Ay senin sorunun üzerine yapiyorum bunu ipucu da veriyorum daha ne olsunYahu saf mısın bre heyhat beğendim tuşu normal Zaman'da da kullanılır zaten![]()
Ay senin sorunun üzerine yapiyorum bunu ipucu da veriyorum daha ne olsunYahu saf mısın bre heyhat beğendim tuşu normal Zaman'da da kullanılır zaten![]()
Bölüm Nasıl ilerliyor sence hikaye tıkanır mı bu gidişatla ne dersinAy senin sorunun üzerine yapiyorum bunu ipucu da veriyorum daha ne olsun![]()
Simdilik iyi gidiyor eger iyi bir senaristsen tikanmazBölüm Nasıl ilerliyor sence hikaye tıkanır mı bu gidişatla ne dersinSenaryo tıkanırsa uçurum sahnesi yazacağım
![]()
Total dizilerinde uçuruma sürüklerler yaSimdilik iyi gidiyor eger iyi bir senaristsen tikanmazucurum sahnesi ne oluyor
![]()
Hee yok ona gerek yok tikanirsan bana haber et bende entesan hikayeler vardirTotal dizilerinde uçuruma sürüklerler ya![]()
Ayy sen de ne hikayeler olur ki en fazla arka sokaklardan Eskici arabanla geçerken gördüklerini anlatırsınHee yok ona gerek yok tikanirsan bana haber et bende entesan hikayeler vardir![]()
Ben o arka sokaklarda neler neler gördüm senin haberin var miAyy sen de ne hikayeler olur ki en fazla arka sokaklardan Eskici arabanla geçerken gördüklerini anlatırsın![]()
Gördüklerin senin olsun bana yediklerini anlatBen o arka sokaklarda neler neler gördüm senin haberin var mi![]()
Yediklerimi ne yapacanGördüklerin senin olsun bana yediklerini anlat![]()
Gördüklerini ne yapacaksam yediklerine de onu yaparımYediklerimi ne yapacan![]()
Senaristlik pek sevmem daha cok isin hikaye kismindayim ben hikayeyi olusturum sonra veririm baskasina o yazar öyle uzun uzun yazmayi sevmemGördüklerini ne yapacaksam yediklerine de onu yaparımSenaristlik yaptın mı hiç
![]()
Hikayeyi ninem de yazarSenaristlik pek sevmem daha cok isin hikaye kismindayim ben hikayeyi olusturum sonra veririm baskasina o yazar öyle uzun uzun yazmayi sevmem![]()
Okuyacam üç bölümü ard arda inşallah.
Benim hala umudum varOkuyacam üç bölümü ard arda inşallah.![]()
![]()
Hikaya yazmak daha önemlidir ortaya güzel bir hikaye cikaramazsan olmaz o is biraz üşengeclikte var tabi ama @Yiğitt kadar olamam
Ohoooo sen okuyana kadar teyzemin biyiklari cikti ve dayim olduOkuyacam üç bölümü ard arda inşallah.![]()
![]()
Ben hem hikayeyi yazıyorum hem kurguluyorum.Hikaya yazmak daha önemlidir ortaya güzel bir hikaye cikaramazsan olmaz o is biraz üşengeclikte var tabi ama @Yiğitt kadar olamam
Ohoooo sen okuyana kadar teyzemin biyiklari cikti ve dayim oldu![]()
![]()
Acelesi ne, forum arşivinde duruyor işte.Hikaya yazmak daha önemlidir ortaya güzel bir hikaye cikaramazsan olmaz o is biraz üşengeclikte var tabi ama @Yiğitt kadar olamam
Ohoooo sen okuyana kadar teyzemin biyiklari cikti ve dayim oldu![]()
![]()
Sen daha iyi yapiyorsun tabi helal olsunBen hem hikayeyi yazıyorum hem kurguluyorum.![]()
Reyting lazim Deniz'eAcelesi ne, forum arşivinde duruyor işte.![]()
Hatta sana bir şey diyeyim mi 3.bölümü Cumartesi günü yazdım. 1 gündeSen daha iyi yapiyorsun tabi helal olsun
Reyting lazim Deniz'e![]()
Bak bu daha büyük bir basari tebrik ederim seniHatta sana bir şey diyeyim mi 3.bölümü Cumartesi günü yazdım. 1 günde![]()