Liverpool 1-4 Manchester City | Premier Lig 20-21 Sezonu - 23.Hafta Maçı

Maç Nasıl Sonuçlanır?

• Berabere Biter

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
Ozan'ın oynamaması Kloop'un suçu değil, Ozan'a karşı yaptığı iyilik. Oynatsaydı insafsızlık yapmış olurdu o yüzden City karşısında oynamaması en doğrusu oldu. İlk maçı, daha geçen hafta gelmiş, uyum süreci var ve çok önemli bir bölge. Yani forvet, orta saha olsa duruma göre gerekirse değiştirir ama stoperde kolay değil o işler, 90 dakikayı çıkarmak zorunda ve karşısındaki rakip de ligin en iyisi... Tecrübesiz bir yeni transferi o bölgeye ilk maç olarak bu maçtan emanet eder ve farklı mağlubiyet alırsan, o yeni transferin motivasyon ve morali dip yapar ve bu da gereksiz bir özgüvensiz kariyer başlangıcı olur takıma.

O yüzden Ozan'ın iyiliğini isteyen bu maçta oynatmayı düşünmezdi, Klopp da öyle yaptı.
Durumun tam tersi olabileceğini hiç düşünmüyorsunuz ama. Klopp transfer ettiğine göre Ozan'ı gerçekten onu beğeniyor ve güveniyor demektir. Ozan iyi bir performans sergilese bu sefer de çok iyi bir özgüven kazanmış olacaktı. Klopp onu oynatarak ona ne kadar güvendiğini gösterebilirdi iyi bir mesaj olurdu Ozan adına.

City'nin tehlikeli bir takım olduğu ortada ama elinde iki stoperin varken stopersiz maça çıkmak bence mantıklı değil.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Artık ironi mi yaptın ciddi mi yazdın bilemiyorum ama neyse cevap vereyim yine. :A

Dünyanın en iyi liginde iki sezondur 97 ve 99 puan topladı Liverpool. Bu süreçte bir Şampiyonlar ligi, bir tane de Premier Lig kazandılar ki geçtiğimiz sezon salmasalar 99'un çok daha üstüne çıkabilirlerdi. Bu takıma nasıl tek sezonluk takım diyebiliyorsun aklım almıyor ki bu sezon kötü gidişatın sebebi güncel olarak dünyanın en iyi stoperi, Liverpool'un da en kritik oyuncusu olan Van Dijk'ın + diğer bütün stoperlerin sakat olması. Manchester City'de Rúben Dias sakatlansa benzer duruma City düşer ki geçen sezon düştüler zaten Fernandinho oynadı o bölgede sezon boyunca. :D

%99 ironi elbette, ama ufak da olsa gerçeklik payını eklerim her zaman ama bu kadar ciddiye alma tabi, gülüp eğleniyoruz şurada. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Artık ironi mi yaptın ciddi mi yazdın bilemiyorum ama neyse cevap vereyim yine. :A

Dünyanın en iyi liginde iki sezondur üst üste 97 ve 99 puan topladı Liverpool. Bu süreçte bir Şampiyonlar ligi, bir tane de Premier Lig kazandılar ki geçtiğimiz sezon salmasalar 99'un çok daha üstüne çıkabilirlerdi. Bu takıma nasıl tek sezonluk takım diyebiliyorsun aklım almıyor ki bu sezon kötü gidişatın sebebi güncel olarak dünyanın en iyi stoperi, Liverpool'un da en kritik oyuncusu olan Van Dijk'ın + diğer bütün stoperlerin sakat olması. Manchester City'de Rúben Dias sakatlansa benzer duruma City düşer ki geçen sezon düştüler zaten Fernandinho oynadı o bölgede sezon boyunca. :D
Benim mesajımı niye kopyala yapıştır yapıyorsun? 😡 😡

• Güldürdün
Durumun tam tersi olabileceğini hiç düşünmüyorsunuz ama. Klopp transfer ettiğine göre Ozan'ı gerçekten onu beğeniyor ve güveniyor demektir. Ozan iyi bir performans sergilese bu sefer de çok iyi bir özgüven kazanmış olacaktı. Klopp onu oynatarak ona ne kadar güvendiğini gösterebilirdi iyi bir mesaj olurdu Ozan adına.

City'nin tehlikeli bir takım olduğu ortada ama elinde iki stoperin varken stopersiz maça çıkmak bence mantıklı değil.
Şu açıdan düşün, Mesut Özil bile derbide ikinci yarının son çeyreğine doğru oyuna girdi. Hem de gelişinin üzerinden haftalar geçmiş, geçen hafta bile sonlara doğru oyuna girmiş. Buna rağmen çok kritik maçta ilk 11'e koyamadı alışma sürecinden dolayı. Ozan ise takıma geleli daha bir hafta olmamış,hatta 1 hafta önceki 30 Ocak'taki Werder-Schalke maçında forma giymiş. 1 hafta sonra Liverpool-City maçında direkt 11 ile başlaması çok fazla gereksiz ve abartı olurdu, riskli olurdu.

Zaten Türk mantığıyla düşündüğü için eleştirdiğini söylüyorsun, orası sana kalmış tabi ama bana kalırsa da bu kararı sonuna dek doğru. Haftaya nasılsa 11'de oynayacaktır bu maçtan sonra. :A

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Sana ve taktik dehana çok güvendiğim için... 🤭

Onu bunu bırak da evladın İlkay ne top oynadı...
Yine çaldın kalbimi...

İzleyemedim maçı. 😡 F**tyb*te'nin l*nklerinin çoğu patlamıştı. İlkay'ın ilk golünü ve Sterling'in kafasını görebildim. Toplam 10-20 dakika izleyebilmişimdir. Bizimkinin penaltı kaçırdığını öğrenince kudurmuştum...

• Güldürdün
Şu açıdan düşün, Mesut Özil bile derbide ikinci yarının son çeyreğine doğru oyuna girdi. Hem de gelişinin üzerinden haftalar geçmiş, geçen hafta bile sonlara doğru oyuna girmiş. Buna rağmen çok kritik maçta ilk 11'e koyamadı alışma sürecinden dolayı. Ozan ise takıma geleli daha bir hafta olmamış,hatta 1 hafta önceki 30 Ocak'taki Werder-Schalke maçında forma giymiş. 1 hafta sonra Liverpool-City maçında direkt 11 ile başlaması çok fazla gereksiz ve abartı olurdu, riskli olurdu.

Zaten Türk mantığıyla düşündüğü için eleştirdiğini söylüyorsun, orası sana kalmış tabi ama bana kalırsa da bu kararı sonuna dek doğru. Haftaya nasılsa 11'de oynayacaktır bu maçtan sonra. :A
Mesut'un oynamama sebebi maç eksiği ama Ozan Kabak her maç oynuyordu Schalke'de. Bir de Fenerbahçe'in o pozisyonda oynayan başka oyuncuları (kaliteleri tartışılır) var ama Liverpool'un stoperi yok. :A

Eldeki iki stoperi oynatmamak ve sonra 4 yemek ne kadar Alisson'a da büyük oranda yazsa da bence eleştirilmeyi hak ediyor. Kaldı ki Klopp benim en sevdiğim teknik direktördür. Beni adama düşman görmeyin diye söylüyorum. :D

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Yine çaldın kalbimi...

İzleyemedim maçı. 😡 F**tyb*te'nin l*nklerinin çoğu patlamıştı. İlkay'ın ilk golünü ve Sterling'in kafasını görebildim. Toplam 10-20 dakika izleyebilmişimdir. Bizimkinin penaltı kaçırdığını öğrenince kudurmuştum...
Büyük talihsizlik olmuş... Liverpool'umuzu destekliyor olsam da City ve İlkay çok güzel futbol oynadı, izlemeye değerdi. Seni de çok tatmin ederdi...

S Sport özetini paylaşmış bile, hemen git gider eksikliğini Emre Özcan'ın "Ooooovvv" tepkileri eşliğinde:

Bir de Foden böyle giderse inanılmaz bir şey olacak...

Büyük talihsizlik olmuş... Liverpool'umuzu destekliyor olsam da City ve İlkay çok güzel futbol oynadı, izlemeye değerdi. Seni de çok tatmin ederdi...

S Sport özetini paylaşmış bile, hemen git gider eksikliğini Emre Özcan'ın "Ooooovvv" tepkileri eşliğinde:

Bir de Foden böyle giderse inanılmaz bir şey olacak...
Emre Özcan'ın "ovvvv" demekten başka bir şey yaptığı yok ki. Erman Yaşar, EÖ balonunu en yakın zamanda patlatır umarım.

Telefona indireli 10 dakika olmuştur... 🥰

• Güldürdün
Emre Özcan'ın "ovvvv" demekten başka bir şey yaptığı yok ki. Erman Yaşar, EÖ balonunu en yakın zamanda patlatır umarım.

Telefona indireli 10 dakika olmuştur... 🥰
Emre 'Allah Affetsin' Özcan, her "ovvvv" dediğinde gol oluyor... Golü kokluyor resmen daha ne yapsın bu adam... S Sport yönetimine de teşekkürlerimi sunuyorum. Liverpool'umuz da Southampton gibi 9 tane yemesin diye Erman Yaşar - Emre Özcan tandemini bozmuşlar...

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Ozan Kabak için iyi oldu. Bu saatten sonra City şampiyonluğu bırakmaz. Liverpool'un şansı kalmadı pek. Ozan'ın üstünde ki baskı da biraz olsun hafiflemiş oldu.

City çok güçlü beklediğim bir sonuç,Liverpool Van Dijk olmadan defansta büyük zorluklar çekiyor takımı için çok önemli birisi öte yanda KDB oynamasa bile City bunu kapatabiliyor bu da nasıl bir kadroya sahip olduklarına gösteriyor, bakalım bu kadroya Messi gelse acaba nasıl rekorlar kırılacak.

City çok güçlü beklediğim bir sonuç,Liverpool Van Dijk olmadan defansta büyük zorluklar çekiyor takımı için çok önemli birisi öte yanda KDB oynamasa bile City bunu kapatabiliyor bu da nasıl bir kadroya sahip olduklarına gösteriyor, bakalım bu kadroya Messi gelse acaba nasıl rekorlar kırılacak.
Messi gelince İlkay 30'undan sonra en az 3 tane ŞL kazanır... Ben banyo yapmaya gidiyorum. @Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes @Tolstoyevski

Messi gelince İlkay 30'undan sonra en az 3 tane ŞL kazanır... Ben banyo yapmaya gidiyorum. @Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes @Tolstoyevski
Messi, KDB, Foden ve güncel durumuyla İlkay'lı bir takım, üst üste 8 tane UCL falan kazanır. :A

• Harika
Messi, KDB, Foden ve güncel durumuyla İlkay'lı bir takım, üst üste 8 tane UCL falan kazanır. :A
ACİL GELSİN! Ronaldo bu olup bitenleri görünce Guardiola'nın kapısında yatar City'e transfer olmak için. O da gelir ve... KUDURDUM.

• Güldürdün
Birkaç sene sonra onu Galatasaray’da kupa kaldırırken göreceğiz...

images

• Harika