Çok güzel başrol oyuncularını şimdiden tuttum. Hikayede çok ilginç, izlememek için bir sebep gözükmüyor umarım yanılmam.Böyle bir güzelliği kim izlemez kitabiki de izleyeceğim
X-men Filmini izledikten sonra Mad Men dizisine bu kadın için başlamıştım
Konusuda çok ilgimi çekti
@destere @sürgünüm @OzaN @yatutarsa
aynen aynenÇok güzel başrol oyuncularını şimdiden tuttum. Hikayede çok ilginç, izlememek için bir sebep gözükmüyor umarım yanılmam.
Senin avatarın değilmiydi bir ara.aynen aynen
Buda Mad Men dizisindeki hali
Evet o baya bir zaman kullanmıştımSenin avatarın değilmiydi bir ara.
Güzelliğine diyecek yok ama bakalım komedinin altından kalkabilecek mi?Evet o baya bir zaman kullanmıştımBence dizide ki en güzel kadın bu kadın ama @destere daha kötü bir kadını seçti
bilemiyorum bugüne kadar hep drama dizisinde oynadı bende tedirgin oldum şimdi ama altından kalkar bence yaGüzelliğine diyecek yok ama bakalım komedinin altından kalakabilecek mi?
Daha başlamasına 50 gün var. Bekleyip görelim o zaman.bilemiyorum bugüne kadar hep drama dizisinde oynadı bende tedirgin oldum şimdi ama altından kalkar bence ya
Daha başlamasına 50 gün var. Bekleyip görelim o zaman.
kadın çok cılız üstüne bir bataniye at yine altından kalkamaz bencebilemiyorum bugüne kadar hep drama dizisinde oynadı bende tedirgin oldum şimdi ama altından kalkar bence ya
Mad Men dizisinde ki kızıl kadın olabilir o zmankadın çok cılız üstüne bir bataniye at yine altından kalkamaz benceat gibi bir kadın lasım o role
jessica pare harikadır muhteşemdir efsanedirMad Men dizisinde ki kızıl kadın olabilir o zmanonun resmini atsana buraya ben mobildeyim@sürgünüm görsün o kadını
Bu mesaj Samsung Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Mesajını yeni gördüm Sawyer'in dizisi değil mi?Bu diziyi de o kadar çok bekliyorum ki anlatamam sana
http://www.imdb.com/title/tt4209256/?ref_=nm_flmg_act_1
Yine kendi bildigini yapmışsın
Evet o diziMesajını yeni gördüm Sawyer'in dizisi değil mi?
İşte bunlar hep haram.
Baya dolgun basenli hatun kişi. Hükümet gibi kadında diyebiliriz.dizide ki hali
aynen her yıl emmy de aday oluyor ama kazanamıyor bir türlüBaya dolgun basenli hatun kişi. Hükümet gibi kadında diyebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?