Çok güzel başrol oyuncularını şimdiden tuttum. Hikayede çok ilginç, izlememek için bir sebep gözükmüyor umarım yanılmam.Böyle bir güzelliği kim izlemez kitabiki de izleyeceğim
X-men Filmini izledikten sonra Mad Men dizisine bu kadın için başlamıştım
Konusuda çok ilgimi çekti
@destere @sürgünüm @OzaN @yatutarsa
![]()
aynen aynenÇok güzel başrol oyuncularını şimdiden tuttum. Hikayede çok ilginç, izlememek için bir sebep gözükmüyor umarım yanılmam.![]()
Senin avatarın değilmiydi bir ara.aynen aynen
Buda Mad Men dizisindeki hali
![]()
Evet o baya bir zaman kullanmıştımSenin avatarın değilmiydi bir ara.![]()
Güzelliğine diyecek yok ama bakalım komedinin altından kalkabilecek mi?Evet o baya bir zaman kullanmıştımBence dizide ki en güzel kadın bu kadın ama @destere daha kötü bir kadını seçti
![]()
bilemiyorum bugüne kadar hep drama dizisinde oynadı bende tedirgin oldum şimdi ama altından kalkar bence yaGüzelliğine diyecek yok ama bakalım komedinin altından kalakabilecek mi?![]()
Daha başlamasına 50 gün var. Bekleyip görelim o zaman.bilemiyorum bugüne kadar hep drama dizisinde oynadı bende tedirgin oldum şimdi ama altından kalkar bence ya![]()
Daha başlamasına 50 gün var. Bekleyip görelim o zaman.![]()
kadın çok cılız üstüne bir bataniye at yine altından kalkamaz bencebilemiyorum bugüne kadar hep drama dizisinde oynadı bende tedirgin oldum şimdi ama altından kalkar bence ya![]()
Mad Men dizisinde ki kızıl kadın olabilir o zmankadın çok cılız üstüne bir bataniye at yine altından kalkamaz benceat gibi bir kadın lasım o role
![]()
jessica pare harikadır muhteşemdir efsanedirMad Men dizisinde ki kızıl kadın olabilir o zmanonun resmini atsana buraya ben mobildeyim
@sürgünüm görsün o kadını
Bu mesaj Samsung Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Mesajını yeni gördüm Sawyer'in dizisi değil mi?Bu diziyi de o kadar çok bekliyorum ki anlatamam sana
http://www.imdb.com/title/tt4209256/?ref_=nm_flmg_act_1
Yine kendi bildigini yapmışsın
Evet o diziMesajını yeni gördüm Sawyer'in dizisi değil mi?
İşte bunlar hep haram.
Baya dolgun basenli hatun kişi. Hükümet gibi kadında diyebiliriz.dizide ki hali
![]()
![]()
aynen her yıl emmy de aday oluyor ama kazanamıyor bir türlüBaya dolgun basenli hatun kişi. Hükümet gibi kadında diyebiliriz.![]()