Lonca TV Yayın Akışı

Sakin bana reytingleri falan kötuydu bu yuzden kaldirdim deme.Dayanamam.O zaman bnmkini direktman kaldiralim @kvp-medya

ben zaten hesapı soruyorum @cookies Sihirli annemi şikayet etmişlerdi ozana bende en sevdikleri diziyle en nefret ettikleri diziyi birleştirip senaryo yazıyorum adıda kurtlar vadisi sihirli annem

@kvp-medya tamam.Sorun yok o zaman :)
henüz gününü karar vermedim ama ilk bölümü hazırlıyorum cnm 2-3 gün içinde yayınlayabilirim ben 20:00 gibiakşam saatine koymucam haftada 1 kez yapmaya karar verdim ama saati
gündüz 17:00 düşünüyorum @kvp-medya okunmak için en iyi saat bence günüde halıyle fark etmez 🙂🙂

Kusuruma bakamyın hem okunmuyordu hemde çok uğraşıyordum bayada yoğunum bu aralar ama yeni projelerle buradayız mesele Çirkin çiğdem yakında başlayacak :) @Çiğdem- senin dizi geliyoooor :F

henüz gününü karar vermedim ama ilk bölümü hazırlıyorum cnm 2-3 gün içinde yayınlayabilirim ben 20:00 gibiakşam saatine koymucam haftada 1 kez yapmaya karar verdim ama saati
gündüz 17:00 düşünüyorum @kvp-medya okunmak için en iyi saat bence günüde halıyle fark etmez 🙂🙂
sen ne zaman istersen o zamana koyacağım 17 boş oluyor zaten :)