Neresi total be yangın, uçurum, masa örtüsü, ağlama, hastane hiçbir şey yokNe yazayım başka hikayenin totalliğinden mi bahsetsem
Neresi total be yangın, uçurum, masa örtüsü, ağlama, hastane hiçbir şey yokNe yazayım başka hikayenin totalliğinden mi bahsetsem
Ablası bildiği kadın annesi çıkıyor al sana totalNeresi total be yangın, uçurum, masa örtüsü, ağlama, hastane hiçbir şey yok
Hikayenin devamını görmeden total diye nitelendiriyorsun ama neden annesi olduğunu gizlediğini de öğrenince neler diyeceksin bakalım pis bedelciAblası bildiği kadın annesi çıkıyor al sana total
Ayy niye sinir oldun dudağından öpünce iyiydi amaBölüme bayıldım ama yusufa sinir oldum nerden çıktı be aa
Hikayenin devamını görmeden total diye nitelendiriyorsun ama neden annesi olduğunu gizlediğini de öğrenince neler diyeceksin bakalım pis bedelci
Ayy niye sinir oldun dudağından öpünce iyiydi ama
@eskici ne diyor bu Jülide bir daha beni öpmesin diyor ağzın kokuyormuşIyy öpmesinn bir daha o benii
Ne sandın başka Yusuf mu getirelim sana forumdaki Yusuf'la idare ediyozaboo yusuf @eskici miydi
Ne sandın başka Yusuf mu getirelim sana forumdaki Yusuf'la idare ediyozEskici diye hor mu görüyorsun alırız diş macunu koku moku kalmaz
O şuan uyuyordur yarın gelince görür artık. Yarın gelsin de seni terk etsin
Reytingler yükselmeyince çareyi sevişme sahnelerinde bulmak ==> AĞIR TOTALBen okuyucularımla böyle rahatlıktan yanayım.@Bully cevap vermiyor çünkü bu bölüm etkisi oldukça azdı Ee biraz da inatçı olduğundan yorum yazmıyor işteSenaryomda ne zorlaması var yahu gayet iyi ilerliyoruz. Merak etme birkaç bölüme sevişme sahnesi de olacak
Gece sıkı bir uyku çeken Kaan, biraz da içtiği içkiyi fazla kaçırdığı için gözlerini açsa da uyanmakta zorluk çekmektedir.
Reytingler yükselmeyince çareyi sevişme sahnelerinde bulmak ==> AĞIR TOTAL
Aslında reel hayatını katma amaçlı yapmamıştım ama senaryo yazdığım Zaman bu bölüm sana ihtiyaç olmadığından içki içirip odanda uyuman herkesin yararına olacağından öyle olmasını uygun gördüm. Ancak şu da bir gerçek ki Melek ile ilgili değişimler olacak sen boşta olmayabilirsin bakalım gelrcek haftaları bekleyin.Allah seni napmasın @denizz19 koptum burdaReel hayatımı diziye yansıtmış pis
Melek'i, yani Jülide'yi Yusuf kaptı iyi mi bize de avcumuzu yalamak düştü@eskici Uçurum'a daha bir gıcık kaptım şimdi
Benim yokluğuma rağmen fena bir bölüm değildi sonu da heyecanlı bitmiş bodrumdaki kişi kim acaba bekliyoruz bakalım gelecek bölümü
Eline sağlık.
Benim agzim kokmaz bir kere melun uydurma@eskici ne diyor bu Jülide bir daha beni öpmesin diyor ağzın kokuyormuş
Biliyorum abla uyduruyor iste
Basrol sensin aga senin elinden kimseyi alamayiz gecici olaylar bunlar rahat ol Ucurum'a da gıcik kapmaAllah seni napmasın @denizz19 koptum burdaReel hayatımı diziye yansıtmış pis
Melek'i, yani Jülide'yi Yusuf kaptı iyi mi bize de avcumuzu yalamak düştü@eskici Uçurum'a daha bir gıcık kaptım şimdi
Benim yokluğuma rağmen fena bir bölüm değildi sonu da heyecanlı bitmiş bodrumdaki kişi kim acaba bekliyoruz bakalım gelecek bölümü
Eline sağlık.
Valla bilmiyorum @vadikızı gizliden bana öpüşme sahnesi yazma dedi. Geçen sezonki gibi Kaan ile öpmüştür dedi beni. Eskiciye alışamadım tuttkusuz dediBenim agzim kokmaz bir kere melun uydurma
Biliyorum abla uyduruyor iste
Basrol sensin aga senin elinden kimseyi alamayiz gecici olaylar bunlar rahat ol Ucurum'a da gıcik kapma
O rolü özgür için kullanabilirsinSen istiyorsan seni de ekleriz senaryoya ama bodrumdaki kişi Turkuazz olarak belirlendi sana da iyi bir rolüm olacak. Tüm bölümleri okuduysan dizide görünüpte kim oldukları henüz belli olmayan kişiler de var
İyi de senaryoyu ben yazıyorum Aserat değila
@ozgur2113 görüldüğü üzere Mehmet rolünü sana bıraktı kendisi farklı rol istiyor. Biz de onu kırmıyoruz ve bodrumdaki kişinin senin olmana karar veriyoruz.O rolü özgür için kullanabilirsinbaşka bir rol alırım bende biraz farklı kendi halinde olan bir rol alırım
Aa niye bıraktın ki @turkuazz ben mesajları görmeden öylesine dedim bodrumdaki kişi ben olayım diye@ozgur2113 görüldüğü üzere Mehmet rolünü sana bıraktı kendisi farklı rol istiyor. Biz de onu kırmıyoruz ve bodrumdaki kişinin senin olmana karar veriyoruz.
Ona da bir rolüm var çünkü bırakmadı yani.Aa niye bıraktın ki @turkuazz ben mesajları görmeden öylesine dedim bodrumdaki kişi ben olayım diye
E iyi o zamanOna da bir rolüm var çünkü bırakmadı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?