Okuyacam kanka merak etmeOku da bu gece yorum yap
Okuyacam kanka merak etmeOku da bu gece yorum yap
Twitter'da hala gündemdeyizOkuyacam kanka merak etmezaten okumadan da baya konustuk okuyunca da konusuruz iyi reyting kastin bu hafta
Gündemde olacak tabi ben varim dizideTwitter'da hala gündemdeyiz
Bu hafta sizin tutkulu halleriniz beğenilmiş ama Melek'in Kaan ile birlikte olmasını isteyenlerde varGündemde olacak tabi ben varim dizide
Okuyor olmana sevindim dizimi.Güzel bölüm olmuş.Bence o kişi Jülide'nin bir yakını olabilir böylece Jülide'nin o aileyle bir bağlantısı olmuş olur.Ya da Yusuf'un.Bekliyorum.@denizz19
Normaldir basrol olan ben degilim sonuctaBu hafta sizin tutkulu halleriniz beğenilmiş ama Melek'in Kaan ile birlikte olmasını isteyenlerde var
Okuyor olmana sevindim dizimi.Bakalım kimle bağlantısı olacak zaten ipler kopmaya başlayacak artık
Benim dizimde net bir başrol yok. İlk dizimde yani sen yokken Yabancı diye bir dizi yayınlamıştım ama onu vakit sıkıntısından 4.bölümde final yapmıştım.Normaldir basrol olan ben degilim sonuctaipler saglam degilmis galiba baksana hemen kopuyor
İyi o zaman benide basrol yap bariBenim dizimde net bir başrol yok. İlk dizimde yani sen yokken Yabancı diye bir dizi yayınlamıştım ama onu vakit sıkıntısından 4.bölümde final yapmıştım.Orada net başroller vardı ama burada olmayacak. Herkes safını kendisi yaratacak. Benim izleyicim kendisi sevip kendisi kötüleyecek
Yazdıklarımı okumuyon mu sen armut kafalı. Bu dizimde net başrol yok diyorum :ssİyi o zaman benide basrol yap bari
Tamam net olmayan basrol yap o zamanYazdıklarımı okumuyon mu sen armut kafalı. Bu dizimde net başrol yok diyorum :ss
Sen iyice tırlattın kafayıTamam net olmayan basrol yap o zaman
Ay melunluk yapma iste mutlu ettiysen tam et yarida birakmaSen iyice tırlattın kafayıİlerleyen bölümlerde çok Mutlu olacağın bir sahne yaşayacaksın ama o sahne sonrasından gelen haberle de yıkılabilirsin belki
Bu çapkınlığının bedelini ödemen lazımAy melunluk yapma iste mutlu ettiysen tam et yarida birakma
Ay sanki ne capkinligi yaptik da bedelini ödeyecezBu çapkınlığının bedelini ödemen lazım
Yakında görürsünAy sanki ne capkinligi yaptik da bedelini ödeyecez
Uçurumdan atsam da sen Meleksin kanatlanırsın
Reyting için babamı bile uçurumdan atarımayy şuna bakk kıyamam demiyoda piss😵
Fazla totale girme AB den devam etYakında görürsünkafamda kurnaz fikirler var ama biraz total oyunları yapabilirim
Sahneleri bağlamak adına ara ara total karışımı yapmak gerek yoksa tıkanır senaryo. Hem artık en iyi AB dizisinde bile total oluyor yaFazla totale girme AB den devam et
Reyting için babamı bile uçurumdan atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?