Lacivert - 5.Bölüm | Yeni Bölüm

Sende bir senaryo yazda seni de görelim :A
ozan üstadların köşesi diye bir yer ayırsaydı yazardık oraya :) şimdi @denizz19 in bu berbat amatör banal iğrenççç senaryosuyla benim mükemmel senaryom aynı konuda açılacak bende çatlamadan seyredeceğim öylemi ? :)

la hiç ağanın poğunun üstüne poğ olurmu? :) sende hiçmi akıl izan yok :) ben yazarsam benim senaryo köşem, forumun başsayfasında yer almalı :))

Sende bir senaryo yazda seni de görelim :A
banlanmaktan korkuyor yoksa ben istediğim zaman yazardı ramazana uygun dizi istemiştim bodrum tv zamanında hafta içi hergünlük saat 17 de yayınlanıcak bide haberleri suncaktı ama kabul etmedi

ozan üstadların köşesi diye bir yer ayırsaydı yazardık oraya :) şimdi @denizz19 in bu berbat amatör banal iğrenççç senaryosuyla benim mükemmel senaryom aynı konuda açılacak bende çatlamadan seyredeceğim öylemi ? :)

la hiç ağanın poğunun üstüne poğ olurmu? :) sende hiçmi akıl izan yok :) ben yazarsam benim senaryo köşem, forumun başsayfasında yer almalı :))
ozana kaç defa söylediler kanal zamanında özel bir kanallar bölümü yapın dedi yapmadı

Dedigin kadar güzel yaziyorsan reytinglerde farkini ortaya koyarsin zaten ayri bölüme ne gerek var :A

banlanmaktan korkuyor yoksa ben istediğim zaman yazardı ramazana uygun dizi istemiştim bodrum tv zamanında hafta içi hergünlük saat 17 de yayınlanıcak bide haberleri suncaktı ama kabul etmedi

ozana kaç defa söylediler kanal zamanında özel bir kanallar bölümü yapın dedi yapmadı
Ay niye banlansin canim biraz usturuplu yazin öyle aklina gelen her seyi yazmasin :A

Dedigin kadar güzel yaziyorsan reytinglerde farkini ortaya koyarsin zaten ayri bölüme ne gerek var :A

Ay niye banlansin canim biraz usturuplu yazin öyle aklina gelen her seyi yazmasin :A
cookies küfürlü yazdı banlandı dizimedya senaryolarında fena küfür var sıkıntıdan küfürlü yazıyor beyazsoya gidiyor beyazsoy yayınlıyor adı kaos dizinin

@pompy çok haklı bak görüntülü senaryoya izin vermiyor yönetim? oysa eski usul yazarlık sona erdi artık bizde forumcak kendimizi zamana uydurmalıyız :) zamane senaryoları görüntülü ve +18 artık..... kerime nadirin pırtlattıkları gibi ''zengin oğlan fakır kıza köşeyi dönerken çarptıda kız hamile kaldı desek zaten okuyucuya inandırıcı gelmez görüntülü olarak o işi anlatmak lazım :)

cookies küfürlü yazdı banlandı dizimedya senaryolarında fena küfür var sıkıntıdan küfürlü yazıyor beyazsoya gidiyor beyazsoy yayınlıyor adı kaos dizinin
Küfürleri sansürleyin o zaman :A
@pompy çok haklı bak görüntülü senaryoya izin vermiyor yönetim? oysa eski usul yazarlık sona erdi artık bizde forumcak kendimizi zamana uydurmalıyız :) zamane senaryoları görüntülü ve +18 artık..... kerime nadirin pırtlattıkları gibi ''zengin oğlan fakır kıza köşeyi dönerken çarptıda kız hamile kaldı desek zaten okuyucuya inandırıcı gelmez görüntülü olarak o işi anlatmak lazım :)
Yine +18 yazabilirsin ama herseyi yazma sende uygun kelimelerle yaziliyorsa öyle yaz digerlerini de sansürlersin o zaman yönetim sorun cikarmaz :A nasil bir görüntüyle anlatacaksin acaba o isi :F

@Çiğdem- boş lakırdı edeceğine konuyu oku. Kaan'ın ablası değilsin annesisin ama her an teyzesi de olabilirsin senaryoyu görmeden paçaları sıvama :A

@destere benim senaryomu beğenmiyorsan daha iyisiyle bekleriz :A

@Çiğdem- boş lakırdı edeceğine konuyu oku. Kaan'ın ablası değilsin annesisin ama her an teyzesi de olabilirsin senaryoyu görmeden paçaları sıvama :A

okudum o esir kişinin kim olduğunu merak ettim bakalım bullyun babası olabilir :A

Dizinin günü değişmiş gidişatta gidişat değil gud bay mı diyoruz diziye :A

@Çiğdem- in yan role düştüğü dizi biter demiştik :A

@Bully duymasın vlla onun hem öz ablasıyım hemde öz annesiyim nasıl olduğunu abna sorma @denizz19 senaryosu işte :A :A :A
Hem öz abla hem öz anne nasıl oluyor be :F

Üvey abla öz anne olursun bence :F :F

Bu yaşında annede oldun ya yani ne diyiyim giderek yaşlı rollrine gidiyosun daha 2 yıl öncesine kadar 20 yaşında falan birilerini oynuyodun :A

beni başrol yap julideye tekmeyi atalım :A :A :A
Öyle kolay değil o işler :A

Dizinin günü değişmiş gidişatta gidişat değil gud bay mı diyoruz diziye :A

@Çiğdem- in yan role düştüğü dizi biter demiştik :A
Dizinin günü değişmedi sadece işlerim olduğu için ve Pazartesi Hangimiz Sevmedik olduğundan yayınlamadım artık Çarşamba devam yani. Ayrıca senaryonun kötü gittiği yok. Yan role düştüğü de yok dizinin gittiği de yok :)

ne kadar avamsın la :) insan okuyucusuna böylemi cevap verir? eleştirilere tahammülün sıfır anladıkta bari biraz etnellektüel şeet .:). yok daha iyisini yapta neyin nesi manava çürük domates satıyorsun dediklerinde manav seni bahçıvanlık yapmayamı davet ediyor :))

@Bully yorum yapmamışsın :A Bu bölümde sana dinlenme payı verdim ama merak etme maaşın hesabına yattı :F
en iyisini yapıyor biz yorum yaptıkta noldu nerdeyse linç edilecektik @Bully sessiz takılıyor çünkü senaryo zorlama övgüye bile layık değil insanı çileden çıkarıyor berbat resmen :)

ne kadar avamsın la :) insan okuyucusuna böylemi cevap verir? eleştirilere tahammülün sıfır anladıkta bari biraz etnellektüel şeet .:). yok daha iyisini yapta neyin nesi manava çürük domates satıyorsun dediklerinde manav seni bahçıvanlık yapmayamı davet ediyor :))

en iyisini yapıyor biz yorum yaptıkta noldu nerdeyse linç edilecektik @Bully sessiz takılıyor çünkü senaryozorlama özgüye bile layık değil insanı çileden çıkarıyor berbat resmen :)
Ben okuyucularımla böyle rahatlıktan yanayım. :A @Bully cevap vermiyor çünkü bu bölüm etkisi oldukça azdı Ee biraz da inatçı olduğundan yorum yazmıyor işte :D Senaryomda ne zorlaması var yahu gayet iyi ilerliyoruz. Merak etme birkaç bölüme sevişme sahnesi de olacak :F