bu kadın var başroldeEkli dosyayı görüntüle 43282
tmmGüzel gülüşü olan bir kadınmış.
Bilmiyorum dedim yaa bakarız.
bu diziyi bekleyen iki kişi ortalıkta yokDiziye ilk eleştiriler gelmiş 7 eleştirmenin ortalaması 73. Çok çok iyi olmasa da komediler için gayet iyi sayılır, bekliyoruz bakalm diziyi.
@destere @sürgünüm @Harunnn60
Diziye ilk eleştiriler gelmiş 7 eleştirmenin ortalaması 73. Çok çok iyi olmasa da komediler için gayet iyi sayılır, bekliyoruz bakalm diziyi.
@destere @sürgünüm @Harunnn60
başrol january jones olucak dendi ama onun yerine yaşlı kadını almışlar gerçekten çok şaşırdım ve hayal kırıklığına uğradımbu diziyi bekleyen iki kişi ortalıkta yokneyse biz izleriz yeterki başlasın konusu ilginç umarım güzel bişey çıkar ortaya episodes gibi olursa mükemmel olur
Dördüncü bölümden itibaren ana karakter olacak herhalde.başrol january jones olucak dendi ama onun yerine yaşlı kadını almışlar gerçekten çok şaşırdım ve hayal kırıklığına uğradım
Bana birisi başrol demişti o yüzden bende öyle beklentiye girdim ama olmadıDördüncü bölümden itibaren ana karakter olacak herhalde.
Var tabii.Konusu vardır heralde gerçi yorum yapamacağım 3 bölüme birden buradan giriş yapayım.
Çok sağlam olmuş dizi, 3 gün felan 3 bölümünü birden izlemiştim dizimagcı olduk artık oradan görüp götürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?