işte @destere yaşlandı artık gözler iyi görmüyor@destere bence senin gösterdiğinde değilde, @Harunnn60 ın gösterdiği kadın daha iyi bence her yönden
benim mad men dizisinde ki favorim bu kadın
işte @destere yaşlandı artık gözler iyi görmüyor@destere bence senin gösterdiğinde değilde, @Harunnn60 ın gösterdiği kadın daha iyi bence her yönden
Oooo bu daha iyiymiş
bir ara avatar ve kapak fotosu yapmıştım hatırlıyor musun ?Oooo bu daha iyiymiş
bu ne be.ss güzel desen değil sexy desen hiç değil
Hatırlıyorum, güzelmiş diye yazmıştım o zaman heraldebir ara avatar ve kapak fotosu yapmıştım hatırlıyor musun ?
neee 😱 eleme kedere bakbu ne be.ss güzel desen değil sexy desen hiç değil
aynen bak güzel kadınları hemen hatırlıyorsun fark ettim şimdiHatırlıyorum, güzelmiş diye yazmıştım o zaman heralde
ne elemim olacak tanımıyorum bileneee 😱 eleme kedere bak
bu video izle aseleti gör bakalım 😎
aynen bak güzel kadınları hemen hatırlıyorsun fark ettim şimdi
kadının gerisi mükemmel de yüz de pek hayır yok
seniin seçim tarzın hep doğruyu gösteriyordu ama bu son zamanlarda bir değişim var sende@destere bence senin gösterdiğinde değilde, @Harunnn60 ın gösterdiği kadın daha iyi bence her yönden
katılıyorum sonuna kadarbu ne be.ss güzel desen değil sexy desen hiç değil
ne elemim olacak tanımıyorum bileyalnız bu videoda iyiymiş sanırım fotonun açısında sorun var
bakın bu videoda hayran kalcaksınız , gülmesi filan çok hoşunuza gidecek ben kendisini beğeniyorum şahsen 😎kadının gerisi mükemmel de yüz de pek hayır yokzaten önemli olan yüz geriye kalan malzeme her dişide aynı
seniin seçim tarzın hep doğruyu gösteriyordu ama bu son zamanlarda bir değişim var sendezaten agent carter seçiminle anlamıştım bir değişimler olduğunuartık fok balıklarına ilgi duymaya başladın gibi
zaten esprisine takılıyoruzbakın bu videoda hayran kalcaksınız , gülmesi filan çok hoşunuza gidecek ben kendisini beğeniyorum şahsen 😎
Benim seçimlerim hala aynı ama sen değiştin bencekadının gerisi mükemmel de yüz de pek hayır yokzaten önemli olan yüz geriye kalan malzeme her dişide aynı
seniin seçim tarzın hep doğruyu gösteriyordu ama bu son zamanlarda bir değişim var sendezaten agent carter seçiminle anlamıştım bir değişimler olduğunuartık fok balıklarına ilgi duymaya başladın gibi
katılıyorum sonuna kadar
jessica pare yi beğenmiyorsan hiç güzelden anlarım diye iddiada bulunmaBenim seçimlerim hala aynı ama sen değiştin bence
destere sende bu kadını tam sevemedim Mad Men konusunda ne zaman yorumlarını görsem bu kadını kötülüyorsunzaten esprisine takılıyoruzkadın güzel olmaya güzel , ama çok güzel değil sadece)
değişti destere artık yaşlı takılıyorBenim seçimlerim hala aynı ama sen değiştin bence
Beğenmedim değilde diğer kadınlar daha iyiydi bencejessica pare yi beğenmiyorsan hiç güzelden anlarım diye iddiada bulunma)
asil ingiliz atı dururken gidip sur diplerinde terkedilmiş sütçü beygirlerine alaka duyuyorsan söyleyecek bişeyim yok haliyleBeğenmedim değilde diğer kadınlar daha iyiydi bence
@xemrexxx sevdiğide bu kadın , hürreme benziyor diye çok seviyor
not : dizide en fazla ödül alan kadın bu kadın
@yatutarsa @destere
buda @cevaa gelsin
evet gerçekten çok iyi oynuyor helal olsun kadınazaten o ödül alan kadın için tek olumsuz kelime söyleyemem onu güzelliğiyle değil yeteneğiyle değerlendiriyoruz elisabeth moss muhteşem bir oyuncudur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?