Lady Gaga

MiSs.TaKe

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4
Puanı
159
adı ve görüntüsüyle travesti bir havası olan şarkıcıdır.

0129_lady_gaga.jpg

6a00d83451b35169e2011570f26599970b-550wi

Ben Lady GaGa yazılıyor diye biliyordum.
msnimdeki bir kişinin *poKér face*xD gibi bir nickine farkında olmadan isim anneliği yapan bayan.

Lisedeyken bizim "popülarite grubu" vardı sırf bütün okul ağzının içine bakıyor diye kızların sulandığı öğrenciler.İçinde kızlar da vardı gerçi,onlara da oğlanlar bakıyordu,ama erkek kısmına uyarlamak geldi içimden.Böyle biridir.Aynı şey Katy Perry için de geçerli ama onun ayrıca hastasıyız,çünkü o kendini popüler etti.Ama bu insan sırf popüler falan diye tuttu.Yani poker face roulette finger falan hikaye.O zaman bu nasıl popüler oldu diyenler varsa,işte görüyoruz travesti geyikleri,ABD etiketi,falan filan.Katy Perry de ABD'li diyorsanız şunu derim: Keri Hilson kim?Onun ABD'li bi R&B sanatçısı olduğunu kim biliyordu?Bu etiket de bi yere kadar.(bkz. biliyoruz da konuşuyoruz.)

R&B lafını duydum ve yazayım dedim ;D Yıldızı parlayan şarkıcı ünvanı aldı kendileri.Güzel bir sese sahip travesti suratlılığı kim çıkardı pes doğrusu.Keri Hilson Kanye ve neyo ile tanındı.Katy ve Gaga şans ve başarı ile.Rakip çok ise beraberinde başarıyı getirir.Bu da ben gibiler için sevinç kaynağı olur.

Ayıptır sölemesi taş gibi hatun. Ama kıyafetler için aynı şeyleri diyemem. Pokerface

Popülarite grubu diyorum başka da bişey demiyorum.Kendilerine de selam ederim burdan,özledim lan sizi. (biriniz dışında) :)