Letonya - Türkiye | EURO 2016 Elemeleri | Yorum ve Sohbet Konusu

yazıklar olsun ;

A Grubu'nda oluşan puan durumu:
1. İzlanda (9)
2. Çek Cumhuriyeti (9)
3. Hollanda (3)
4. Letonya (2)
5. Kazakistan (1)
6. Türkiye (1)

Şimdi daha yüksek sesle! FATİH TERİM İSTİFA!
bu yetersiz oyunculara verilen bu paralara yazık hiçbiri hak etmiyor

Letonya'yıda yenmedik daha ne diyim adamlar top oynayamıyor kale'ye gitmeye aciz bir takım bu takımı'da yenemedik türk futbol'u bitmiş

Yazıklar olsun bence bu saatten sonra kurtulmamız çok zor, 2016 da kaçtı. Bu kafayla 2018 de kaçar, 2020 de kaçar. Biz daha yabancı sınırıyla uğraşalım anca. :)

Fatih Terim'in istifası yetmez. Yıldırım Demirören'in de defolup gitmesi lazım.

Sence Fatih Terim gidip başka biri gelince durum düzelecek mi? Bence hayır.
aga fatih terim, fedarasyon, bu oyuncuların çoğu gidecek, sistemi kökten temizlememiz lazım yepyeni adamlarla yeni bir sistemle devam etmeliyiz

Sence Fatih Terim gidip başka biri gelince durum düzelecek mi? Bence hayır.
Sen Dünya'nin neresinde gördün 32 yaşındaki adamın ilk defa milli olduğunu? Mehmet Topal'ın defansta işi ne? Anladık ki futbol sadece gaz ile oynanmıyor..!

Bz2xUcdCIAAFBZb.jpg

Sen Dünya'nin neresinde gördün 32 yaşındaki adamın ilk defa milli olduğunu? Mehmet Topal'ın defansta işi ne? Anladık ki futbol sadece gaz ile oynanmıyor..!
Bu durumda mutlaka teknik direktör hatası da büyük oranda vardır ama ben başka bir teknik direktör gelince durumun daha iyi olacağına inanmıyorum doğrusu. :)

Bu durumda mutlaka teknik direktör hatası da büyük oranda vardır ama ben başka bir teknik direktör gelince durumun daha iyi olacağına inanmıyorum doğrusu. :)
Tabi futbolcularda da var hata 1-0 öndeyken takımın kaptanı Arda Turan rakip futbolcuya saldırdı ortalığı agresifleştirdi uyuyan takımı uyandırdı..

Dünyanın en iyi teknik adamlari geldi, Hiddink yönetti olmadi Terim yönetti olmadi. Sorunu artik teknik direktörde olmadığını anlamak lazim.

Yabanci sinirlamasini sebep gösterdiler 5 oyuncuya düşürdüler haftada sinirlama yüzünden en az 108 yerli oyuncu forma giyiyor süper ligde fakat Milli takim üç maçta Izlandadan 8 puan fark yedi ve biz hala sorunu yanlis yerlerde aramaya devam ediyoruz.

Bu kısır döngü böyle bir sistemde devam eder hicbisey değişmez.