- Reaksiyon puanı
- 4,362
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
(3,7) - dışında 4 olmayacak mı?7. Soru 7 ile 3 arasında olacak 1 dışında
(3,7) - dışında 4 olmayacak mı?7. Soru 7 ile 3 arasında olacak 1 dışında
hiç tablo çizmeye gerek yok de mi bunda?Yok yanlış yazmışım dediğin gibi doğru cevap seninkisi
Denklemi çözmek lazım tabloya gerek yokhiç tablo çizmeye gerek yok de mi bunda?
ben söyle yaptım 1+i ile cos 135 ve isin135 ile çarpıp yani 1+i X -kök2/2 +ikök2/2 oradan -kök2 - kök2/2 de bıraktım. puan alır mıyım ki?4. Soru 135derece döndüğünce karmaşık sayı eksi X eksenine oturur cevap z=- 1
Pardon cevap eksi kök 2 olacak. Yolu doğru ama çarpman yanlış hoca gidiş yoluna puan veriyorsa puan alırsınızben söyle yaptım 1+i ile cos 135 ve isin135 ile çarpıp yani 1+i X -kök2/2 +ikök2/2 oradan -kök2 - kök2/2 de bıraktım. puan alır mıyım ki?
hacı matematik öğretmenliğinde mi okuyon maşaallah bütün soruları çözüyon daPardon cevap eksi kök 2 olacak. Yolu doğru ama çarpman yanlış hoca gidiş yoluna puan veriyorsa puan alırsınız
Yok cogunu unutmuşum hiç hatırlamıyorum hatta googla sorup konuyu hatırlayıp çöküyorum))) sonuçlar genelde hatalı oluyor ondan)))hacı matematik öğretmenliğinde mi okuyon maşaallah bütün soruları çözüyon da
yok yok baya baya iyisin forumda matematik dersi verecek kadarYok cogunu unutmuşum hiç hatırlamıyorum hatta googla sorup konuyu hatırlayıp çöküyorum))) sonuçlar genelde hatalı oluyor ondan)))
Yanlış yapiyon 1+i yi cis135 ile carpacaksin sonuç - kok2 çıkıyor kaç kez yaptım
Tamam
benim dediğim şekilde yapıncayı bir denesene abi,aynı sonuç mu çıkıyor gör.