Lady Gaga

Tip desen tip yok,şarkılar desen sıfır (he poker surata lafım yok),Kerli'yle (bakınız benim avatar) bir ortak nokta yok,o zaman ne bu ablanın (abinin ya da) numarası? (bakınız acımasızca eleştirmenin dayanılmaz hafifliği)

Bu gece Geniş Aile'de adı sıkça geçmiştir.
Bkz: Lady Guga

Evet adı baya geçti
Şu yeni Doritos reklamlarını da eleştirdiler ama artık eski tadı vermemeye başladı dizi.İzlemiyorumda artık.Ses var görüntü yok
Radyo misali...

Evet adı baya geçti
Şu yeni Doritos reklamlarını da eleştirdiler ama artık eski tadı vermemeye başladı dizi.İzlemiyorumda artık.Ses var görüntü yok
Radyo misali...
Bir ara gerçekten rezaletti.Zaten format yaz dizisi olduğundan kışın cıvıtmıştı.Yaza yaklaştığımız şu günlerde biraz gelişme yok değil.Ama hala eski bölümlerin yerini tutamaz...

Yazanların elinde o güzelim benzetmeler kalmadı birader.

Evet adı baya geçti
Radyo misali...
İlk başta o kadar mükemmeldi ki hep daha iyisini bekliyoruz. Ondan kaynaklı bence.
Evet ilk zamanlar daha da güzeldi. Ama şu anda da açık ara Türkiye'nin en iyi komedi dizisi. Evet benzetmeler falan sıktı tabi doğal olarak. Ama her bölümünde 2-3 bomba espri mutlaka oluyor

Mesela geçen bölümde Bilal'in sınav kağıdı süperdi

Soru: İç Anadolu'nun başlıca geçim kaynağı nedir ?
Cevap: Para

Mürsel ve Ulvi'de mükemmel oyunculuklarıyla güldürüyorlar.
Ulvi'nin 2 hafta önceki market soyma sahnesi süperdi mesela

Zek için başlamıştım (bir dönem matematik-geometri hocamın adını kısaltır zek yapardık onun da gazıyla) ama ne zek eski zek ne bilmem kim eski bilmem kim...piriline kavuşunca mallaştı.pırıl da ondan kalacak farkı yok...

Bu haftaki en güzel an Bilal'in gözlüklerindeki şekildi
Hatırlayan varsa gözlükler un ile kaplanmış,camın üzerine göz yerleri açılmıştı.En mükemmel andı

Kendime ve diğer öbür herkese karşı dürüst olacağım,Alejandro güzel.En azından "alejandro" kelimesinin telaffuzu öyle. (O da olmadı Bursa'da tanıştığım Alejandro adlı bir ispanyolla bol bol eğlendim sayesinde,her türlü güzel oğlum
)

Bir ödül törenine Tamamen et kıyafetle geln uçuk kaçık şarkıcı

Alejandro için

"Ali yan duruyor" veya "Aliyi andırıyor" da söylenebilir

Marilyn Manson'lın vokalde olduğu bir Love Game remix'i barındıran şarkıcı.çok şaşırdım.Manson bunun gibileri öğle yemeği niyetine yiyen adamdı.neyken ne olmuş...