Leyla İle Mecnun Bitiyor Mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910
Leyla ile Mecnun bitiyor mu?
Mesut Yar - Posta[/B]
Televizyon eleştirmenlerinin işi biraz da havayı koklamaktır bana göre. Öyle ya, artık her izleyici bir eleştirmen kadar titizleniyor izlediği şeye. Dolayısıyla 'Şöyle hata yaptılar, böyle suyunu çıkardılar' diye notlar düşmenin sevimli bir yanı yok. Neyse. 'Leyla ile Mecnun' iki sezondur TRT ekranının gözbebeklerinden biri. Kamu ekranı diğer kanalların alamadığı riski alıp kendi içinde bir hayli muhalefet gösteren bir diziyi ekranda tuttular, arkasında durdular. Ve sonuç olarak ortaya kült olmuş bir iş çıktı.
Üstelik tek başına komedi de değil, bazı sahneleriyle (önceki gün İskender Baba'nın oğlu Mecnun'un doğumunu anlattığı sahne de dahil) benim diyen drama işlerine de taş çıkarıyor. Açıkçası neresinden bakarsanız bakın işler yolunda 'Leyla ile Mecnun' için. Ama... İşte burası önemli. Dizinin sosyal medyadaki sözcülüğünü üstlenen Ahmet Mümtaz Taylan ve senarist Burak Aksak'ın o mecralarda düştüğü notları dikkatli okuyanlar anlıyor ki, bu dizi sezon sonu 'hoşçakal' diyecek izleyicisine.

leylailemecnundizi.jpg
[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Leyla İle Mecnun Bitiyor Mu?

Mesut Yar, Posta'daki köşesinde "dizi sezon sonunda veda etmeye hazırlanıyor!" diye yazdı.

"Televizyon eleştirmenlerinin işi biraz da havayı koklamaktır bana göre. Öyle ya, artık her izleyici bir eleştirmen kadar titizleniyor izlediği şeye. Dolayısıyla "Şöyle hata yaptılar, böyle suyunu çıkardılar" diye notlar düşmenin sevimli bir yanı yok.
Neyse. "Leyla ile Mecnun" iki sezondur TRT ekranının gözbebeklerinden biri. Kamu ekranı diğer kanalların alamadığı riski alıp kendi içinde bir hayli muhalefet gösteren bir diziyi ekranda tuttular, arkasında durdular. Ve sonuç olarak ortaya kült olmuş bir iş çıktı.

Üstelik tek başına komedi de değil, bazı sahneleriyle (önceki gün İskender Baba'nın oğlu Mecnun'un doğumunu anlattığı sahne de dahil) benim diyen drama işlerine de taş çıkarıyor. Açıkçası neresinden bakarsanız bakın işler yolunda "Leyla ile Mecnun" için.

Ama... İşte burası önemli. Dizinin sosyal medyadaki sözcülüğünü üstlenen Ahmet Mümtaz Taylan ve senarist Burak Aksak'ın o mecralarda düştüğü notları dikkatli okuyanlar anlıyor ki, bu dizi sezon sonu "hoşçakal" diyecek izleyicisine.

bu haberi aldığım sitenin başında reyting rekorları kıran dizi yazıyodu orayı sildim başlıkta ile yazacağına ie yazıyodu kesin sallamadır :d

Zirvede bırakması en iyisi olur. Bir dizi için 2 sezon ideal bence şu anki Türkiye koşullarında. Bitmezse iyi olur izleriz yine ama biterse de üzülmem. :)

Dizi sonuçta abzurt istediği kadar sacmalayip senelerce devam eder kimsede anlamaz :))))))) sacmaladıgını zaten dizi saçma :))))))))))

ama dizi ikinci sezon ruhunu kaybedip sacmaladı ya neyse ben ikinci sezonu izlemiyorum

Bence 1 sezon daha devam eder gibi :)

Bence de.

Bu sezon finali hakkında tüyo verilmişti hatta, bakkalın orada Erdal dansı yapıp sahile gidecek Kireçburnu halkı falan deniliyordu. :)
Hem de "Ekip olarak gülmediğimizde dizi biter." diye bir sözü vardı yönetmen Onur Ünlü'nün...

Yine de hayırlısı neyse o olsun. Kırlent Hakkı Abi'nin dediği, yeni iki Leyla'yla ilgili "Tutmaz bu hikaye." repliği de bunun göstergesi bence.

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy