İşler güçler diyelimBak bu daha büyük bir basari tebrik ederim seniama niye son güne biraktin onu anlamis degilim
İşler güçler diyelimBak bu daha büyük bir basari tebrik ederim seniama niye son güne biraktin onu anlamis degilim
Seni bizim yapima transfer edelim rahatlarsin o zamanİşler güçler diyelimSenaryo yazacak vakit var ama senaryo yazacak direnç yokZor bir süreç yaşıyoruz bu aralar paramızı alamıyoruz falan o sebeple dizide gerilimi arttırmıyorum
Sizin yapım kim La eskicifmSeni bizim yapima transfer edelim rahatlarsin o zaman
Ay espri mi yaptin sen simdiEski yapın nasıldı La kalıplı muydun
Eski yapım dedin ben de buldum inceyi yapıştırdım hemenAy espri mi yaptin sen simdi
Verdigim ince mesajlari anlamazsin ama is espriye gelince hemen buluyorsun inceleriEski yapım dedin ben de buldum inceyi yapıştırdım hemenTarzım yıkılıyooo
O verdiğin mesajlar neydüğü belirsiz mesajlar önemli olan arayıp çıkarmakVerdigim ince mesajlari anlamazsin ama is espriye gelince hemen buluyorsun incelerifarkimiz tarzimiz diyorsun yani
Onlarida arayabilirsinO verdiğin mesajlar neydüğü belirsiz mesajlar önemli olan arayıp çıkarmak
Ayy neyse yeter bu kadar çok dizi konuştuk ben yarın erken kalkacağım arkadaşla Ada'lara gideceğiz yüzmeyeOnlarida arayabilirsin
Oh ne güzel benim icinde yüz birazAyy neyse yeter bu kadar çok dizi konuştuk ben yarın erken kalkacağım arkadaşla Ada'lara gideceğiz yüzmeye
Bi pohtan eksik kalma zatenOh ne güzel benim icinde yüz biraz
Rica ederim ama iki saattir senin icin ugrasiyoruz bir tesekkür kesmez biziTeşekkürler 3 sayfa için
Gece gel bekliyorum tövbe yaRica ederim ama iki saattir senin icin ugrasiyoruz bir tesekkür kesmez bizi
Hahaha dizine konuk oyuncu yaparsin artik beni eskicilere her yerde ihtiyac vardirGece gel bekliyorum tövbe ya
Aynen belki o evi gözetleyen kişi sen olursunHahaha dizine konuk oyuncu yaparsin artik beni eskicilere her yerde ihtiyac vardir
Yusuf olmasin zaten lakabimi kullan eskici olsun direkAynen belki o evi gözetleyen kişi sen olursunEski püskü kıyafetlerin de vardı yaAma ismin Yusuf olmaz diyim çok total isim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?