'Leke' Final Yapıyor!

Burak Neslihandan büyük 2 yaş ne saçmalıyorsun :A
hanzo Burak ve Emir yanında @xBUGRAx burağı çocuk kalıyor ben Emirlerin yaşından gidiyorum Neslihan onlarla aprtner olup sonra bu çocukla olmaz kaldıkı Neslihanın tipide zaten Emirlerin yaş gurubuyla uyusuyor anca anne rolunu oynar :A :A :A @xemrexxx

@sokak sanati Yine öfkelenecek ama öyle :F :F :F

hanzo Burak ve Emir yanında @xBUGRAx burağı çocuk kalıyor ben Emirlerin yaşından gidiyorum Neslihan onlarla aprtner olup sonra bu çocukla olmaz kaldıkı Neslihanın tipide zaten Emirlerin yaş gurubuyla uyusuyor anca anne rolunu oynar :A :A :A @xemrexxx

@sokak sanati Yine öfkelenecek ama öyle :F :F :F
Emirle neslihanın arasında 12 yaş var o kara sevdanın saçmalığı :A Burakla yaşları yakın. burağğımı kimin yanına koyarsan koy yakışır :bhr:

Emirle neslihanın arasında 12 yaş var o kara sevdanın saçmalığı :A Burakla yaşları yakın. burağğımı kimin yanına koyarsan koy yakışır :bhr:
Ben Emirle partner olduktan sonra bu oğlanla olursam seyirci göz uyumu yakalayamaz birisi dağ gibi bir adam diğeri genc bir oğlan bence olmaz yanı :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
@sokak sanati @xBUGRAx Kızmasınlar ama Neslihan annesi rolundemi oynayacakmış Burakın :A :A :A @Forumdash

Burak Neslihan'dan 3 yaş büyük yalnız :A
Neslihan bebek gibi kız. TV'de bir çok dizide oynadığı için senle beraber yaşlandı sanıyorsun ama senden genç bu kız:A
Kara Sebda'da makyaj ve giyim tarzı yaş olarak olgun olDu son sezon karakterden dolayı. Belki aklın karıştı senin.

• İlginç
Reactions: Çiğdem
Burak Neslihan'dan 3 yaş büyük yalnız :A
Neslihan bebek gibi kız. TV'de bir çok dizide oynadığı için senle beraber yaşlandı sanıyorsun ama senden genç bu kız:A
Kara Sebda'da makyaj ve giyim tarzı yaş olarak olgun olDu son sezon karakterden dolayı. Belki aklın karıştı senin.
Ben birazda Emirden dolayı dedim 40 a yakın sanırım yanı onunla partner olup ve daha genc bir oğlanla kafamda oturtamadım diye :F

Ama Neslihanıda 33 civarı sanıyordum benden 1 yaş küçükmüş 😱😱😱 @xBUGRAx @serhatt @xemrexxx @Forumdash

dislerin basında paralansın bu arada yeter ayoll :A :A :A

Ben birazda Emirden dolayı dedim 40 a yakın sanırım yanı onunla partner olup ve daha genc bir oğlanla kafamda oturtamadım diye :F

Ama Neslihanıda 33 civarı sanıyordum benden 1 yaş küçükmüş 😱😱😱 @xBUGRAx @serhatt @xemrexxx @Forumdash

dislerin basında paralansın bu arada yeter ayoll :A :A :A
Bu kızın çocukluğu bizde geçti nasıl hatırlamıyorsun:A Yaprak Dökümünde ergendi yani:A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Ben yan yana getiremedim bunları yanı uyum yok anne oğul gibi çizildi profil gözümde :F Ve Emiri övüyorum aslında :A :A :A @xemrexxx @sokak sanati
Emiri rüyanda bile göremezsin senn paççozun başkanı :A
O sadece benim @xemrexxx te kim oluyormuş :A
Burak attan düşmüştü hastanede kalmıştı 1 hafta @xemrexxx 1 hafta foruma gelmedi hastanede kalmıs ve Burakın sevgilisiyle saç saça baş başa girmişler :F @Forumdash Abicim unutmadıysa onunla birlikte dedikodularını yapıyorduk :A :A :A
kocakarıları geçtiniz 😱