'Leke' Final Yapıyor!

Burak Neslihandan büyük 2 yaş ne saçmalıyorsun
hanzo Burak ve Emir yanında @xBUGRAx burağı çocuk kalıyor ben Emirlerin yaşından gidiyorum Neslihan onlarla aprtner olup sonra bu çocukla olmaz kaldıkı Neslihanın tipide zaten Emirlerin yaş gurubuyla uyusuyor anca anne rolunu oynar
@xemrexxx

@sokak sanati Yine öfkelenecek ama öyle

Emirle neslihanın arasında 12 yaş var o kara sevdanın saçmalığı
Burakla yaşları yakın. burağğımı kimin yanına koyarsan koy yakışır

Emirle neslihanın arasında 12 yaş var o kara sevdanın saçmalığı
Burakla yaşları yakın. burağğımı kimin yanına koyarsan koy yakışır
Ben Emirle partner olduktan sonra bu oğlanla olursam seyirci göz uyumu yakalayamaz birisi dağ gibi bir adam diğeri genc bir oğlan bence olmaz yanı

Reactions: serhatt
@sokak sanati @xBUGRAx Kızmasınlar ama Neslihan annesi rolundemi oynayacakmış Burakın
@Forumdash

Burak Neslihan'dan 3 yaş büyük yalnız

Neslihan bebek gibi kız. TV'de bir çok dizide oynadığı için senle beraber yaşlandı sanıyorsun ama senden genç bu kız

Kara Sebda'da makyaj ve giyim tarzı yaş olarak olgun olDu son sezon karakterden dolayı. Belki aklın karıştı senin.

Reactions: Çiğdem
Ben birazda Emirden dolayı dedim 40 a yakın sanırım yanı onunla partner olup ve daha genc bir oğlanla kafamda oturtamadım diye

Ama Neslihanıda 33 civarı sanıyordum benden 1 yaş küçükmüş 😱😱😱 @xBUGRAx @serhatt @xemrexxx @Forumdash

dislerin basında paralansın bu arada yeter ayoll

Bu kızın çocukluğu bizde geçti nasıl hatırlamıyorsun
Yaprak Dökümünde ergendi yani

Reactions: Çiğdem
Ben yan yana getiremedim bunları yanı uyum yok anne oğul gibi çizildi profil gözümde
Ve Emiri övüyorum aslında
@xemrexxx @sokak sanati
Emiri rüyanda bile göremezsin senn paççozun başkanı
O sadece benim @xemrexxx te kim oluyormuş
kocakarıları geçtiniz 😱

Bu kızın çocukluğu bizde geçti nasıl hatırlamıyorsun
Yaprak Dökümünde ergendi yani
Fotosunu görsem hatırlayabilirimde Yaprak dökümünden çıkartamadım hemde evlerinin oraya gidip onları görmüştüm amcamların sokaklarındalardı