O sene bu sene değil mi Şerlok beyciğim...
O sene bu sene, bundan sonra...
O sene bu sene değil mi Şerlok beyciğim...
Pedro'yu da çok beğendim ben, o da baya iyi oynadı. Liverpool da zaten biraz rotasyonlu da çıktığından çok iyi bir oyun sergileyemedi. Klopp reis lig için varını yoğunu ortaya koyacak anlaşılan, en ufak bir puan kaybına tahammülü yok City belasından dolayıEn çok Kante’ye üzüldüm, muhteşem oynamıştı.
Pedro'yu da çok beğendim ben, o da baya iyi oynadı. Liverpool da zaten biraz rotasyonlu da çıktığından çok iyi bir oyun sergileyemedi. Klopp reis lig için varını yoğunu ortaya koyacak anlaşılan, en ufak bir puan kaybına tahammülü yok City belasından dolayı![]()
En çok Kante’ye üzüldüm, muhteşem oynamıştı.
Chelsea kadrosu + Van Dayk iyiydi.Pedro'yu da çok beğendim ben, o da baya iyi oynadı. Liverpool da zaten biraz rotasyonlu da çıktığından çok iyi bir oyun sergileyemedi. Klopp reis lig için varını yoğunu ortaya koyacak anlaşılan, en ufak bir puan kaybına tahammülü yok City belasından dolayı![]()
Chelsea'nin iyi hali bile yetmedi Liverpol'un ölüsüneChelsea kadrosu + Van Dayk iyiydi.![]()
Liverpool ölüyü görüyordu az kalsın.Chelsea'nin iyi hali bile yetmedi Liverpol'un ölüsüne![]()
Her şey lig içinLiverpool ölüyü görüyordu az kalsın.![]()
@DarkLegenD : Mane attığı 2 gol dışında sahada yok gibiydi.İki gol atmış Mane’nin es geçilmiş olması...@MasacRE
Avatarımdaki ikili varken çok zor o işin Liverpool adına olumlu sonuçlanması.Her şey lig için![]()