Fatif Terim gibi Türk Futoblunun en büyük ismine istifa demek hakarettir adam ne yapsun rezil futbolcular daha letonya gibi aciz bi takımı yenemiyorsa hoca mı çıkıp oynasın hocanın da işi bi yere kadar adamlarda ruh yok milli bilinç yok gurur bile yok gururları olsaydı 77 milyonu rezil etmezlerdi dünyaya
letonyayı yenemedik ya inanılması güç komik bi olay bu adamlar futbolcu falan değil hee
yeni malatyaspor letonya takımını yener vallahi yener ama Türk milli takımı yenemiyor
bana göre herkes suçludur suçlu olmayan tek isim FATİH TERİM'DİR. Daha iyisi yok
hepsi kötü hepsi
bu arada yukarda biri gökhan töre niye alındı falan demiş şaka mıdır bu
gökhan töre türkiye nin şuan bana göre en yetenekli kaleye en hızlı gidebilen en iyi oyuncusudur
arda marda hikaye bizim en büyük balonlarımızdan biri ardadır bi de kaptan yaptılar yazık
letonyayı yenemedik ya inanılması güç komik bi olay bu adamlar futbolcu falan değil hee
yeni malatyaspor letonya takımını yener vallahi yener ama Türk milli takımı yenemiyor
bana göre herkes suçludur suçlu olmayan tek isim FATİH TERİM'DİR. Daha iyisi yok
İmparatordan ötesi yok gelenleri görüyoruz bu zihniyetle bu topçularla olmaz öncelikle futbolcuların değişmesi şart ben olsam en az 10 unu bi daha milli takımın kapısından sokmam adamlar top oynamıyorBu durumda mutlaka teknik direktör hatası da büyük oranda vardır ama ben başka bir teknik direktör gelince durumun daha iyi olacağına inanmıyorum doğrusu.![]()
dün ozan yüzünden yenemedik belki de dün çok mu iyiydi ozan saçma sapan bi penaltı yaptı resmen gol attı kendi kalemizeOzan hariç 3 maçtada bütün futbolcularımız birbirinden kötüydü.![]()
hepsi kötü hepsi
bu arada yukarda biri gökhan töre niye alındı falan demiş şaka mıdır bu
arda marda hikaye bizim en büyük balonlarımızdan biri ardadır bi de kaptan yaptılar yazık