Firmino reis girdi oyuna. Şimdi ciddiyet zamanı
Firmino reis girdi oyuna. Şimdi ciddiyet zamanı
BU BİİİRRRR...Firmino reis girdi oyuna. Şimdi ciddiyet zamanı![]()
Chelsea'ye bak sen ya, vay anasını. @Sherlock beyciğim PL'de 4. sıraya Chelsea'yi yaz sen![]()
Devre arası Klopp Fatih Terim taktiği uygulamış, bam bam bamİpleri elimize aldık, güzel.@MasacRE
Ben de görmedim olayı, arada birkaç dakikalık kısımları kaçırdım, o zamana denk geldi herhalde. Videosu vardır bir bakarız. Ama bir fark yok gibi geliyor bana, ikisi de reklamını yapmak için girmiştir sahaya işteOlay nedir izlemedim ama bu sahaya giren youtuber hakkında ülkemizi rezil etti, rezil olduk, allah belasını versin tarzı linç girişimi yapılmış. Peki bu sahaya giren adamla 3 ay önceki ŞL finalinde sahaya giren ateşli hatun arasında cinsiyet farkı gibi şeyler haricinde ne fark var? Neden o kadına bu tarz şeyler yazılmadı mesela? Bugün üstü çıplak ya da sütyenli bir hatun sahaya girseydi de aynı şeyler konuşulur muydu? @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD
Olay nedir izlemedim ama bu sahaya giren youtuber hakkında ülkemizi rezil etti, rezil olduk, allah belasını versin tarzı linç girişimi yapılmış. Peki bu sahaya giren adamla 3 ay önceki ŞL finalinde sahaya giren ateşli hatun arasında cinsiyet farkı gibi şeyler haricinde ne fark var? Neden o kadına bu tarz şeyler yazılmadı mesela? Bugün üstü çıplak ya da sütyenli bir hatun sahaya girseydi de aynı şeyler konuşulur muydu? @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD
Evet 4 geliyor ama 2+2 şeklinde4’e kadar yolu var bunun.![]()
4’e kadar yolu var bunun.![]()