legolas9900
Favori Üye
Bizde 10 kişi sayılırız Hamit ayağındaki topu rakibe veriyor sürekli.Letonya 10 kisi kaldi.
Abi birak 10 kisiyi sahada dogru düzgün oynayan adam yoktuBizde 10 kişi sayılırız Hamit ayağındaki topu rakibe veriyor sürekli.
Ozan hariç 3 maçtada bütün futbolcularımız birbirinden kötüydü.Abi birak 10 kisiyi sahada dogru düzgün oynayan adam yoktugecmis olsun
![]()
Galatasaray yeni başkan adayı teknik direktör olarak Fatih Terim'i düşünüyormuş fazla durmaz orda.Şimdi daha yüksek sesle! FATİH TERİM İSTİFA!
bu yetersiz oyunculara verilen bu paralara yazık hiçbiri hak etmiyor
hiddink e demediklerini bırakmadılar terim olunca çıt yok bu ne biçim düzendir yaFatih Terim'in istifası yetmez. Yıldırım Demirören'in de defolup gitmesi lazım.
Sence Fatih Terim gidip başka biri gelince durum düzelecek mi? Bence hayır.hiddink e demediklerini bırakmadılar terim olunca çıt yok bu ne biçim düzendir ya
berbat tabloyazıklar olsun ;
A Grubu'nda oluşan puan durumu:
1. İzlanda (9)
2. Çek Cumhuriyeti (9)
3. Hollanda (3)
4. Letonya (2)
5. Kazakistan (1)
6. Türkiye (1)
aga fatih terim, fedarasyon, bu oyuncuların çoğu gidecek, sistemi kökten temizlememiz lazım yepyeni adamlarla yeni bir sistemle devam etmeliyizSence Fatih Terim gidip başka biri gelince durum düzelecek mi? Bence hayır.
Sen Dünya'nin neresinde gördün 32 yaşındaki adamın ilk defa milli olduğunu? Mehmet Topal'ın defansta işi ne? Anladık ki futbol sadece gaz ile oynanmıyor..!Sence Fatih Terim gidip başka biri gelince durum düzelecek mi? Bence hayır.
Bu durumda mutlaka teknik direktör hatası da büyük oranda vardır ama ben başka bir teknik direktör gelince durumun daha iyi olacağına inanmıyorum doğrusu.Sen Dünya'nin neresinde gördün 32 yaşındaki adamın ilk defa milli olduğunu? Mehmet Topal'ın defansta işi ne? Anladık ki futbol sadece gaz ile oynanmıyor..!
Tabi futbolcularda da var hata 1-0 öndeyken takımın kaptanı Arda Turan rakip futbolcuya saldırdı ortalığı agresifleştirdi uyuyan takımı uyandırdı..Bu durumda mutlaka teknik direktör hatası da büyük oranda vardır ama ben başka bir teknik direktör gelince durumun daha iyi olacağına inanmıyorum doğrusu.![]()