Ee evet ilk sezon 7 bölümdü şimdi 2.sezondayız
Tamam işte şu an 2.sezonun 1.bölümündeyiz kanka
Ee evet ilk sezon 7 bölümdü şimdi 2.sezondayız
Zaten çok enteresan bölümler gelecek ve duygusal sahneler de bu sezon variyi o halde bölüm fazla oldukça daha iyi olur dolu dolu bir sezon olur umarım
Bu söylediklerine pişman olacaksın ama ilk 7 bölümü de oku biOkudum totallerin efendisi. Kırık Çiçekler ayarında bir dizi. Hastane, ölümler, tuzaklar.
Neyse ki afişinde sigara var en azından sansürlenmemişsin.
Saf 2.sezon 8.bölüm ya da direk 8.bölüm yaz ne fark ederTamam işte şu an 2.sezonun 1.bölümündeyiz kanka
Bakacağım şimdi.Zaten çok enteresan bölümler gelecek ve duygusal sahneler de bu sezon var
Çok sağlam bir hikayeyle başladık dizimize sen seversin böyle şeyleriBakacağım şimdi.
Zaten çok enteresan bölümler gelecek ve duygusal sahneler de bu sezon var
Bu söylediklerine pişman olacaksın ama ilk 7 bölümü de oku bi
Saf 2.sezon 8.bölüm ya da direk 8.bölüm yaz ne fark eder
Zaten çok enteresan bölümler gelecek ve duygusal sahneler de bu sezon var
Bu söylediklerine pişman olacaksın ama ilk 7 bölümü de oku bi
Saf 2.sezon 8.bölüm ya da direk 8.bölüm yaz ne fark eder
Aynen bence de reyting rekorları kıracağızBöyle daha havalı duruyor forumda 2.sezona ulaşan tek sen varsın falan, birde pompy hariç
Senaryomla ilgili kararları ben alırım ters köşelerle dolu 2.sezona hazır olun Ayrıca hiç de aceleye gelmedi gayet iyi bir bölümdüKaan'ın neden ilk bölümden apar topar öldüğünü tahmin edebiliyorum ama üstüne düşmeyeceğim.
Bölüm de fena değildi, ama biraz aceleye gelmiş gibiydi ve kısaydı bence. Daha hareketli bir açılış olabilirdi. Yine de emeğine sağlık ve yeni sezon hayırlı olsun. @denizz19
Valla hikayenin genelinde yaşanabilecek hüzünlerDuygusal sahneleri bir balık burcu olarak meleğemi yazdın deniz
Valla hikayenin genelinde yaşanabilecek hüzünler
Üff yalan söyleme az önce harika attın hemen nasıl okudunHarika olmuş @denizz19
Çiğdem'e bu bölüm hesap sordun gördüğün üzereMelek intikam almayacakmı onun duygusal sahneleri olmasın
Ölümlerden dolayı dedim katliam yapmışsınPompy'cim hatırlatırım bi ara
O ölülerden ne hikaye çıkarırım benÖlümlerden dolayı dedim katliam yapmışsın
Üff yalan söyleme az önce harika attın hemen nasıl okudun
Çiğdem'e bu bölüm hesap sordun gördüğün üzere
Ters köşe dediğin olayı da tahmin edebiliyorum. Hiçbir şey göstermediğine göre Kaan ölmemiştir.Aynen bence de reyting rekorları kıracağız
Senaryomla ilgili kararları ben alırım ters köşelerle dolu 2.sezona hazır olun Ayrıca hiç de aceleye gelmedi gayet iyi bir bölümdü
Bu hikayede herkes bedel ödeyecekGördüm tabii o yüzden meleğe duygusal yazma diyorum ya işte
Ser verip sır vermem her şeye hazırlıklı olmak lazımTers köşe dediğin olayı da tahmin edebiliyorum. Hiçbir şey göstermediğine göre Kaan ölmemiştir.
Evet kesin ölmemiş. Ağzından nasıl da laf aldım.Bu hikayede herkes bedel ödeyecek
Ser verip sır vermem her şeye hazırlıklı olmak lazım