150 dakikalık dizileri izliyorsun da, 70-80 dakikalık dizi mi zor geliyor? Günde bir bölüm izle, üç dört aya biter zaten.TRT bölümlerini izlemem biraz zor gibi ya. Evet, karakterlerin hikayeleri anlatıldığında öylece baktım sadece.
150 dakikalık dizileri izliyorsun da, 70-80 dakikalık dizi mi zor geliyor? Günde bir bölüm izle, üç dört aya biter zaten.TRT bölümlerini izlemem biraz zor gibi ya. Evet, karakterlerin hikayeleri anlatıldığında öylece baktım sadece.
Şu an izlediğim 150 dakikalık bir dizi var, onu da bırakacağım gibi duruyor zaten. Bu arada dizi sürelerine yapılan gönderme iyiydi.150 dakikalık dizileri izliyorsun da, 70-80 dakikalık dizi mi zor geliyor? Günde bir bölüm izle, üç dört aya biter zaten.
Eskiden dizi süresine gönderme 90 dakikaydı, şimdi 150 dakika oldu. Ve dizi sürelerine göndermeleri genelde 2012'de yapıyorlardı, aradan 9 yıl geçti ve süreler 150 dakikaya kadar çıktı. 180 dakikaya da çıkar yakında. Eski bölümleri izlersen eğer, bütün bunları göreceksin. Dizi bittikten sonra başlayan seyirci sayısı bir hayli fazla, sen de onlardan biri olmuş olursun. Ben başladığından beri izleyenlerdenim, hatta defakarca başa sarıp sarıp izleyenlerdenim. Buna değer bir dizi. Başlarsan sıfırdan diziye, ne demek istediğimi anlarsın.Şu an izlediğim 150 dakikalık bir dizi var, onu da bırakacağım gibi duruyor zaten. Bu arada dizi sürelerine yapılan gönderme iyiydi.
İngilterede ben çekemem o diziyi Sihirli annemi eski kadrosuyla @Araf @Emre OzansoyTRT'deki bölümlerinden itibaren izle de, belki daha çok seversin. Şimdilik bütün karakterlere yabancısın, melül melül bakmışsındır dizideki melül karakteri gibi.
Yönetmen hesapladı @Emre OzansoyŞu an izlediğim 150 dakikalık bir dizi var, onu da bırakacağım gibi duruyor zaten. Bu arada dizi sürelerine yapılan gönderme iyiydi.
Bunun başrol oyuncusu İngiltere’ye gitse ne yapacaktınBeklediğimden çok daha iyi döndü dizi. Cuma günü çıkar çıkmaz izlemiştim, konuda zaten detaylı yorumlar yapılmış ben yapmayacağım ama şu kesin ki çok özlemişim. Hiç şüphem yok her bölüm üstüne koyarak ilerleyecektir dizi.
Dizinin Erdal Bakkal'ı Cengiz Bozkurt'un Londra geçmişi var bu arada @HeisenBerg. Hayatının bir bölümünde Londra'da da yaşamışlığı var. @pompy tutturdu.Bunun başrol oyuncusu İngiltere’ye gitse ne yapacaktın
İnci Türkay ingilterede Londra’da o yüzden dedimDizinin Erdal Bakkal'ı Cengiz Bozkurt'un Londra geçmişi var bu arada @HeisenBerg. Hayatının bir bölümünde Londra'da da yaşamışlığı var. @pompy tutturdu.
Benim favori fon müziğimBu arada şu müzik aşırı iyi.
İlk defa şey de dinlemiştim, Ben de Özledim'de anlatılan final bölümünde. Ondan sonra bugün 4-5 kere dinlemişimdir, aşırı sevdim.Benim favori fon müziğim
Bu müzik, şu anda Leyla ile Mecnun hakkında gördüğünün %1'i bile değil. Dram kısmına girdikçe hüzünden boğulursun, komedi kısmında gülmekten kırılırsın. İşte böyle bir diziydi Leyla ile Mecnun.Bu arada şu müzik aşırı iyi.
Böyle entrika mı olur Ruhsar Leyla ile mecnunda2. BÖLÜM FRAGMANI
Sen bensin ben de fragman izlemek istemiyorum düzenli izlediğim dizilerde millet fragman diye ölüyorHiçbir fragmanı izlemeyeceğim, kapak fotoğrafı bile spoiler oldu mümkünse Spoiler butonu altında fragmanlar paylaşılsa daha iyi olurdu @Emre Ozansoy
Tamamdır, düzelttim.Hiçbir fragmanı izlemeyeceğim, kapak fotoğrafı bile spoiler oldu mümkünse Spoiler butonu altında fragmanlar paylaşılsa daha iyi olurdu @Emre Ozansoy
Set fotoğraflarından zaten gördün Erdal Bakkal'ı, spoiler olmuyor aslında.Hiçbir fragmanı izlemeyeceğim, kapak fotoğrafı bile spoiler oldu mümkünse Spoiler butonu altında fragmanlar paylaşılsa daha iyi olurdu @Emre Ozansoy