FX Legion - 1. Sezon Yorumları

6.bölüm ne izlediğimi anlamadım ayoll bölüm yorumlarında millet şey yazmış bir b.. anlamadım yazmıs hahah gül gül öldüm yaa biriside bir b.. anlamadım diyenlerte eleştiri yazısı yazmıs
iğrencti birde bu bölüm böcekler falan vardı yiyecek ıyy

bu arada 7.bölümü arattım heryerde bulamadım @destere nerede izledin 7.bölümü yorumda yapmıssın ama çıkmamıs

aaa 6 yazacağıma 7 yazmışım yazım hatası
7 daha yayınlanmamıştı

aaa 6 yazacağıma 7 yazmışım yazım hatası
7 daha yayınlanmamıştı
benide şaşırttın bee aa sen benim bölüme yanlıs yazınca dalga geçiyordun sıra bende demek 7.bölüm çıkmadan hayal gücünle izleyip yorumladın ayoll diziden bile önde gidiyorsun ayoll

benide şaşırttın bee aa sen benim bölüme yanlıs yazınca dalga geçiyordun sıra bende demek 7.bölüm çıkmadan hayal gücünle izleyip yorumladın ayoll diziden bile önde gidiyorsun ayoll
niye yorumdan anlamadınmı altıncı bölümü yorumlamıştım başlık seni şaşırtmasın
gerçi bende anlamadığım bölümü yorumlamıştım anlaşılmayan bölümün yorumuda haliyle anlaşılmaz

@MasacRE- şimdi koşarak gelir çekilin ben herşeyi anladım der
ya bizi işletiyor ya da harbiden anlıyor ?
artık orasını allah bilir

hahaha ayy sankı ne anlattığını anladımda 7.bölüm gibi sandım ayoll

dizimagta bir b.. anlamadım yorumlarına eleştiri yazmıs birisi nasıl bir b.. anlamadınız demiş uzun uzunda anlatmıs @MasacRE- olmasın o ayoll

yok o değildir?çünkü masacre de kesin anladım demiyor nerdeyse anladım demişti en son
herşeyi anlayanlar bu dünyalı değil onlar farklı bir evrende yaşıyor

yok o değildir?çünkü masacre de kesin anladım demiyor nerdeyse anladım demişti en son
herşeyi anlayanlar bu dünyalı değil onlar farklı bir evrende yaşıyor
bu bölümde herşey çok anlaşılırdı demişsin ne anladın ayoll

bu bölümde herşey çok anlaşılırdı demişsin ne anladın ayoll
işte onu bende anlamadım? her şeyi anladım dedikten sonra yoruma geçtim baktım anlatacak bişey yok
anlarmış gibi yapıp geçtim o kısmı
sende her spoiler ı okuma orası öylesine işte anlarmış gibi yapanların spoiler ı

Tamam 2 bölüm de bundan indireyim

Fantazikden kastın fantastik değildir umarım

Bir de Legion mu Iron First mi?
fantastik evet
yani mantık dışı ama işte izliyrosun bir şekilde

legion mu iron fist mi dersen ikisininde ilk bölümüne bak derim iron fist daha bir anlaşılır legion ise anlaşılmadığı için ilginç

7.BÖLÜM vlla bu diziden aradığım aksiyonu sonunda buldum ayoll ilk defa keyif alarak izledim hemen izleyin @MasacRE- @destere 2.sezona umutlandım

şu tuhaf kızın başroldekı oğlanla olan kavgası çok güzeldi kısa saçlı tuhaf kız baya aksiyon verdi bu bölümde koridordakı kavgaları güzeldi ve yaralı yüzlü bir tuhaf adam daha geldi düşman olarak baya renk katıcak gibi görünüyor diziye byle sahneler istiyorduk işte ayoll

3 bölüm peş peşe izledim şu an @Tolstoyevski gibi görüyorum dünyayı

neyse tek heyecanlandıran şey
x li sandalye charles xavier mi geliyor yoksa elyafyallayokul üstüne bir de patrick stewart ın dizide oynama isteği haberini okudum gidip sakinleşmem lazım şu an

@destere @Çiğdem- @OzaN

arada bir anladığın kısımlara denk gelirsen bizede anlat