Ay senin sorunun üzerine yapiyorum bunu ipucu da veriyorum daha ne olsunYahu saf mısın bre heyhat beğendim tuşu normal Zaman'da da kullanılır zaten
Ay senin sorunun üzerine yapiyorum bunu ipucu da veriyorum daha ne olsunYahu saf mısın bre heyhat beğendim tuşu normal Zaman'da da kullanılır zaten
Bölüm Nasıl ilerliyor sence hikaye tıkanır mı bu gidişatla ne dersin Senaryo tıkanırsa uçurum sahnesi yazacağımAy senin sorunun üzerine yapiyorum bunu ipucu da veriyorum daha ne olsun
Simdilik iyi gidiyor eger iyi bir senaristsen tikanmaz ucurum sahnesi ne oluyorBölüm Nasıl ilerliyor sence hikaye tıkanır mı bu gidişatla ne dersin Senaryo tıkanırsa uçurum sahnesi yazacağım
Total dizilerinde uçuruma sürüklerler yaSimdilik iyi gidiyor eger iyi bir senaristsen tikanmaz ucurum sahnesi ne oluyor
Hee yok ona gerek yok tikanirsan bana haber et bende entesan hikayeler vardirTotal dizilerinde uçuruma sürüklerler ya
Ayy sen de ne hikayeler olur ki en fazla arka sokaklardan Eskici arabanla geçerken gördüklerini anlatırsınHee yok ona gerek yok tikanirsan bana haber et bende entesan hikayeler vardir
Ben o arka sokaklarda neler neler gördüm senin haberin var miAyy sen de ne hikayeler olur ki en fazla arka sokaklardan Eskici arabanla geçerken gördüklerini anlatırsın
Gördüklerin senin olsun bana yediklerini anlatBen o arka sokaklarda neler neler gördüm senin haberin var mi
Yediklerimi ne yapacanGördüklerin senin olsun bana yediklerini anlat
Gördüklerini ne yapacaksam yediklerine de onu yaparım Senaristlik yaptın mı hiçYediklerimi ne yapacan
Senaristlik pek sevmem daha cok isin hikaye kismindayim ben hikayeyi olusturum sonra veririm baskasina o yazar öyle uzun uzun yazmayi sevmemGördüklerini ne yapacaksam yediklerine de onu yaparım Senaristlik yaptın mı hiç
Hikayeyi ninem de yazar Anladım ki sen de @Yiğitt gibi üşengeçsinSenaristlik pek sevmem daha cok isin hikaye kismindayim ben hikayeyi olusturum sonra veririm baskasina o yazar öyle uzun uzun yazmayi sevmem
Okuyacam üç bölümü ard arda inşallah.Hikayeyi ninem de yazar Anladım ki sen de @Yiğitt gibi üşengeçsin
Benim hala umudum varOkuyacam üç bölümü ard arda inşallah.
Ben hem hikayeyi yazıyorum hem kurguluyorum.Hikaya yazmak daha önemlidir ortaya güzel bir hikaye cikaramazsan olmaz o is biraz üşengeclikte var tabi ama @Yiğitt kadar olamam
Ohoooo sen okuyana kadar teyzemin biyiklari cikti ve dayim oldu
Acelesi ne, forum arşivinde duruyor işte.Hikaya yazmak daha önemlidir ortaya güzel bir hikaye cikaramazsan olmaz o is biraz üşengeclikte var tabi ama @Yiğitt kadar olamam
Ohoooo sen okuyana kadar teyzemin biyiklari cikti ve dayim oldu
Sen daha iyi yapiyorsun tabi helal olsunBen hem hikayeyi yazıyorum hem kurguluyorum.
Reyting lazim Deniz'eAcelesi ne, forum arşivinde duruyor işte.
Hatta sana bir şey diyeyim mi 3.bölümü Cumartesi günü yazdım. 1 gündeSen daha iyi yapiyorsun tabi helal olsun
Reyting lazim Deniz'e
Bak bu daha büyük bir basari tebrik ederim seni ama niye son güne biraktin onu anlamis degilimHatta sana bir şey diyeyim mi 3.bölümü Cumartesi günü yazdım. 1 günde