Letonya - Türkiye | EURO 2016 Elemeleri | Yorum ve Sohbet Konusu

Fatif Terim gibi Türk Futoblunun en büyük ismine istifa demek hakarettir adam ne yapsun rezil futbolcular daha letonya gibi aciz bi takımı yenemiyorsa hoca mı çıkıp oynasın hocanın da işi bi yere kadar adamlarda ruh yok milli bilinç yok gurur bile yok gururları olsaydı 77 milyonu rezil etmezlerdi dünyaya
letonyayı yenemedik ya inanılması güç komik bi olay bu adamlar futbolcu falan değil hee
yeni malatyaspor letonya takımını yener vallahi yener ama Türk milli takımı yenemiyor

bana göre herkes suçludur suçlu olmayan tek isim FATİH TERİM'DİR. Daha iyisi yok

Bu durumda mutlaka teknik direktör hatası da büyük oranda vardır ama ben başka bir teknik direktör gelince durumun daha iyi olacağına inanmıyorum doğrusu. :)
İmparatordan ötesi yok gelenleri görüyoruz bu zihniyetle bu topçularla olmaz öncelikle futbolcuların değişmesi şart ben olsam en az 10 unu bi daha milli takımın kapısından sokmam adamlar top oynamıyor

Ozan hariç 3 maçtada bütün futbolcularımız birbirinden kötüydü. :(
dün ozan yüzünden yenemedik belki de dün çok mu iyiydi ozan saçma sapan bi penaltı yaptı resmen gol attı kendi kalemize

hepsi kötü hepsi

bu arada yukarda biri gökhan töre niye alındı falan demiş şaka mıdır bu :D gökhan töre türkiye nin şuan bana göre en yetenekli kaleye en hızlı gidebilen en iyi oyuncusudur
arda marda hikaye bizim en büyük balonlarımızdan biri ardadır bi de kaptan yaptılar yazık

Bence yapılması gereken ilk iş artık gerçek bir milli takım kadrosu kurmak. Milli takımda kim oynuyor hiç belli değil her seferinde farklı farklı adamlar. Dün pek sevmediğim Fatih Altaylı'nın da söylediği gibi 2002 kadrosunu birçoğumuz hala ezbere sayarız ama bugünkü milli takım kadrosunu say deseler birkaç oyuncuda takılırız. Sürekli kadrolar değiştiği için oyuncularda da bir takım bilinci oluşmuyor. Tabii bunda kulüp takımlarının arasının çok gergin olması ve oyuncuların da sık sık derbilerde birbirlerine girmeleri de önemli etken.

Bence yapılması gereken ilk iş artık gerçek bir milli takım kadrosu kurmak. Milli takımda kim oynuyor hiç belli değil her seferinde farklı farklı adamlar. Dün pek sevmediğim Fatih Altaylı'nın da söylediği gibi 2002 kadrosunu birçoğumuz hala ezbere sayarız ama bugünkü milli takım kadrosunu say deseler birkaç oyuncuda takılırız. Sürekli kadrolar değiştiği için oyuncularda da bir takım bilinci oluşmuyor. Tabii bunda kulüp takımlarının arasının çok gergin olması ve oyuncuların da sık sık derbilerde birbirlerine girmeleri de önemli etken.
milli takımın en önemli maçında çek maçında tribünler boş yok böyle bişey
derbi olsa 500 bin kişilik stad bile dolar
biz kulüp fanatikliğini milli takımdan çok daha üstün görüyoruz
herkes kavgalı ortalık kaynıyor futbolcular bile düşman

ve burda hala Fatih hocaya laf atılıyor ya diyecek bişey bulamıyorum daha iyisi mi var be adam ne yapsın topçu oynamıyor oynamıyolar yav

milli takımın en önemli maçında çek maçında tribünler boş yok böyle bişey
derbi olsa 500 bin kişilik stad bile dolar
biz kulüp fanatikliğini milli takımdan çok daha üstün görüyoruz
herkes kavgalı ortalık kaynıyor futbolcular bile düşman

ve burda hala Fatih hocaya laf atılıyor ya diyecek bişey bulamıyorum daha iyisi mi var be adam ne yapsın topçu oynamıyor oynamıyolar yav
Tribünlerin boş olması normal bence. Benim evde televizyonu açasım gelmiyor. Milli maçlar en ufak bir heyecan uyandırmıyor ki uzun süredir. Millet niye para verip ruhsuz bir takımın maçını izlemek istesin?

Ne zaman takım düzelir, heyecan duyarız milli takımdan o zaman tribünler de dolar.

Futbolcuların düşman olmasında da temel sebep yöneticiler. Aziz Yıldırım, Ünal Aysal ve özellikle Hacıosmanoğlu gibi kişiler Türk futbolundan tamamen uzaklaştırılmalı.

Tribünlerin boş olması normal bence. Benim evde televizyonu açasım gelmiyor. Milli maçlar en ufak bir heyecan uyandırmıyor ki uzun süredir. Millet niye para verip ruhsuz bir takımın maçını izlemek istesin?

Ne zaman takım düzelir, heyecan duyarız milli takımdan o zaman tribünler de dolar.

Futbolcuların düşman olmasında da temel sebep yöneticiler. Aziz Yıldırım, Ünal Aysal ve özellikle Hacıosmanoğlu gibi kişiler Türk futbolundan tamamen uzaklaştırılmalı.
aziz yıldırım tüm düşmanlığı yaratan ortamı geren kişidir herkesle kavga ediyor ortamı geriyor o giderse herşey düzelir bu konuda
ünal aysal zaten gidici
hacıosmanoğlu da aziz yıldırım a karşılık veriyor doğal bi şekilde

ne demek normal admin ya milli maç bu çek maçı bizim kader maçımızdı o stad dolu olmuş olsa belki de kazanacaktık

yabancı sayısı serbest bırakılsın... beş para etmez yerli oyunculara milyon dolar para verip şımartırsan olacağı bu... çalışarak rekabet ederek zirveye ulaşılır ortaköyde bebek te ferrariyle hava atarak deil ayrıca fatih terim gibi bir megaloman ile bir arpa boyu yol kat edemeyiz. milli takımın kadrosunu sayabilecek var mı aramızda?:))))

nedense Fatih Terim bıraksın diyenler fenerli bırakın bu işleri ya bırakın Türk futbolunun 1 numaralı ismi
@china_shangai abi daha öncekilerle çok mu yol katettik yapmayın ya yaptıysa imparator yaptı zaten daha düne kadar yine sürünüyoduk sorun başka sorun futboldaki sistemde

kadroyu tabi sayamayız biri sakatım der gelmez biri silah çekti der gelmez biri kıvırır biri ağlar
Fatih Terim ne yapsın çıkıp kendisi mi oynasın

adamlar milli takımda oynamak İS-TE-Mİ-YOR!

nedense Fatih Terim bıraksın diyenler fenerli bırakın bu işleri ya bırakın Türk futbolunun 1 numaralı ismi
@china_shangai abi daha öncekilerle çok mu yol katettik yapmayın ya yaptıysa imparator yaptı zaten daha düne kadar yine sürünüyoduk sorun başka sorun futboldaki sistemde

kadroyu tabi sayamayız biri sakatım der gelmez biri silah çekti der gelmez biri kıvırır biri ağlar
Fatih Terim ne yapsın çıkıp kendisi mi oynasın

adamlar milli takımda oynamak İS-TE-Mİ-YOR!
nedense aziz yıldırımı ağzına sakız yapanda gsliler milli maçtan aziz yıldırıma nereden geldin allah aşkına bari milli davada fener gs rekabeti yapmayın

nedense aziz yıldırımı ağzına sakız yapanda gsliler milli maçtan aziz yıldırıma nereden geldin allah aşkına bari milli davada fener gs rekabeti yapmayın
türk futbolcusu birbirine düşman konuşmuyor birlik yok beraberlik yok
bunun nedeni ben değilim abi aziz yıldırım ve onun gibilerdir
tabi suçlu o değil direk ama oda bi etken federasyon fedarasyon değil ki demirören in icraatları yabancı kısıtlaması yüzünden beş para etmez türk topçuları göklere çıkarıyoruz
sonuç ortada işte rezillik
yine toparlarsa imparator toplar ötesi yok yapacaksa o yapacak

türk futbolcusu birbirine düşman konuşmuyor birlik yok beraberlik yok
bunun nedeni ben değilim abi aziz yıldırım ve onun gibilerdir
tabi suçlu o değil direk ama oda bi etken federasyon fedarasyon değil ki demirören in icraatları yabancı kısıtlaması yüzünden beş para etmez türk topçuları göklere çıkarıyoruz
sonuç ortada işte rezillik
yine toparlarsa imparator toplar ötesi yok yapacaksa o yapacak
inşaallah toparlanır ama bu kadro ile imkansız

Oyuncular artık eskisi gibi oynamıyor. Kendilerini salmışlar fatih hoca ne yapsa fayda etmez. Belki ilerleyen haftalar da yeni oyuncularla bu iş olur.

Forum İstatistikleri

Konular
176,651
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919