legolas9900
Favori Üye
Olcay bir pozisyonda çalım atıp çok iyi vurdu kaleye o çıkmaz çıkarsa Gökhan Töre çıkar. Hem sahanın en kötüsü sizin Umut Bulut 3 golü atmadığı gibi bütün topları rakibe attı.Bence cok iyi bir ilk yari cikardik tek eksik gol
Sizin Olcay ciksada bizim Olcan girse daha etkili oluruz gibi geliyor @sürgünüm![]()
aga geçelim artık ben hiç beğenmedim resmen yetenek yoksunuyuz bak izlanda 2 tane atıyor holannda ya bizden bir halt olma kimse hayal kurmasın benceBence cok iyi bir ilk yari cikardik tek eksik gol
Sizin Olcay ciksada bizim Olcan girse daha etkili oluruz gibi geliyor @sürgünüm![]()
Gökhan ve Caner sürekli arkaya adam kaçırıyor gol yemezsek iyi.aga geçelim artık ben hiç beğenmedim resmen yetenek yoksunuyuz bak izlanda 2 tane atıyor holannda ya bizden bir halt olma kimse hayal kurmasın bence
aga ben beğenmedim takımı hiç güven vermiyor herşey mümkün bilmiyoms sana ansıl gözüküyorGökhan ve Caner sürekli arkaya adam kaçırıyor gol yemezsek iyi.![]()
Letonya iyi kapanıyor o kiliti açıcak oyuncu yok bizde Arda bile takımın liderliğini ele alamıyor, sürekli ayağında topu sağa sola çekip duruyor, dikine kaleye gidecek adam lazım. Umarım birde geçen maçta olduğu gibi 60 dakikada kondisyonumuz tükenmez..aga ben beğenmedim takımı hiç güven vermiyor herşey mümkün bilmiyoms sana ansıl gözüküyor
Bu mac kesin bir gol atacakOlcay bir pozisyonda çalım atıp çok iyi vurdu kaleye o çıkmaz çıkarsa Gökhan Töre çıkar. Hem sahanın en kötüsü sizin Umut Bulut 3 golü atmadığı gibi bütün topları rakibe attı.![]()
bizde lider oyuncuda yok artık şansa falan guruptan çıkalımda şu turnuvaya katılalımLetonya iyi kapanıyor o kiliti açıcak oyuncu yok bizde Arda bile takımın liderliğini ele alamıyor, sürekli ayağında topu sağa sola çekip duruyor, dikine kaleye gidecek adam lazım. Umarım birde geçen maçta olduğu gibi 60 dakikada kondisyonumuz tükenmez..
Hakem dogru karar verdi ...hakem penaltı verdi letonya atıcak
Ne dedim sana Gökhan adam kaçırıyor demedim mi 2 mesaj önce, Ozan'ın olduğu yerde Gökhan Gönül'ün olması gerekiyordu. Gökhan Gönül ve Caner'in birinci vazifesi defans yapmak olmalı bu adamlar sürekli ilerde.hakem penaltı verdi letonya atıcak