Lady Gaga

Tip desen tip yok,şarkılar desen sıfır (he poker surata lafım yok),Kerli'yle (bakınız benim avatar) bir ortak nokta yok,o zaman ne bu ablanın (abinin ya da) numarası? (bakınız acımasızca eleştirmenin dayanılmaz hafifliği)

6a00d83451b35169e2011570f26599970b-550wi

zerrin_ozer.jpg

bu resiMde zerrin özer'e bNzemiş.. xD

Evet adı baya geçti :D Şu yeni Doritos reklamlarını da eleştirdiler ama artık eski tadı vermemeye başladı dizi.İzlemiyorumda artık.Ses var görüntü yok :D Radyo misali...
Bir ara gerçekten rezaletti.Zaten format yaz dizisi olduğundan kışın cıvıtmıştı.Yaza yaklaştığımız şu günlerde biraz gelişme yok değil.Ama hala eski bölümlerin yerini tutamaz...

Evet adı baya geçti :D Şu yeni Doritos reklamlarını da eleştirdiler ama artık eski tadı vermemeye başladı dizi.İzlemiyorumda artık.Ses var görüntü yok :D Radyo misali...
İlk başta o kadar mükemmeldi ki hep daha iyisini bekliyoruz. Ondan kaynaklı bence.
Evet ilk zamanlar daha da güzeldi. Ama şu anda da açık ara Türkiye'nin en iyi komedi dizisi. Evet benzetmeler falan sıktı tabi doğal olarak. Ama her bölümünde 2-3 bomba espri mutlaka oluyor :):)

Mesela geçen bölümde Bilal'in sınav kağıdı süperdi :D

Soru: İç Anadolu'nun başlıca geçim kaynağı nedir ?
Cevap: Para :D

Mürsel ve Ulvi'de mükemmel oyunculuklarıyla güldürüyorlar.
Ulvi'nin 2 hafta önceki market soyma sahnesi süperdi mesela :D

Zek için başlamıştım (bir dönem matematik-geometri hocamın adını kısaltır zek yapardık onun da gazıyla) ama ne zek eski zek ne bilmem kim eski bilmem kim...piriline kavuşunca mallaştı.pırıl da ondan kalacak farkı yok...

Bu haftaki en güzel an Bilal'in gözlüklerindeki şekildi :D Hatırlayan varsa gözlükler un ile kaplanmış,camın üzerine göz yerleri açılmıştı.En mükemmel andı :d :D

Kendime ve diğer öbür herkese karşı dürüst olacağım,Alejandro güzel.En azından "alejandro" kelimesinin telaffuzu öyle. (O da olmadı Bursa'da tanıştığım Alejandro adlı bir ispanyolla bol bol eğlendim sayesinde,her türlü güzel oğlum :D)

Marilyn Manson'lın vokalde olduğu bir Love Game remix'i barındıran şarkıcı.çok şaşırdım.Manson bunun gibileri öğle yemeği niyetine yiyen adamdı.neyken ne olmuş...