İlk kaça girer sıralama yapsan?Tabii ki hayır. Pek çok açıdan gelmiş geçmiş en iyi filmlerden biri olan bir filme az bile.
İlk kaça girer sıralama yapsan?Tabii ki hayır. Pek çok açıdan gelmiş geçmiş en iyi filmlerden biri olan bir filme az bile.
Uzun zamandır güncellemediğim Top 250 listemde 73. sıradaymış. O civarda olur muhtemelen yine.İlk kaça girer sıralama yapsan?
73.sıradaki filmin 9'sa diğerlerinin puanı kaç sayın admin beyUzun zamandır güncellemediğim Top 250 listemde 73. sıradaymış. O civarda olur muhtemelen yine.
Liste şurada, buyur kendin bak.73.sıradaki filmin 9'sa diğerlerinin puanı kaç sayın admin bey
Bakayım
1000'lerce film izleyince 9 puan bile baya gerilerde kalabiliyor.BakayımYa ben şeye şaşırdım 9 puan verince top 15inde falan sandım meğerse puan konusunda cimri değilmişsin
Sırf şu sahnenin muhteşemliği bile 6 puan alır cidden. 👏👏Ya şu filme nasıl 3 verebiliyorsunuz benim aklım hayalim almıyor. Zaten @Tolstoyevski "diğer izleyenler çok yüksek vermiş, puan ortalaması düşsün" bahanesiyle 3 puana kadar düşmüş. Onun puanı gerçekçi de değil yani.Gerçek anlamda kan dondurucu bir hareket...
Her şeyden önce bu bir müzikal film, yani burada müzik kullanımı ve şarkı seçimlerinin çok başarılı olması gerekiyor ki bu anlamda film son yılların en iyisi muhtemelen. Hala Spotify'da ara ara Soundtrack'ini açıp baştan sona dinlerim...
Filmin açılış sahnesi, tepede Emma Stone ile Ryan Gosling'in dans ettiği sahne, muazzam görüntü yönetimi ve renk kullanımı... Birçok sahnesi kartpostal gibiydi filmin. Onun dışında sonu, normal şartlarda filmin bir noktada mutlu mesut bir şekilde bitmesini beklersin ama burada tam olması gereken oluyor. İzleyiciyi tatmin edelim diye bir anda mutlu sona evrilmiyor film ve mutsuz bir şekilde bitiyor. Bu da zaten akılda kalıcılığını arttırıyor.
Emma Stone ve Ryan Gosling bana göre o yıl itibariyle zirve performanslarını bu filmle sergiliyorlar, yani oyunculuklar da çok başarılıydı. Emma'cığım (Mia'cığım) için az mı yaktık... Bu filmle beraber tam anlamıyla popüler oldular zaten, önlerini alamadık.
Yeter bu kadarı.
Sırf şu sahnenin muhteşemliği bile 6 puan alır cidden. 👏👏
Kesinlikle...Ya 3 diye puan mı olur... Yerli, tırt ve tamamı küfürden ibaret komedi filmi mi puanlıyoruz burada...
Damien Chazelle şunu çeksin de bir 9 puan daha verelim kendisine.
Kesinlikle...
Merakla bekliyoruz. Tobey yerine daha yeteneklisi olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?