senin carpmani kontrol ettimbenim dediğim şekilde yapıncayı bir denesene abi,aynı sonuç mu çıkıyor gör.
Sen çarpmayi yanlış yapiyon bir daha çarp bak geometriksel olarakta yaptım grafikte de sonuç aynı çıkıyor
senin carpmani kontrol ettimbenim dediğim şekilde yapıncayı bir denesene abi,aynı sonuç mu çıkıyor gör.
kaç kere çarptım öyle çıkıyor.senin carpmani kontrol ettim
Sen çarpmayi yanlış yapiyon bir daha çarp bak geometriksel olarakta yaptım grafikte de sonuç aynı çıkıyor
Islemi yapıp resmini eklesenekaç kere çarptım öyle çıkıyor.
öyle bir şey yapmam imkansız. hem yazılı olarak öbür sayfada da gösterdim.Islemi yapıp resmini eklesene
O nu kontrol et doğruysa onun yanlısı göstereyimöyle bir şey yapmam imkansız. hem yazılı olarak öbür sayfada da gösterdim.
hoca yaptı bugün -√2 miş cevap ama 1+i X (-1+i) √2 / 2O nu kontrol et doğruysa onun yanlısı göstereyim
Parantezli yaz ayrıntılı çöz ki doğrusunu daha iyi anlatabikeyim
51 / 100 oda 0,512.soruda bir bolu 5 olcak
Dogru ikinci soruda hata yapmisim. Usteki sayilari carpacagima toplamisim))hoca yaptı bugün -√2 miş cevap ama 1+i X (-1+i) √2 / 2
ilk parantezi çarptı,sonra sonucu buldu. sınavda parantaze alma aklıma gelmediği için -√2 - √2 /2 bulup bıraktım.
51 / 100 oda 0,51
9.soruda ben senin gibi yaptım da sonucu bulamamıştım,ama sınıfta hoca başka yolla çözdü yüne puan gelir mi?
yanlışlarıımızı görelim bi daha yapmayalımSınav sorularını atmış adam
Üniversite ile lise arasındaki farklardan biri daha işte. Lisede sorular sınavdan sonra üniversitede sorular sınavdan önce eline geçme imkanı var hocalar aynı soruları soruyorlaryanlışlarıımızı görelim bi daha yapmayalım
üni de olmak varmışÜniversite ile lise arasındaki farklardan biri daha işte. Lisede sorular sınavdan sonra üniversitede sorular sınavdan önce eline geçme imkanı var hocalar aynı soruları soruyorlar
Lisenin tadını çıkar lise gibisi yoküni de olmak varmış
Taban degiatirerek cozmustur De benim yoldan nasil yanlis yaptin ya . belki sadelestirmeyi dogru yaptiysan ona puan verebilir.9.soruda ben senin gibi yaptım da sonucu bulamamıştım,ama sınıfta hoca başka yolla çözdü yüne puan gelir mi?
sadeleştirmeyi yaptım.Taban degiatirerek cozmustur De benim yoldan nasil yanlis yaptin ya . belki sadelestirmeyi dogru yaptiysan ona puan verebilir.
Lisenin tadi madi yok ergenlerle ugras dur))))Lisenin tadını çıkar lise gibisi yok
Tamam o zaman puan verir ama sadelestirmeyi yapip yanlis yapman Cok zorsadeleştirmeyi yaptım.