Last Man on Earth Dizisinden Bilgiler!

@destere bence senin gösterdiğinde değilde, @Harunnn60 ın gösterdiği kadın daha iyi bence her yönden :D
işte @destere yaşlandı artık gözler iyi görmüyor :D

benim mad men dizisinde ki favorim bu kadın :bhr:
january-jones-in-x-men:-first-class-(2011).jpg

işte @destere yaşlandı artık gözler iyi görmüyor :D

benim mad men dizisinde ki favorim bu kadın :bhr:
january-jones-in-x-men:-first-class-(2011).jpg
kadının gerisi mükemmel de yüz de pek hayır yok :) zaten önemli olan yüz geriye kalan malzeme her dişide aynı :)

@destere bence senin gösterdiğinde değilde, @Harunnn60 ın gösterdiği kadın daha iyi bence her yönden :D
seniin seçim tarzın hep doğruyu gösteriyordu ama bu son zamanlarda bir değişim var sende :) zaten agent carter seçiminle anlamıştım bir değişimler olduğunu :) artık fok balıklarına ilgi duymaya başladın gibi :)

bu ne be.ss güzel desen değil sexy desen hiç değil :F
katılıyorum sonuna kadar :)

ne elemim olacak tanımıyorum bile :F yalnız bu videoda iyiymiş sanırım fotonun açısında sorun var :D
kadının gerisi mükemmel de yüz de pek hayır yok :) zaten önemli olan yüz geriye kalan malzeme her dişide aynı :)

seniin seçim tarzın hep doğruyu gösteriyordu ama bu son zamanlarda bir değişim var sende :) zaten agent carter seçiminle anlamıştım bir değişimler olduğunu :) artık fok balıklarına ilgi duymaya başladın gibi :)
bakın bu videoda hayran kalcaksınız , gülmesi filan çok hoşunuza gidecek ben kendisini beğeniyorum şahsen 😎

katılıyorum sonuna kadar :)
Benim seçimlerim hala aynı ama sen değiştin bence :D