Ben dikkat etmedim pek, telefonda olduğum için.Editledim mesajı @Emre Ozansoy inanamıyorum sana
Ben dikkat etmedim pek, telefonda olduğum için.Editledim mesajı @Emre Ozansoy inanamıyorum sana
Bari exxene üye olacaksınız Sihirli annemi de seyredin çocuklar kötü son seyretmesin @ArafKonu açma uğruna eski versiyonu bırakıp, yeni versiyona atlayacaksın demek. O da iyiymiş.
Yok be, açıktan sonra izledim.Fragmanı izlemeden açmışsın. @Araf
Çöp karıştıran adam Erdal Bakkal
Şimdi tekrar baktım da fragmana sakallı olunca tanımamışım, ama arkada da Erdal Bakkal demiş.Editledim mesajı @Emre Ozansoy inanamıyorum sana
Yok artık. 😱 Tüm dizilere şans veririm ama 103 bölümü izlemek imkansız gibi bir şey.
Ben onu çok sevdim rüya olacak her haldeAçıkçası diziyi hiç izlemedim ve sanırım yakın gelecekte de izleyebilmem mümkün değil ama 8 yıl sonra tam kadroyla geri dönmesi gerçekten önemli bir olay. Bu dizi bile o kadar badireye rağmen bunu başardıysa her proje için umut var demektir. Umarım eski tadını verir de sevenleri bol bol hasret giderir.
Diğer dizisi rüya olacak hastane sahnesi var ilk ordan başlarNe rüya olacak @pompy? Bakkal kısmı mı?
Olabilir, bilemiyorum.Diğer dizisi rüya olacak hastane sahnesi var ilk ordan başlar
Benim dediğim çıkar sihirli annemde bile dediğim çıktı konu uzadıOlabilir, bilemiyorum.
Yorum konusu da önemli şimdi.Fragmanı izlemeden açmışsın. @Araf
Ben istediğim için geçiyor, ben izin verdiğim için. Kimse kendini bir halt sanıp havalara girmesin boş yere.Formundasın, en azından @serhatt'ı sollayıp geçiyorsun. Fragmanı beğendim, iyi olacak gibi görünüyor. Aynen, AT TV kanalım vardı.
@Emre Ozansoy sen yokken bir eksik. Gerçi @Dosi var; konu anlamında da, mesaj anlamında da şov yapıyor.Ben istediğim için geçiyor, ben izin verdiğim için. Kimse kendini bir halt sanıp havalara girmesin boş yere.
Dikkatli izlemek lazımŞimdi tekrar baktım da fragmana sakallı olunca tanımamışım, ama arkada da Erdal Bakkal demiş.
Normalde dikkatliyimdir, ama olur arada böyle.Dikkatli izlemek lazım
Umurumda olmayalı çok oldu.@Emre Ozansoy sen yokken bir eksik. Gerçi @Dosi var; konu anlamında da, mesaj anlamında da şov yapıyor.
Bütün dikkatini konu açmaya kullanıyorsun herhaldeNormalde dikkatliyimdir, ama olur arada böyle.