Levent Kırca Parodilerine Fatih Altaylı'yı Dahil etti %100 Gülme Garantili

Levent Kırca ciddi konularda konuşurken bile güldürmeyi başarıyor. :):) Fatih Altaylı'yı gerçekten epey zor durumda bırakmış ama Fatih Altaylı da sinirlendikçe Levent Kırca'yı daha çok coşturmuş. Levent Kırca'yı çağırıyorsan programa bunu göze alacaksın. :)

Levent Kırca'nın mizahına laf söyleyenler falan oluyor sık sık ama bence Levent Kırca'nın mizahta gerçekten bir usta olduğu kabul edilmeli. Şu an iktidar karşıtı bir görüntü çiziyor bu nedenle büyük bir kitle tarafından antipatiyle bakılıyor ama her dönem aynıydı. Her dönemin iktidarına karşı mizah yapmıştır.

Levent Kırca ciddi konularda konuşurken bile güldürmeyi başarıyor. :):) Fatih Altaylı'yı gerçekten epey zor durumda bırakmış ama Fatih Altaylı da sinirlendikçe Levent Kırca'yı daha çok coşturmuş. Levent Kırca'yı çağırıyorsan programa bunu göze alacaksın. :)

Levent Kırca'nın mizahına laf söyleyenler falan oluyor sık sık ama bence Levent Kırca'nın mizahta gerçekten bir usta olduğu kabul edilmeli. Şu an iktidar karşıtı bir görüntü çiziyor bu nedenle büyük bir kitle tarafından antipatiyle bakılıyor ama her dönem aynıydı. Her dönemin iktidarına karşı mizah yapmıştır.

programda yada başka zamanda yptıgı bir espri söylesene yok ki y7apılan espiriler orta okul dzeyi
jest sky
(i)ski
ne koyuyayım
rozet takacacağım yok sana takan atakmış

bunlar mı espiri yani

programda yada başka zamanda yptıgı bir espri söylesene yok ki y7apılan espiriler orta okul dzeyi
jest sky
(i)ski
ne koyuyayım
rozet takacacağım yok sana takan atakmış

bunlar mı espiri yani
Mizah yapmak, güldürmek için illa kelime oyunuyla espriye gerek yok ki. Hazır cevaplılığıyla güldürüyor. :)

Mizah yapmak, güldürmek için illa kelime oyunuyla espriye gerek yok ki. Hazır cevaplılığıyla güldürüyor. :)

ilginç komedi anlayışı :)) türkiyedeki bütün tartışma programları komedi tiltiyle yayınlanmalı o zaman

ilginç komedi anlayışı :)) türkiyedeki bütün tartışma programları komedi tiltiyle yayınlanmalı o zaman

Hazırcevaplılık derken normal tartışmacı anlatım şeklindeki hazırcevaplılktan bahsetmiyoruz. Üslup var, mimikler var. Programın tamamını izlemedim büyük ihtimal son kısımlara kadar olan kısmı ciddi geçmiştir ve mizah anlamında pek bir şey olmamıştır. Ama son kısımlarda mesela Fatih Altaylı "yalakayım" dedikten sonra Levent Kırca'nın ciddiye almış gibi yaparak "ben de ne dürüst adam dedim itiraf ediyor" gibisinden bir şey söylemesi mesela güldürdü beni. :):) Bu tabii gergin ortamda yapılmış bir program ben Levent Kırca'nın daha önceden siyasete bu kadar karışmadığı dönemlerden katıldığı canlı yayınlardaki performansını hatırlarım, o zamanlar daha da çok güldürürdü doğal olarak. :):)

ona bakarsan fatih altaylıda daha hazır cevaptı adam büyüğü ve programın sunucusu diye sustu. o zaman fatih altaylı daha iyi komedyen :))))

ona bakarsan fatih altaylıda daha hazır cevaptı adam büyüğü ve programın sunucusu diye sustu. o zaman fatih altaylı daha iyi komedyen :))))

Üslup farkı var. Fatih Altaylı bağırıp çağırdı. Yoksa Fatih Altaylı da hazır cevap, bu tip tartışma programlarına katılanların hepsi hazır cevap zaten. Yıllardır bu işi yapıyor hazır cevap olacak tabii ama mizahi bir üslup kullanmadıktan sonra komedi kategorisinde değerlendirilmesine gerek yok elbette. :):)