projeleri yapımcısı gözlemci kaldırmamı istedi@kvp-medya neden kaldirdin o projeleri![]()
henüz gününü karar vermedim ama ilk bölümü hazırlıyorum cnm 2-3 gün içinde yayınlayabilirim ben 20:00 gibiakşam saatine koymucam haftada 1 kez yapmaya karar verdim ama saati@kvp-medya tamam.Sorun yok o zaman![]()
sen ne zaman istersen o zamana koyacağım 17 boş oluyor zatenhenüz gününü karar vermedim ama ilk bölümü hazırlıyorum cnm 2-3 gün içinde yayınlayabilirim ben 20:00 gibiakşam saatine koymucam haftada 1 kez yapmaya karar verdim ama saati
gündüz 17:00 düşünüyorum @kvp-medya okunmak için en iyi saat bence günüde halıyle fark etmez 🙂🙂
Kusuruma bakamyın hem okunmuyordu hemde çok uğraşıyordum bayada yoğunum bu aralar ama yeni projelerle buradayız mesele Çirkin çiğdem yakında başlayacak@Çiğdem- senin dizi geliyoooor
![]()
çirkin çiğdemmi 😱😱😱 o da ne oluyorsen ne zaman istersen o zamana koyacağım 17 boş oluyor zaten![]()
gözlemci'nin yeni dizisiçirkin çiğdemmi 😱😱😱 o da ne oluyor![]()
Çirkin Betty 'nin uyarlamasıçirkin çiğdemmi 😱😱😱 o da ne oluyor![]()
Çirkin Betty 'nin uyarlaması![]()
amann herkes bana sallamaya basladı senaryolarda ben oyuculuğa ara verip senarist olucamgözlemci'nin yeni dizisi![]()
Çok bozuldum vallaamann herkes bana sallamaya basladı senaryolarda ben oyuculuğa ara verip senarist olucam
![]()
aaaaa güzel bayan demek şaka yapmıştım ben kalıyorum yanıÇok bozuldum vallabende dizinin adını değiştiriyorum adıda Güzel bayan
![]()
Hemen döndün sende beeaaaaa güzel bayan demek şaka yapmıştım ben kalıyorum yanı![]()
aaaaHemen döndün sende beeBakarız duruma göre belki konuk oyuncu olursun ama başrolümden sildim seni
![]()
Ahh kıyamam kuzum ya 🙁,sana başrolün kız kardeşini verdim gittiaaaabaşrolumu geri istiyorum ben şakadan anlamıyorsun sende
![]()
olmazz başrolde ben varım yoksa pompy söylerim senaryona bomba koyarAhh kıyamam kuzum ya 🙁,sana başrolün kız kardeşini verdim gitti![]()