verdim ama saati
gündüz 17:00 düşünüyorum @kvp-medya okunmak için en iyi saat bence günüde halıyle fark etmez 🙂🙂
Kusuruma bakamyın hem okunmuyordu hemde çok uğraşıyordum bayada yoğunum bu aralar ama yeni projelerle buradayız mesele Çirkin çiğdem yakında başlayacak@Çiğdem- senin dizi geliyoooor
çirkin çiğdemmi 😱😱😱 o da ne oluyorsen ne zaman istersen o zamana koyacağım 17 boş oluyor zaten
gözlemci'nin yeni dizisiçirkin çiğdemmi 😱😱😱 o da ne oluyor
Çirkin Betty 'nin uyarlamasıçirkin çiğdemmi 😱😱😱 o da ne oluyor
Çirkin Betty 'nin uyarlaması
amann herkes bana sallamaya basladı senaryolarda ben oyuculuğa ara verip senarist olucamgözlemci'nin yeni dizisi
Çok bozuldum vallaamann herkes bana sallamaya basladı senaryolarda ben oyuculuğa ara verip senarist olucam
aaaaa güzel bayan demek şaka yapmıştım ben kalıyorum yanıÇok bozuldum vallabende dizinin adını değiştiriyorum adıda Güzel bayan
Hemen döndün sende beeaaaaa güzel bayan demek şaka yapmıştım ben kalıyorum yanı
aaaaHemen döndün sende beeBakarız duruma göre belki konuk oyuncu olursun ama başrolümden sildim seni
Ahh kıyamam kuzum ya 🙁,sana başrolün kız kardeşini verdim gittiaaaabaşrolumu geri istiyorum ben şakadan anlamıyorsun sende
olmazz başrolde ben varım yoksa pompy söylerim senaryona bomba koyarAhh kıyamam kuzum ya 🙁,sana başrolün kız kardeşini verdim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?