Lacivert - 5.Bölüm | Yeni Bölüm

Bölüme bayıldım ama yusufa sinir oldum nerden çıktı be aa

Reytingler yükselmeyince çareyi sevişme sahnelerinde bulmak ==> AĞIR TOTAL

Gece sıkı bir uyku çeken Kaan, biraz da içtiği içkiyi fazla kaçırdığı için gözlerini açsa da uyanmakta zorluk çekmektedir.

Allah seni napmasın @denizz19 koptum burda
Reel hayatımı diziye yansıtmış pis

Melek'i, yani Jülide'yi Yusuf kaptı iyi mi bize de avcumuzu yalamak düştü
@eskici Uçurum'a daha bir gıcık kaptım şimdi

Benim yokluğuma rağmen fena bir bölüm değildi sonu da heyecanlı bitmiş bodrumdaki kişi kim acaba bekliyoruz bakalım gelecek bölümü

Eline sağlık.

Reytingler yükselmeyince çareyi sevişme sahnelerinde bulmak ==> AĞIR TOTAL
Daha sevişme sahnesi olmadı hemen boş konuşma lafın gelişi dedim ama olursa da olur sana ne senin dizin gibi klişe değil

Aslında reel hayatını katma amaçlı yapmamıştım ama senaryo yazdığım Zaman bu bölüm sana ihtiyaç olmadığından içki içirip odanda uyuman herkesin yararına olacağından öyle olmasını uygun gördüm. Ancak şu da bir gerçek ki Melek ile ilgili değişimler olacak sen boşta olmayabilirsin bakalım gelrcek haftaları bekleyin.

@eskici ne diyor bu Jülide bir daha beni öpmesin diyor ağzın kokuyormuş
Benim agzim kokmaz bir kere melun uydurma

ayy yok aman deniz yaa nelerde geliyo aklına @eskici sen buna bakma ya
Biliyorum abla uyduruyor iste

Basrol sensin aga senin elinden kimseyi alamayiz gecici olaylar bunlar rahat ol Ucurum'a da gıcik kapma

Benim agzim kokmaz bir kere melun uydurma

Biliyorum abla uyduruyor iste

Basrol sensin aga senin elinden kimseyi alamayiz gecici olaylar bunlar rahat ol Ucurum'a da gıcik kapma
Valla bilmiyorum @vadikızı gizliden bana öpüşme sahnesi yazma dedi. Geçen sezonki gibi Kaan ile öpmüştür dedi beni. Eskiciye alışamadım tuttkusuz dedi

O rolü özgür için kullanabilirsin
başka bir rol alırım bende biraz farklı kendi halinde olan bir rol alırım