Yeter artık zehirli ok atma abimeBu adamı ve finallerin takımı KRALIN TAKIMI’nı durduramayız maalesef, kazanacaklar…
KRALIN TAKIMI’nın kazanmasını hayvan gibi istiyorsun Hainku, itiraf et… @Maskeli Fedai @MEnes2018'den sonra bir kez daha Avrupa'da en sevdiğim iki takım finalde karşı karşıya. Arkama yaslanıp keyifle takip edeceğim maçı, kim kazanırsa kazansın onlarla birlikte kazanan ben olacağım
Ankete de Real Madrid dedim ama oyun olarak Liverpool'un ağır bastığı bir gerçek. Ama söz konusu Real Madrid ise ne olacağı belli olmuyor. Liverpool en az 3 fark atamazsa her zaman bir tedirginlik yaşayacaktır Real'in önceki turlarda yaşadıklarını düşününce
LIVERPOOL'uma kıyamam ki ben...KRALIN TAKIMI’nın kazanmasını hayvan gibi istiyorsun Hainku, itiraf et… @Maskeli Fedai @MEnes
Zehirli ok falan işlemez bu adama, buna dair olan inancımı kaybettim artık ben.Yeter artık zehirli ok atma abime
LIVERPOOL'uma kıyamam ki ben...
Bu adamı ve finallerin takımı KRALIN TAKIMI’nı durduramayız maalesef, kazanacaklar…
2018'den sonra bir kez daha Avrupa'da en sevdiğim iki takım finalde karşı karşıya. Arkama yaslanıp keyifle takip edeceğim maçı, kim kazanırsa kazansın onlarla birlikte kazanan ben olacağım
Ankete de Real Madrid dedim ama oyun olarak Liverpool'un ağır bastığı bir gerçek. Ama söz konusu Real Madrid ise ne olacağı belli olmuyor. Liverpool en az 3 fark atamazsa her zaman bir tedirginlik yaşayacaktır Real'in önceki turlarda yaşadıklarını düşününce
------
Yeter artık zehirli ok atma abime
KRALIN TAKIMI’nın kazanmasını hayvan gibi istiyorsun Hainku, itiraf et… @Maskeli Fedai @MEnes
LIVERPOOL'uma kıyamam ki ben...
Sen Abdülhamit'i savundun.Hayır savunmadım.Çıkar göster.Zehirli ok falan işlemez bu adama, buna dair olan inancımı kaybettim artık ben.Balondur ödülünü kazanmak için yanıp tutuşuyor, bizi de yok edecektir.
Kazansa da kaybetse de balondur ödülü abimin zaten artık bu saatten sonra değişmez o durumZehirli ok falan işlemez bu adama, buna dair olan inancımı kaybettim artık ben.Balondur ödülünü kazanmak için yanıp tutuşuyor, bizi de yok edecektir.
Sayın Gs'li dostumla aynı saflardayız, gözyaşlarımı tutamıyorum...
Bu üçlü çok güçlüSayın Gs'li dostumla aynı saflardayız, gözyaşlarımı tutamıyorum...
Kazansa da kaybetse de balondur ödülü abimin zaten artık bu saatten sonra değişmez o durumYine de şovunu yaparak sezonu noktalamak isteyecektir elbette abim...
Ben size hiç yalan söyler miyim Şerlok beyciğim
CANIM YOLDAŞLARIM.Bu üçlü çok güçlü
AVRUPA FATİHİ hocam neden bu kadar yavaş konuşuyor... @Maskeli FedaiCANIM YOLDAŞLARIM.@Maskeli Fedai
KRALIN TAKIMI şampiyon olacak, kupa abimin ellerinde kalkacak.Şampiyonluk geliyor aslan parçaları..
Hocam kendine has üslubuyla yine bir şeyler anlatıyor.. Dünyanın en iyi yorumcusu.. @Sherlock @MEnesAVRUPA FATİHİ hocam neden bu kadar yavaş konuşuyor... @Maskeli Fedai
Hocam yine kendini övmenin bir yolunu bulmuş... @MasacRETente mente ekler şimdi İtalyanca olarak.. @MasacRE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?