İşler güçler diyelimBak bu daha büyük bir basari tebrik ederim seniama niye son güne biraktin onu anlamis degilim
![]()
İşler güçler diyelimBak bu daha büyük bir basari tebrik ederim seniama niye son güne biraktin onu anlamis degilim
![]()
Seni bizim yapima transfer edelim rahatlarsin o zamanİşler güçler diyelimSenaryo yazacak vakit var ama senaryo yazacak direnç yok
Zor bir süreç yaşıyoruz bu aralar paramızı alamıyoruz falan o sebeple dizide gerilimi arttırmıyorum
![]()
Sizin yapım kim La eskicifmSeni bizim yapima transfer edelim rahatlarsin o zaman![]()
Ay espri mi yaptin sen simdiEski yapın nasıldı La kalıplı muydun![]()
Eski yapım dedin ben de buldum inceyi yapıştırdım hemenAy espri mi yaptin sen simdi![]()
Verdigim ince mesajlari anlamazsin ama is espriye gelince hemen buluyorsun inceleriEski yapım dedin ben de buldum inceyi yapıştırdım hemenTarzım yıkılıyooo
![]()
O verdiğin mesajlar neydüğü belirsiz mesajlar önemli olan arayıp çıkarmakVerdigim ince mesajlari anlamazsin ama is espriye gelince hemen buluyorsun incelerifarkimiz tarzimiz diyorsun yani
![]()
Onlarida arayabilirsinO verdiğin mesajlar neydüğü belirsiz mesajlar önemli olan arayıp çıkarmak![]()
Ayy neyse yeter bu kadar çok dizi konuştuk ben yarın erken kalkacağım arkadaşla Ada'lara gideceğiz yüzmeyeOnlarida arayabilirsin![]()
Oh ne güzel benim icinde yüz birazAyy neyse yeter bu kadar çok dizi konuştuk ben yarın erken kalkacağım arkadaşla Ada'lara gideceğiz yüzmeye![]()
Bi pohtan eksik kalma zatenOh ne güzel benim icinde yüz biraz![]()
Rica ederim ama iki saattir senin icin ugrasiyoruz bir tesekkür kesmez biziTeşekkürler 3 sayfa için![]()
Gece gel bekliyorum tövbe yaRica ederim ama iki saattir senin icin ugrasiyoruz bir tesekkür kesmez bizi![]()
Hahaha dizine konuk oyuncu yaparsin artik beni eskicilere her yerde ihtiyac vardirGece gel bekliyorum tövbe ya![]()
Aynen belki o evi gözetleyen kişi sen olursunHahaha dizine konuk oyuncu yaparsin artik beni eskicilere her yerde ihtiyac vardir![]()
Yusuf olmasin zaten lakabimi kullan eskici olsun direkAynen belki o evi gözetleyen kişi sen olursunEski püskü kıyafetlerin de vardı ya
Ama ismin Yusuf olmaz diyim çok total isim çünkü
![]()