Maskeli Fedai
Favori Üye
Hocam adeta bir deha ya... @Maskeli Fedai
Kaybettiği savaş yok.. 5.Fatih Terim dönemi başlamalı acilen.. @MasacRE
Nerede kalmıştık twiti yükleniyor...Jorge Jesus… Hocamın getir götürünü yapacak… @MasacRE
22.36'ya uzamış. Yeter artık daha fazla erteletme maçı sayın adminim kudurduk burada...Filmimin son 15 dakikası kalmıştı erteleyenlerden Allah razı olsun.
Geri dönüp ŞL kazanması yok mu…Hocamın hayalleri dünyadan büyük..
Ne izliyorsun, bu nasıl bir uzunluk sayın admin… @bazinga22.36'ya uzamış. Yeter artık daha fazla erteletme maçı sayın adminim kudurduk burada...
Hocamın yapacak son bir işi kaldı zaten. O en büyük kupa buraya gelecek... @Maskeli Fedai
Film bitti. Camilla resitalinden sonra başlar acelesi yok.22.36'ya uzamış. Yeter artık daha fazla erteletme maçı sayın adminim kudurduk burada...
Bugün her şey sayın adminimin istediği gibi ilerliyor. Bu Real Madrid'in kupayı alacağına bir işaret midir acaba... @SherlockFilm bitti. Camilla resitalinden sonra başlar acelesi yok.
Camila için filmi bırakmış sayın admin… @MasacRE @Maskeli FedaiFilm bitti. Camilla resitalinden sonra başlar acelesi yok.
Öyle olacak tabii ki… Real Madrid gol yemeden, rahatlıkla maçı alacaktır… @bazingaBugün her şey sayın adminimin istediği gibi ilerliyor. Bu Real Madrid'in kupayı alacağına bir işaret midir acaba... @Sherlock
Yeter artık oklardan delik deşik olduk be adam...Camila için filmi bırakmış sayın admin… @MasacRE @Maskeli Fedai
------
Öyle olacak tabii ki… Real Madrid gol yemeden, rahatlıkla maçı alacaktır… @bazinga
Yardımcısı da Arda… @MasacRE
Ben hocamın maç sonu seneye Galatasaray ile bu kupaya talibiz açıklamasını bekliyorum... @Sherlock
Var bir hayalimiz… @Maskeli FedaiBen hocamın maç sonu seneye Galatasaray ile bu kupaya talibiz açıklamasını bekliyorum... @Sherlock