Letonya - Türkiye | EURO 2016 Elemeleri | Yorum ve Sohbet Konusu

Bence cok iyi bir ilk yari cikardik tek eksik gol :)
Sizin Olcay ciksada bizim Olcan girse daha etkili oluruz gibi geliyor @sürgünüm :A

Bence cok iyi bir ilk yari cikardik tek eksik gol :)
Sizin Olcay ciksada bizim Olcan girse daha etkili oluruz gibi geliyor @sürgünüm :A
Olcay bir pozisyonda çalım atıp çok iyi vurdu kaleye o çıkmaz çıkarsa Gökhan Töre çıkar. Hem sahanın en kötüsü sizin Umut Bulut 3 golü atmadığı gibi bütün topları rakibe attı. :)

Maçı bir açayım dedim Bilal fena çaktı. :Z

aga ben beğenmedim takımı hiç güven vermiyor herşey mümkün bilmiyoms sana ansıl gözüküyor
Letonya iyi kapanıyor o kiliti açıcak oyuncu yok bizde Arda bile takımın liderliğini ele alamıyor, sürekli ayağında topu sağa sola çekip duruyor, dikine kaleye gidecek adam lazım. Umarım birde geçen maçta olduğu gibi 60 dakikada kondisyonumuz tükenmez..

Letonya iyi kapanıyor o kiliti açıcak oyuncu yok bizde Arda bile takımın liderliğini ele alamıyor, sürekli ayağında topu sağa sola çekip duruyor, dikine kaleye gidecek adam lazım. Umarım birde geçen maçta olduğu gibi 60 dakikada kondisyonumuz tükenmez..
bizde lider oyuncuda yok artık şansa falan guruptan çıkalımda şu turnuvaya katılalım

hakem penaltı verdi letonya atıcak
Ne dedim sana Gökhan adam kaçırıyor demedim mi 2 mesaj önce, Ozan'ın olduğu yerde Gökhan Gönül'ün olması gerekiyordu. Gökhan Gönül ve Caner'in birinci vazifesi defans yapmak olmalı bu adamlar sürekli ilerde. :(