Fragmanı izlemeye gerek yok aslında, tamamen sürpriz olsun.İzlerim bugün, yarın fragman pek ümit vermedi ama izlemek de lazım tabii..
Fragmanı izlemeye gerek yok aslında, tamamen sürpriz olsun.İzlerim bugün, yarın fragman pek ümit vermedi ama izlemek de lazım tabii..
Dizi kadrosunda yahu adam niye spo olsunBen gece yayınlanacak diye biliyordum yılbaşıyla birlikte, direk bu gece olacağını hiç düşünmemiştim... Neyse o zaman akşam izleriz duruma göre bakarız artık...Talat Abi'nin varlığından bahsederek spoiler verdin ama neysse... Ben direk ilk bölümde gözükmez diyordum...
Aslında bu bölüm yılbaşı özel olabilirdi belki de öyledir ama sanmam.Fragmanı izlemeye gerek yok aslında, tamamen sürpriz olsun.Muhtemelen akşam izlerim, umarım iyi bir bölüm, iyi bir sezon olur. Leyla ile Mecnun'un yılbaşı bölümlerini de özledim bu arada. Nail Baba vardı Halit Akçatepe'nin canlandırdığı, çok iyiydi o zamanlar.
Kadroda olsa bile geçen sezon hemen ilk bölümde çıkmamıştı sonuçta... Talat Abi demek farklı şeyler demek, onun geldiği bölümü onun geleceğini bilmeden izlemek gerekiyor demek... Evet benim için bu bile spoiler...Dizi kadrosunda yahu adam niye spo olsun
Bu arada Cem Yılmaz'ın özel gösterisi de yayında Netflix'te onu da bekliyorsan
------
Aslında bu bölüm yılbaşı özel olabilirdi belki de öyledir ama sanmam.
Ben de sanmıyorum ama en azınan yılbaşı için iyi bir bölüm olmuştur diye umut ediyorum. Bir diğer alternatif ise, Gibi'nin ikinci sezon birinci bölümü. Ayn ıanda yayınlandı. İkisi birden de izlenebilir tabii, ikisi de iyi bir dizi.Dizi kadrosunda yahu adam niye spo olsun
Bu arada Cem Yılmaz'ın özel gösterisi de yayında Netflix'te onu da bekliyorsan
------
Aslında bu bölüm yılbaşı özel olabilirdi belki de öyledir ama sanmam.
Yeter her yerde Gibi reklamı yapıp durma be adam... Anladık iyi dizi...Ben de sanmıyorum ama en azınan yılbaşı için iyi bir bölüm olmuştur diye umut ediyorum. Bir diğer alternatif ise, Gibi'nin ikinci sezon birinci bölümü. Ayn ıanda yayınlandı. İkisi birden de izlenebilir tabii, ikisi de iyi bir dizi.
Reklamı hak eden bir diziyse, yaparız reklamını her türlü.Yeter her yerde Gibi reklamı yapıp durma be adam... Anladık iyi dizi...
Onu sona bırakırım beklentim daha yüksek ondaBen de sanmıyorum ama en azınan yılbaşı için iyi bir bölüm olmuştur diye umut ediyorum. Bir diğer alternatif ise, Gibi'nin ikinci sezon birinci bölümü. Ayn ıanda yayınlandı. İkisi birden de izlenebilir tabii, ikisi de iyi bir dizi.
Bu mesajı burada yazamazsın, yallah başka konuya...Onu sona bırakırım beklentim daha yüksek onda
LM kötü demedim ki Gibi'den beklentim daha yüksek sadece o kadarBu mesajı burada yazamazsın, yallah başka konuya...
Olan Sihirli anneme oldu hissettiğim çıktı
Kahvaltı yaparken izlemeyeceğim ilk bölümü.Olan Sihirli anneme oldu hissettiğim çıktı
Öyle bakacağım diyip de bakamadığım neler neler var be Zey... KHALIFAT...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?