xBUGRAx
Süper Emekli
Yok katılıyorum bacım sevmem Neslihan'ı.
Emirlerin yanında Burak çocuk kalır daha yası bası kaçYok katılıyorum bacım sevmem Neslihan'ı.Çok yakışmış Burak'a beter olsun.
![]()
ağzına sağlık sistam
Emirlerin yanında Burak bildiğin çocuk kaç yas var Neslihanla sevgili olursalar uymaz mantıksızağzına sağlık sistam![]()
Burak Neslihandan büyük 2 yaş ne saçmalıyorsunEmirlerin yanında Burak bildiğin çocuk kaç yas var Neslihanla sevgili olursalar uymaz mantıksız![]()
![]()
![]()
hanzo Burak ve Emir yanında @xBUGRAx burağı çocuk kalıyor ben Emirlerin yaşından gidiyorum Neslihan onlarla aprtner olup sonra bu çocukla olmaz kaldıkı Neslihanın tipide zaten Emirlerin yaş gurubuyla uyusuyor anca anne rolunu oynarBurak Neslihandan büyük 2 yaş ne saçmalıyorsun![]()
Emirle neslihanın arasında 12 yaş var o kara sevdanın saçmalığıhanzo Burak ve Emir yanında @xBUGRAx burağı çocuk kalıyor ben Emirlerin yaşından gidiyorum Neslihan onlarla aprtner olup sonra bu çocukla olmaz kaldıkı Neslihanın tipide zaten Emirlerin yaş gurubuyla uyusuyor anca anne rolunu oynar![]()
![]()
@xemrexxx
@sokak sanati Yine öfkelenecek ama öyle![]()
![]()
![]()
Ben Emirle partner olduktan sonra bu oğlanla olursam seyirci göz uyumu yakalayamaz birisi dağ gibi bir adam diğeri genc bir oğlan bence olmaz yanıEmirle neslihanın arasında 12 yaş var o kara sevdanın saçmalığıBurakla yaşları yakın. burağğımı kimin yanına koyarsan koy yakışır
![]()
burağı bu kadar beğendiğini bilmiyordumBen Emirle partner olduktan sonra bu oğlanla olursam seyirci göz uyumu yakalayamaz birisi dağ gibi bir adam diğeri genc bir oğlan bence olmaz yanı![]()
![]()
![]()
Ben yan yana getiremedim bunları yanı uyum yok anne oğul gibi çizildi profil gözümdeburağı bu kadar beğendiğini bilmiyordum![]()
Emiri rüyanda bile göremezsin senn paççozun başkanıBen yan yana getiremedim bunları yanı uyum yok anne oğul gibi çizildi profil gözümdeVe Emiri övüyorum aslında
![]()
![]()
@xemrexxx @sokak sanati
Hanzo Burak da @xemrexxx ile senin olsun tabi pay edebilirsenizEmiri rüyanda bile göremezsin senn paççozun başkanı![]()
Burak attan düşmüştü hastanede kalmıştı 1 hafta @xemrexxx 1 hafta foruma gelmedi hastanede kalmıs ve Burakın sevgilisiyle saç saça baş başa girmişlerO sadece benim @xemrexxx te kim oluyormuş![]()
@xemrexxx safı cefasını çeker, ben sefasını sürerimBurak attan düşmüştü hastanede kalmıştı 1 hafta @xemrexxx 1 hafta foruma gelmedi hastanede kalmıs ve Burakın sevgilisiyle saç saça baş başa girmişler@Forumdash Abicim unutmadıysa onunla birlikte dedikodularını yapıyorduk
![]()
![]()
![]()
Ben birazda Emirden dolayı dedim 40 a yakın sanırım yanı onunla partner olup ve daha genc bir oğlanla kafamda oturtamadım diyeBurak Neslihan'dan 3 yaş büyük yalnız
Neslihan bebek gibi kız. TV'de bir çok dizide oynadığı için senle beraber yaşlandı sanıyorsun ama senden genç bu kız
Kara Sebda'da makyaj ve giyim tarzı yaş olarak olgun olDu son sezon karakterden dolayı. Belki aklın karıştı senin.
Bu kızın çocukluğu bizde geçti nasıl hatırlamıyorsunBen birazda Emirden dolayı dedim 40 a yakın sanırım yanı onunla partner olup ve daha genc bir oğlanla kafamda oturtamadım diye
Ama Neslihanıda 33 civarı sanıyordum benden 1 yaş küçükmüş 😱😱😱 @xBUGRAx @serhatt @xemrexxx @Forumdash
dislerin basında paralansın bu arada yeter ayoll![]()
![]()
![]()
Ben yan yana getiremedim bunları yanı uyum yok anne oğul gibi çizildi profil gözümdeVe Emiri övüyorum aslında
![]()
![]()
@xemrexxx @sokak sanati
Emiri rüyanda bile göremezsin senn paççozun başkanı![]()
O sadece benim @xemrexxx te kim oluyormuş![]()
kocakarıları geçtiniz 😱Burak attan düşmüştü hastanede kalmıştı 1 hafta @xemrexxx 1 hafta foruma gelmedi hastanede kalmıs ve Burakın sevgilisiyle saç saça baş başa girmişler@Forumdash Abicim unutmadıysa onunla birlikte dedikodularını yapıyorduk
![]()
![]()
![]()
Fotosunu görsem hatırlayabilirimde Yaprak dökümünden çıkartamadım hemde evlerinin oraya gidip onları görmüştüm amcamların sokaklarındalardıBu kızın çocukluğu bizde geçti nasıl hatırlamıyorsunYaprak Dökümünde ergendi yani
![]()